sylwija Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 w sobotę umowiona Greta na wyjazd do ds, trzymajcie kciuki 5 Quote
sylwija Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 w sobote tez wizyta pa dla Alexa - Milanówek 3 Quote
Livka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Jakiś straszny ten dzień - najpierw wiadomość o Tyczuni (*), a teraz Mrunia (*) Kopiuję z FB : Mrunia [*] kto teraz będzie pilnował poziomu wody w miskach i poidełkach.. Kto będzie na mnie krzyczał?? świat się nie zawali? a jednak.. taką chcę Cię pamiętać - zadziorną, zdecydowaną, rządzącą wiem, że się spotkamy..Kocham Cię, Mruniu. na zawsze.. nie tylko tu i teraz. Quote
Nadziejka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Dnia 29.11.2018 o 13:12, Livka napisał: Super, że coś drgnęło :) Nadziejkowy dla wielu bieduniow zakonczony rozliczam Livko moze posle ku Tobie 30 procent jest z kramku dla zwierzuniow Sylwija czyli 74 zl z gr 1 Quote
Livka Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Dobrze Ewuniu, na to samo konto, które wczoraj posłałam :) 1 Quote
sylwija Posted December 9, 2018 Author Posted December 9, 2018 Śliczna i pełna wdzięku Greta /śliczna, aczkolwiek z 'lekkim' ADHD ;) / zamieszkała wczoraj w swoim domku - u Kasi pozdrawiamy serdecznie i życzymy powodzenia dla całej nowej rodziny Grety:) 9 1 Quote
Poker Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Bardzo sie cieszę ,że sunia ma domek. 2 1 Quote
Nadziejka Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Livko poslalam dzis na Twoje konto 74 zl 30 gr jak doleca potwierdz prosze na zakonczonem kramciku 1 Quote
Tyśka) Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 a jak szczeniaki? doczekały się domków? Quote
Livka Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Livko poslalam dzis na Twoje konto 74 zl 30 gr jak doleca potwierdz prosze na zakonczonem kramciku Pewnie, że potwierdzę :) Quote
Nadziejka Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 3 minuty temu, Livka napisał: Pewnie, że potwierdzę :) Quote
Livka Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Informacje z FB : Sylwia się pochorowała i próbuje postawić się na nogi, w czym chętnie pomagają jej zwierzaki, dogrzewając ile mogą - nawet płochliwy i niedotykalski Leonid, który robi za piec ;) z braku opału (ten sam którego zdjęcie promuje zbiórkę na opał). Jeśli chcecie docenić jego dobre kocie serduszko, możecie to zrobić kupując mu coś pysznego na jego profilu na platformie DlaSchroniska.pl:https://dlaschroniska.pl/?view=animal&id=B1x3sSK9JN A za Sylwię trzymajcie kciuki, żeby szybko doszła do siebie 1 Quote
Marysia R. Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Dnia 10.12.2018 o 19:03, Tyś(ka) napisał: a jak szczeniaki? doczekały się domków? Finalizujemy wybór domków, więc już niedługo maluchy będą mogły jechać do swoich rodzin :)) Przy okazji pięknie dziękuję Jo37 za pomoc przy wizycie pa na Mokotowie :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Dnia 10.12.2018 o 20:24, Livka napisał: Pewnie, że potwierdzę :) Quote
Livka Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Serdecznie dziękujemy za wpłaty na konto BDT u Sylwiji niezawodnej Nadziejce i RIVER :) Quote
Livka Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Zapraszam na bazarek cegiełkowy na rzecz BDT u Sylwii - chciałabym sprawić żeby na Święta i nie tylko zagościło ciepło w jej domu ... Ciepło za gwiazdkę na Gwiazdkę :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Sylwio zdrowka najmocniej zdrowka wszelkiego Tobie i lapenkom Quote
Tyśka) Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Dnia 12.12.2018 o 05:02, Livka napisał: Informacje z FB : (...) nawet płochliwy i niedotykalski Leonid, który robi za piec ;) To jaki Leon w końcu jest? Bo wcześniej była informacja, że miziasty ale niezależny i takiego go ogłaszam... a nie lubię pisać nieprawdy w ogłoszeniu... Dnia 12.12.2018 o 08:19, Marysia O. napisał: Finalizujemy wybór domków, więc już niedługo maluchy będą mogły jechać do swoich rodzin :)) I fajnie :) Dajcie znać jak pojadą do siebie. Quote
Tyśka) Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Informacje z wczoraj:Lenka, maleńka kocia dziewczynka, znaleziona w Warce i oceniona na 7 tygodni. Minął miesiąc, dwa - Lenka nie rosła, przestała jeść..Diagnostyka i wyścig z czasem. Podejrzenie karłowatości przysadkowej - to bardzo rzadka, bardzo niebezpieczna choroba.Załączałam już wyniki jej badań i testy ACTH/wskazywał na złe funkcjonowanie nadnerczyNa cito konsultacja endokrynologiczna, stomatologiczna- okazało się, że ząbki z przodu stale, ale z tyłu mleczaki, a pod nimi trzonowe stałe, nie wiadomo, co się dzieje w kościach Wczoraj byłyśmy u kardiologa- badanie okazało się niebagatelnym wyzwaniem, Lenka jest naprawdę kruszynką, rozmruczaną, ciekawską, ale niekoniecznie cierpliwą :) Na szczęście kardiologicznie nie ma nic niepokojącego, nie ma przeciwwskazań do zabiuegu. A zabieg już jutro - bardzo poważny, bardzo się boję, narkozy i samej operacji Lenka jest cudownym i kochanym stworzeniem, nie wiem, co by z nią było, gdyby została na ulicy.. pomóżcie ją ratować, diagnostyka i leczenie są bardzo kosztownehttps://www.ratujemyzwierzaki.pl/kocikrasnoludek Quote
Tyśka) Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 I z dzisiaj: Kochani! Lenka ma dziś zabieg - trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło i żeby malutka szybko po zabiegu doszła do siebie. Zabieg jest skomplikowany, o czym mówią sami specjaliści, którzy będą go wykonywać. Będziemy bardzo wdzięczni za wsparcie diagnostyki i leczenia Lenki. Szacunkowy koszt samego zabiegu to ok 1000zł, a niedawna wizyta kardiologiczna to kolejne 120. Jesli chcielibyście wesprzeć Lenkę możecie to zrobić poprzez jej zbiórkę:https://www.ratujemyzwierzaki.pl/kocikrasnoludek Lub wpłacając darowiznę na nasze konto: 74 1600 1462 1871 0612 5000 0001 lub PayPal [email protected] z tytułem: "Darowizna - Lenka" Możecie tez kupić dla Lenki smakołyki i zabawki, na jej profilu na platformie dlaschroniska.pl:https://dlaschroniska.pl/?view=animal&id=BJgnOKylk4 Na zdjeciu Lenka z Panią Doktor - Kardiolog <3 1 Quote
Nadziejka Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 o matuniu Leneczko ...sciskuniam stokrotnie sciskuniam tulionkam za wszytko Quote
Poker Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Jaką operację ma kicia , bo jakoś nie zauważyłam. Quote
Livka Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Nie wiem nic konkretnego, cytuję informacje z FB. Pewnie Sylwia zajrzy do nas i opowie co dzieje się z Lenką i jaki jest Leonid :) Dobrego dnia Wam wszystkim i sobie życzę (przydadzą się dziś ciepłe myśli) Quote
Recommended Posts