sylwija Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Sylwiaja - czy taki makaron jak poniżej może być ? https://allegro.pl/makaron-dla-psa-do-gotowania-swiderek-6x5kg-30-gr-i7488754819.html Chciałam zamówić 60 kg, miałabyś dla Kóz na 2 tygodnie. ja to zawsze normalny kupowałam, który był najtańszy, w makro czy selgrosie, czy biedronce - ludzki taki ale chyba ten tez w porządku - ja suchy im daje, gotowanego nie chcą dziekuję :) 48 minut temu, Livka napisał: Mam następujące wpłaty na potrzeby BDT u sylwija: MALWA 200 zł Poker 170 zł RIVER 50 zł mdk8 30 zł Razem 450 zł Dziękuję najpiękniej jak potrafię :) dziekuej :) 4 minuty temu, agat21 napisał: Sylwija, poszła znowu stówka na Runę. Daj znać wieczorem po sprawdzeniu konta, jakie są zaległości za zwierzaki. dziekuje, napisze 1 godzinę temu, Marysia O. napisał: Ponieważ mój post się zagubił zacytuję go jeszcze raz :) Propozycja jak najbardziej aktualna, muszę się zorientować w swoich możliwościach czasowych (może udałoby mi się w najbliższą niedzielę...?) i dam znać. Mogłabym też wtedy ew. uczestniczyć w przekazaniu jakich rzeczy czy pieniędzy gdyby była taka potrzeba. W poście podałam też propozycję nowego tytułu wątku. Domyślam się, że chodzi o AnnaA, faktycznie dość dawno jej już na dogo nie widziałam. tak, Quote
MALWA Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 4 minuty temu, sylwija napisał: ja to zawsze normalny kupowałam, który był najtańszy, w makro czy selgrosie, czy biedronce - ludzki taki ale chyba ten tez w porządku - ja suchy im daje, gotowanego nie chcą dziekuję :) OK, to zamówię. Tylko poproszę adresik do wysyłki :) Tak mi łatwiej. Do Makro i Selgrosu nie mam karty, a z Biedronki musiałabym sama zatachać do auta, a później na pocztę. 1 Quote
sylwija Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Kępa Skórecka 9a 26-910 Magnuszew Dziękuję :) z kózkami :) ja mam karty ale na meza i nawet nie moge wziac faktury, jak cos dla zwierzakow kupuję :( 1 Quote
Poker Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Super,że coś się rusza. Nie wiem jak będziecie uważać ,ale może pieniądze niech zbiera Livka i przelewa na konto AnnaA w miarę potrzeb sylwija. 1 1 Quote
Livka Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Będę robiła również niektóre przelewy bo przecież nie możemy tym obciążać uprzejmej sąsiadki :) 1 Quote
Poker Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 10 minut temu, Livka napisał: Będę robiła również niektóre przelewy bo przecież nie możemy tym obciążać uprzejmej sąsiadki :) Dobre wyjście. 1 Quote
Marysia R. Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Sylwio wszystko już wiem, zadzwonię do Ciebie jutro w sprawie terminu przyjazdu, żebyśmy mogły się umówić :) Jeszcze tak pomyślałam, że w tytule wątku warto dopisać na końcu "INFO od strony 9.", żeby tym którzy wejdą tu pierwszy raz było łatwiej ogarnąć sytuację. 1 Quote
elik Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 15 godzin temu, Livka napisał: Uwaga ! Mam pytanie do: MALWY, Poker i RIVER - czy Wasze wpłaty mogę rozliczyć na bazarku cegiełkowym ? Byłoby czytelniej dla wszystkich, ale decyzja należy do Was :) Lepiej nie rozliczać tych wpłat na bazarku, bo nie będzie można z tych pieniędzy zapłacić za prąd, czy inne rachunki. Można by jedynie zapłacić weta, czy karmę dla zwierząt. Quote
sylwija Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 jutro startuje na fb https://www.facebook.com/groups/199018557172248 gdybyktos chciał zajrzeć, udostępnić, coś wrzucić :) faktury zwierzęce jutro rozpisze, bo nie dałam rady dzisiaj 1 Quote
Poker Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 39 minut temu, elik napisał: Lepiej nie rozliczać tych wpłat na bazarku, bo nie będzie można z tych pieniędzy zapłacić za prąd, czy inne rachunki. Można by jedynie zapłacić weta, czy karmę dla zwierząt. też tak myślę. Bazarkowe dochody mogą pokryć potrzeby zwierzaków. Natomiast potrzeby sylwii można pokryć tylko z dobrowolnych wpłat . 1 Quote
elik Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Dnia 13.08.2018 o 21:40, elik napisał: Ponawiam pytanie. Jeśli te rzeczy przydałyby się, to proszę o adres. Dnia 13.08.2018 o 21:45, sylwija napisał: elik dziękuję, zaraz wyślę adres na pw . . . Mam adres :) Trochu to potrwa, bo teraz (od kwietnia do października) jestem na działce, a sporo rzeczy mam w Krakowie, gdzie mieszkam na stałe. Będę w Krakowie 27-29.08. i wtedy wyślę Ci paczkę. Quote
MALWA Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 19 godzin temu, sylwija napisał: Kępa Skórecka 9a 26-910 Magnuszew Dziękuję :) z kózkami :) ja mam karty ale na meza i nawet nie moge wziac faktury, jak cos dla zwierzakow kupuję :( Dziękuję za adres. Poproszę jeszcze na pw imię i nazwisko, by wiadomo było dla kogo jest paczka. Sylwio - a czy Twój Mąż pracuje ? Quote
sylwija Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 mozna RUNA albo Sylwia Parzuchowska-Zaręba nie mieszkamy z mężem juz chyba 5-6 lat razem. wszytsko jest na mnie tylko :( Quote
MALWA Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 36 minut temu, sylwija napisał: mozna RUNA albo Sylwia Parzuchowska-Zaręba nie mieszkamy z mężem juz chyba 5-6 lat razem. wszytsko jest na mnie tylko :( Ok. Dane już mam, myślę, że jak wieczorem zrobie zakup, to dojedzie do Ciebie po niedzieli. Przepraszam za osobiste pytania. Quote
sylwija Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 nie ma problemu, wszystko ma znaczenie, mamy rozdzielnosc, o rozwod dopiero w tym roku zlozylam jak sie zebralam, a akurat musialam do ZUS do Radomia jechac Quote
Livka Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Czy ktoś mógłby zrobić banerek - może więcej osób zajrzy na wątek przez banerek. Pliss !!! Quote
b-b Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 2 godziny temu, Livka napisał: Czy ktoś mógłby zrobić banerek - może więcej osób zajrzy na wątek przez banerek. Pliss !!! Co ma być na nim ? Jaki napis? Quote
jankamałpa Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 23 godziny temu, Poker napisał: też tak myślę. Bazarkowe dochody mogą pokryć potrzeby zwierzaków. Natomiast potrzeby sylwii można pokryć tylko z dobrowolnych wpłat . Teraz to chyba najważniejsza sprawa, to zapłacenie tej zaległej raty kredytu. Czy jest na to szansa? Termin biegnie zostały chyba nie całe dwa tygodnie :(. Quote
b-b Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 4 godziny temu, Livka napisał: Czy ktoś mógłby zrobić banerek - może więcej osób zajrzy na wątek przez banerek. Pliss !!! 2 godziny temu, b-b napisał: Co ma być na nim ? Jaki napis? 1 Quote
Livka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Witajcie dobre duszyczki :) 8 godzin temu, jankamałpa napisał: Teraz to chyba najważniejsza sprawa, to zapłacenie tej zaległej raty kredytu. Czy jest na to szansa? Termin biegnie zostały chyba nie całe dwa tygodnie :(. Skupiamy się na opłaceniu pomniejszych rachunków czyli za prąd, gaz, zwierzęce potrzeby, żeby było na paliwo. Liczę na to, że ktoś pomoże w negocjacjach z bankiem - może dałoby się rozłożyć te ogromne raty na mniejsze chociaż przez jakiś czas. Nie damy rady uzbierać około 4 tys. na jedną tylko ratę, a zaległe są dwie z tego co pamiętam. Dlatego tak ważne są rozmowy z bankiem i ktoś kto może w tym pomóc. Wierzę w to bardzo, że znajdzie się ktoś taki ! 7 godzin temu, b-b napisał: b-b super banerki - stokrotne dzięki :) Quote
b-b Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 57 minut temu, Livka napisał: b-b super banerki - stokrotne dzięki :) Taki jeszcze z innymi napisami Quote
Livka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Rozliczenie : Wpłynęło 450 zł - na potrzeby sylwiji przelałam 400 zł - na konto P. Ani na paliwo i wysyłkę fantów z bazarku na FB - opłaty pocztowe kupujący wpłacają na konto Runy - Sylwia nie może z nich skorzystać. pozostało 50 zł + 370 zł z wpłaconych już cegiełek z bazarku czyli 420 zł. Dziś zrobiłam przelew za jeden rachunek za prąd na kwotę 562,32 zł 420,00 zł - 562,32 = -142,32 ( minus pokryję z kolejnych wpłat za cegiełki ) To na razie tyle :) 1 Quote
Poker Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Dobrze,że prąd opłacony i na paliwo jest kasa. Jak widać potrzeby są ogromne. Nadziejka robi też bazarek.Coś się już uzbierało. b-b, banerki śliczne. Zaraz się poczęstuję. Quote
Livka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 44 minuty temu, b-b napisał: Taki jeszcze z innymi napisami Śliczny - malutki błąd się wkradł ;) Quote
sylwija Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 A może ktoś ma do podarowania taki jakby parawan, zagrodę dla szczeniaczków.. dla dzieci raczkujących? można rozstawić np. na trawie i byłoby bezpiecznie, nie rozlezą się po krzakach... u mnie jest zarośnięte mocno i duży teren, a też zależy mi, żeby kozy nie zdeptały maleństw.. Maluchy z dnia na dzień się zmieniają, coraz sprytniejsze i energiczniejsze.. Ja nie mogę cały czas siedzieć przy nich i pilnować :( Quote
Recommended Posts