Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Uzgodniłam z Magdaad, że z szykowanego właśnie przez nas bazarku Michasia przeznaczymy 20% wpływów na Grzesia.

Jupi, dziekuję Wam bardzo!

Posted
14 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Biedny Grzesio, taki bidulek, będę wpadać  i wpadnę podnieść na FB serce-ruchomy-obrazek-0656.gif

Jeśli Grzesiu ma wydarzenie na F.B. to wklejcie tu link, ja też go udostępnię.

• Upvote 1
Posted

Czekam na odpowiedź od Lilutosi, ma miejsce ale teraz ma kojce, jeśli psiak miałby być w domu to jest inna stawka, nie wiem jeszcze jaka, Lilu jest na wyjeździe i na razie fatalny zasięg, ale czekam choć na smsa

Posted
54 minuty temu, Olena84 napisał:

Czekam na odpowiedź od Lilutosi, ma miejsce ale teraz ma kojce, jeśli psiak miałby być w domu to jest inna stawka, nie wiem jeszcze jaka, Lilu jest na wyjeździe i na razie fatalny zasięg, ale czekam choć na smsa

Moim zdaniem Grzesiu nie nadaje się do kojca :(  Taki wypłoszek w kojcu zupełnie się wycofa :(

Posted
43 minuty temu, bakusiowa napisał:

Ciekawa jestem co powie Lilutosi. A w hoteliku gdzie jest Michaś?

Pani od Okruszka elik też niestety nie da rady:(

Tak pisałam ale nie odpisali ale Zagrodowy pies polski ma zagadać;), ale chyba znajdę lub poprosze o telefon i zadzwonię, bo boje sie że Lilu ma wysokie ceny na miejsce w domu:(

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

deklaracji też malutko jak przyjdzie nam płacić ok 400zł:(

Za takiego malutkiego psiaka 400 zł ?

Posted

Kiedyś u Lilu było 10zł/doba za psa do 10kg, za średniaka 12 zł/doba a za dużego 15 zł doba. Może nie zmieniło się od tamtego czasu. Ile Grześ waży ?

Posted
25 minut temu, Sara2011 napisał:

A na FB nie uzbierało się paru deklarowiczów? Grześ ma tam wydarzenie, prawda?

Z fb nie ma nikogo. Na razie jest 250 zł. To jest za mało,żeby startować z hotelikiem. Trzeba jeszcze coś uzbierać.

Posted
13 godzin temu, elficzkowa napisał:

Przypomnę się o numer konta dla Grzesia.

Ciociu wstrzymajmy się bo na razie miejsca nie ma:(

13 godzin temu, Sara2011 napisał:

Kiedyś u Lilu było 10zł/doba za psa do 10kg, za średniaka 12 zł/doba a za dużego 15 zł doba. Może nie zmieniło się od tamtego czasu. Ile Grześ waży ?

Pewnie będzie za 300zł, tylko że chciałabym kojec dla Grzesia tylko na początku, bo jak on będzie tylko siedział, to w życiu go nie wyadoptujemy:(

13 godzin temu, elik napisał:

Straszna kwota  przestraszony2.gif.e25043187029875a74952027dd8a9910.gif

niestety takie są ceny w domu:(, są wyjątki na szczęście ale częściej spotykam się właśnie z takimi kwotami

13 godzin temu, Sara2011 napisał:

Kwota porażająca :(

niestety takie są ceny w domu:(, są wyjątki na szczęście ale częściej spotykam się właśnie z takimi kwotami

10 godzin temu, Radek napisał:

Ciężko będzie uzbierać tak dużo deklaracji:(

bazarkami może, najlepiej jednym a konkretnym;)

10 godzin temu, Sara2011 napisał:

A na FB nie uzbierało się paru deklarowiczów? Grześ ma tam wydarzenie, prawda?

Niestety zero:(, tak jak udało mi się w przypadku dwóch pozostałych psiaków, zwłaszcza Kodiego, tak teraz jest od groma udostępnień, chyba ok 100, ale zero deklaracji:(