jankamałpa Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 13 minut temu, Livka napisał: Ten na czerwono :) Zaraz ci podeślę na pw. Ja w okularach , ale i to nie pomaga bo żadnego linku nawet na czerwono nie widzę, ale na priv już otrzymałam. Dzięki. 1 Quote
Poker Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ma ktoś nr telefonu do sylwii? czy pojawia się na FB? Żeby jej cos do głowy nie strzeliło.Pisała,że Wisła jest blisko. BRRR... Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 brr nie pisałam, bo wcxoraj znalazłam 4 szczeniaki , jakby mało atrakcji było a dzisiaj z banku zadzwonili, ze wysyłają mi pismo, jak w ciągu 2 tyg. nie spłacę zaległości, to wypowiedzą umowę Quote
kiyoshi Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 3 minuty temu, Poker napisał: Ma ktoś nr telefonu do sylwii? czy pojawia się na FB? Żeby jej cos do głowy nie strzeliło.Pisała,że Wisła jest blisko. BRRR... Sylwia jest na fb spokojnie- wczoraj z nia rozmawialam. Ma nowych podopiecznych:( ale o tym pewnie sama napisze Quote
Poker Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 53 minuty temu, sylwija napisał: brr nie pisałam, bo wcxoraj znalazłam 4 szczeniaki , jakby mało atrakcji było a dzisiaj z banku zadzwonili, ze wysyłają mi pismo, jak w ciągu 2 tyg. nie spłacę zaległości, to wypowiedzą umowę Dobrze,że się odezwałaś. Gorzej ,że szczeniaki znalazłaś. Ile musisz spłacić bankowi ,żeby się chwilowo odczepili? Co grozi w razie wypowiedzenia umowy ? Quote
Poker Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Jak na razie z bazarku jest 121 zł. Mogę założyć i wpłacić już jak coś to pomoże w tej chwili. Quote
Livka Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 U mnie jest spora sumka. Sylwio miałaś podesłać rachunki. Proszę. Nie ruszaj się z domu bo zawsze jakieś dodatkowe atrakcje Ci się przytrafiają ;) Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 odezwe siuę wieczorem, musze jechać po wodę, mam nadzieję, że nikt mi nie wylezie na drogę :( Quote
MALWA Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 15 minut temu, sylwija napisał: odezwe siuę wieczorem, musze jechać po wodę, mam nadzieję, że nikt mi nie wylezie na drogę :( Dlaczego jeździsz po wodę, nie masz w domu ? Quote
MALWA Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Sylwijo - chciałabym podesłać makaron dla koz, bo pisałaś, że brakuje, a kozy chętnie jedzą. Jaka ilość jest potrzebna np. na tydzień i ile masz teraz kóz ? Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 po wodę mineralną. Woda 'moja' jest kiepskiej jakości, mimo filtrowania, nie ma tu wodociągu Kóz jest 8 aktualnie.. Ja im daje na zmianę, raz makaron z warzywami czy owocami, raz suche bułeczki, cy suchy chleb z warzywami lub owocami tak, na jedną kolację to 3-4 kg Quote
elik Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Dnia 11.08.2018 o 23:21, elik napisał: Mogłabym wysłać kocyki, ręczniki, ubranka, smycze, szelki. Jeśli przydałyby się, to proszę o adres, na który mogłabym wysłać paczkę. Ponawiam pytanie. Jeśli te rzeczy przydałyby się, to proszę o adres. Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 elik dziękuję, zaraz wyślę adres na pw trochę horror przeżyłam przed chwila, bo mi jeden glutek zaginął. Juz chciałam go z latraka szukac, jak sie objawił, wszedł sobie do domu po prostu i zwiedzał. a reszta rodzeństwa spała smacznie wtulona w siebie i misia w kennelu Quote
Poker Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 sylwija, czy masz jakieś docelowe plany co do kóz? Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 miały sobie żyć u mnie. nawet szopę specjalna została wybudowana z tarasem.. Quote
sylwija Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 bardzo Wam serdecznie dziękuję za wszystko. czytam dopiero posty, niektóre mi poumykały, nie mogę za to znaleźć, chyba Marysi, która oferowała się zdjęcia porobić do ogłoszeń - byłoby świetnie Quote
agat21 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Sylwia, jutro puszczę kolejną kaskę na Runę, jak wyglądają zaległości za zwierzaki? Quote
Poker Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 sylwija, Livka prosiła o faktury, bo ma już większą kwotę. Postaraj się odpowiedzieć na pytania, które zadałyśmy. Wtedy pomoc będzie bardziej celowana. Quote
Livka Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Uwaga ! Mam pytanie do: MALWY, Poker i RIVER - czy Wasze wpłaty mogę rozliczyć na bazarku cegiełkowym ? Byłoby czytelniej dla wszystkich, ale decyzja należy do Was :) Quote
Poker Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 godzinę temu, Livka napisał: Uwaga ! Mam pytanie do: MALWY, Poker i RIVER - czy Wasze wpłaty mogę rozliczyć na bazarku cegiełkowym ? Byłoby czytelniej dla wszystkich, ale decyzja należy do Was :) Specjalnie wykonałam przelew na Twoje konto ,żeby można było pokryć wydatki poniesione bezpośrednio na sylwiję. Jeżeli nie ma sprzeczności interesu, to wszystko mi jedno. Na wydatki rozliczane na dogo robię bazarek i wpłaciłam cegiełkę na bazarku Nadziejki. Quote
jankamałpa Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 godzinę temu, Livka napisał: Uwaga ! Mam pytanie do: MALWY, Poker i RIVER - czy Wasze wpłaty mogę rozliczyć na bazarku cegiełkowym ? Byłoby czytelniej dla wszystkich, ale decyzja należy do Was :) Czy mimo tak złej sytuacji, pojawiło się jakieś światełko w tunelu? Wiele osób się zaangażowało i może dobrze by było umieścić chociaż taką ogólną informację, czy opłacone są już jakieś faktury, czy na obecną chwilę są już zabezpieczone środki na spłatę tego zadłużenia na dom, które trzeba spłacić w ciągu dwóch tygodni. Wydaje mi się, że nawet taka ogólna informacja zdopingowała by ludzi jeszcze bardziej i wiedzieli by na co zostały wykorzystane pieniążki. Ale może się mylę, to tylko takie moje luźne myśli. Quote
Livka Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 To była tylko luźna propozycja. Jak dostanę jakiś rachunek do zapłaty od Sylwii skorzystam w pierwszej kolejności z Waszych wpłat :) Quote
jankamałpa Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 3 minuty temu, Livka napisał: To była tylko luźna propozycja. Jak dostanę jakiś rachunek do zapłaty od Sylwii skorzystam w pierwszej kolejności z Waszych wpłat :) To nie przesłała Ci jeszcze żadnej? Pogoń ją trochę. Quote
Livka Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 minutę temu, jankamałpa napisał: Czy mimo tak złej sytuacji, pojawiło się jakieś światełko w tunelu? Wiele osób się zaangażowało i może dobrze by było umieścić chociaż taką ogólną informację, czy opłacone są już jakieś faktury, czy na obecną chwilę są już zabezpieczone środki na spłatę tego zadłużenia na dom, które trzeba spłacić w ciągu dwóch tygodni. Wydaje mi się, że nawet taka ogólna informacja zdopingowała by ludzi jeszcze bardziej i wiedzieli by na co zostały wykorzystane pieniążki. Ale może się mylę, to tylko takie moje luźne myśli. Na chwilę obecną nic jeszcze nie zostało zapłacone bo nie mam rachunków. Mam nadzieję, że Sylwia znajdzie chwilkę bo szkoda żeby pieniądze leżały bezużytecznie na moim koncie. Quote
Recommended Posts