Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Każda liszka swój ogonek chwali. :wink: Jak dla mnie - TRIKOLORY. "Li i jedynie" (M.Musierowicz). Pzdr. Quote
Basenji Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Dla mnie są one na trzecim miejscu, tuż za bogusiami i przed czarno-białymi. Ale to tylko wygląd. Zapewnie charakterologicznie są identyczne. Zdrówko Quote
agabass Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ja jak Basenji też w tej kolejności kolorystycznej, ale tak naprawdę uważam, ze wszystkie baski są śliczne. A Hipka to moja ulubiona trikolorka. Hipuleńka kochana. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Basenji']Dla mnie są one na trzecim miejscu, tuż za bogusiami i przed czarno-białymi. Ale to tylko wygląd. Zapewnie charakterologicznie są identyczne. Zdrówko[/quote] A to miłe, że i Ty lubisz bogusiowe kolorki; u mnie ten kolor też jest na II miejscu. :lol: Rzeczywiście, to tylko kolor. Charaktery mają takie same, a nawet różne. :wink: Bo gdyby było inaczej, to czy [b]Agabass[/b] tak kochałaby Hipkę? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='agabass']Ja jak Basenji też w tej kolejności kolorystycznej, ale tak naprawdę uważam, ze wszystkie baski są śliczne. A Hipka to moja ulubiona trikolorka. Hipuleńka kochana.[/quote] No i [b]Agabass[/b] rozstrzygnęła dylemat: jaki kolor basków jest najpiękniejszy. 'WSZYSTKIE BASKI SĄ ŚLICZNE" Pzdr. Quote
Basenji Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jasne, wszystkie są śleczne, ale rude najśliczniejsze :lol: . zdrówko Quote
Basenji Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jasne, wszystkie są śliczne, ale rude najśliczniejsze :lol: . zdrówko Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ciekawe kto tak rozpieścił Hipkę-Rybkę... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Hipka-Rybka - jak miała 2 tygodnie :wink: [img]http://img330.imageshack.us/img330/153/hipka2tyg6di.jpg[/img] Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 jaka Rybka śliczna taka malusieńka kofana Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Basenji']Jasne, wszystkie są śliczne, ale rude najśliczniejsze :lol: . zdrówko[/quote] Dobra. Koniec dyskusji nt. kolorów najśliczniejszych basków na świecie!!!Mamy wypracowane stanowiska, każdy trzyma się swego fotela i swój ogonek chwali. Zamykam dyskusję. Pzdr. Quote
Basenji Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 A zamykaj. A ja i tak wolę rude........... :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Rude to fałszywe! (no i poniosło mnie!). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [b]Agabass[/b] - ale Ty nie RUDA! No więc, nie denerwuj się, nie o Tobie mowa!!! :lol: Pzdr. Quote
agabass Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 spokojnie ja się nie denerwuję a sewgo czasu ruda byłam :lol: Quote
Basenji Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Asiaczek']Rude to fałszywe! (no i poniosło mnie!). Pzdr.[/quote] Włoszka jest fałszywa? Ale sobie Asiaczku nagrabiłaś! Chociaż rude kobitki faktycznie uważa się za fałszywe. Tu muszę się z tobą zgodzić.... :wink: zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [b]Włoszka[/b] była nieprzewidywalna, teraz już jest OK. Natomiast [b]Baśka[/b] była wyjątkiem od tej reguły! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ja już się pogubiłam w tych Twoich wypowiedziach-ogryzkach! Może masz, może nie masz... Późna godzina, nie będe czytać tej dyskusji od początku, bo pewnie i tak nic z niej nie zrozumiem. :lol: Pzdr. Quote
gmk Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Myślę że rude basenji są świetne, specjalnie polecam je wszystkim którzy chcą kupic basenji i jest to ich pierwszy pies tej rasy. Najczęściej napatrzyli się w różnych opracowaniach w których najwięcej jest właśnie tego koloru. Ale nie dlatego polecam rude. Na tym kolorze najpiękniej odbija się światło a wtedy widac wszystko to co u basenji jest zachwycające, marszczenia głowy,piękną delikatną połyskującą sierśc uszy odpowiednio ustawione gdy coś je zainteresuje... po prostu marzenie... A dla kogoś kto jeszcze nie bardzo wie jaki kolor mu się podoba rudy jest najodpowiedniejszy. Do innych kolorów nie trzeba namawiac sam trafia tam gdzie trzeba i wiadomo że jest to człowiek zdecydowany. Inne maści muszą byc znakomite eksterierowo i miec doskonale rozłozone kolory by wygrały rasę (BOB) z rudzielcami... Pozdrawiam Quote
baskomaniak Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/6392/zyczenia01254kolok7mf.gif[/IMG] Quote
Basenji Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Brawo Baskomaniaku - kolejne arcydzieło. zdrówko Quote
bellatriks Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Basenji']Brawo Baskomaniaku - kolejne arcydzieło. zdrówko[/quote]...tak.. gdzie nie zajrzę to prawie wszędzie je widze:lol: ale fakt-niezla robota Quote
Savannah Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='bellatriks']...tak.. gdzie nie zajrzę to prawie wszędzie je widze:lol: ale fakt-niezla robota[/quote] no własnie:nonono2: miło jest zobaczyc cos fajnego ale RAZ! a nie na conajmniej 10 topikach:nonono2: mimo wszystko wesołych świąt Quote
Recommended Posts