Basenji Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Nie marudź! Ładne należy popierać! Zdrówko:smile: Quote
Savannah Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='Basenji']Nie marudź! Ładne należy popierać! Zdrówko:smile:[/quote] TAK Ładne jest, ale niestety zaczyna się nudzic jesli na conajmniej dziesieciu topikach jest TO SAMO!:wallbash: :wallbash: :wallbash: I może jestem tutaj uszczypliwa, jednak nie pisze tego dlatego żeby komuś sprawic przykrosc, po prostu CO ZA DUŻO TO NIE ZDROWO, Pzdr:razz: Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Oj dobrze jest nie naskakujcie na biednego basko! Quote
Savannah Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Asiaczek']No właśnie. Bo się obrazi... pzdr.[/quote] nie chciałam żeby się obraził, po prostu stwierdzam fakt - co za dużo to nie zdrowo ;) Pozdrawiam Quote
Savannah Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Basenji']Marudna jak haszczak:mdrmed: zdrówko[/quote] Tejjjj ty mi tu haszczaków marudnymi nie nazywaj booooo.... :ak-shot: Przecież sh to w głębi duszy bardzo spokojne i nie marudne potwory:evilbat: Quote
gmk Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Popieram Savannach, dla mnie to było takie bardzo nieeleganckie. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Oj, gmk, uważaj, bo znowu okaże się, że nie masz pojęcia, jakiego słowa używasz. I oczywiście nie znasz powiedzenia "De gustibus...."? Pewnie nie. A czy coś jest eleganckie, czy nie, to sama przekonałaś sie o tym dosyć boleśnie całkiem niedawno, prawda? Uwaga na przyszłość: kontroluj swoją znajomość znaczenia słów. Taka samokontrola na pewno Ci się przyda. Pzdr. Quote
gmk Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Wiem że Twój gust a mój to jak odmienne strony świata, tylko nie rozumiem dlaczego tak się z Ciebie ta żłóc leje... Quote
Asiaczek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 gmk - żółć się nie leje, bo nie mam woreczka ...(skrót myślowy):-D Pzdr. Quote
Basenji Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 GMK i Asiaczku! Przestańcie na siebie warczeć. Połowa forum to Wasze animozje. [COLOR=red]Postarajcie się tak wyrażać, aby nie urazić tej drugiej strony.[/COLOR] [COLOR=red]:razz: [/COLOR]zdrówko Quote
bellatriks Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Basenji']. [COLOR=red]Postarajcie się tak wyrażać, aby nie urazić tej drugiej strony.[/COLOR] [/quote] albo załatwiajcie takie sprawy przez PW:lol: Quote
Recommended Posts