Radek Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Dziękuję za zaproszenie na wątek bidulka. Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Serce mi pękło na kawałeczki rozpaczy :( Koszmar nieszczęścia bezdomności w porzuceniu i niekończąca się potrzeba pomocy już mnie przerosła, nie daję rady :( Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Chciałam zrobić banerek, ale nie wyszło :( Quote
agat21 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Szkoda, że nadzieje na dt prysły :( Mam nadzieję, że jednak się coś znajdzie. I to bardzo prędko. Quote
jola_li Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Wpłacę jednorazowo 100 zł, ale nic stałego nie mogę obiecać :(. Quote
Olena84 Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 21 godzin temu, bakusiowa napisał: Na dogo na pewno nie zagląda bo nie już do kogo. Zaraz wyślę Ci jej numer na pw. Były u niej różne psiaki i dzikuski też. Znalazły domy. Lilutosi da odpowiedź dzisiaj, czekam też na odpowiedź z domu Ralfa od dorci2 i od pani gdzie jest Misio owczarek 16 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie na wątek bidulka. Witam serdecznie! 15 godzin temu, Gusiaczek napisał: Serce mi pękło na kawałeczki rozpaczy :( Koszmar nieszczęścia bezdomności w porzuceniu i niekończąca się potrzeba pomocy już mnie przerosła, nie daję rady :( Nie wiadomo czasem komu pomóc, a czasem nie ma sie możliwości już:( 14 godzin temu, Gusiaczek napisał: Chciałam zrobić banerek, ale nie wyszło :( Poproszę może Selengę, jak wydobrzeje 11 godzin temu, Radek napisał: Spojrzenie Grzesia zapada w pamięć:( To prawda:( 10 godzin temu, agat21 napisał: Szkoda, że nadzieje na dt prysły :( Mam nadzieję, że jednak się coś znajdzie. I to bardzo prędko. Też mam nadzieje, bo juz nie wiem kogo pytać;/ 10 godzin temu, Figunia napisał: Zagladam do Grzesia z kciukami. Bardzo dziękuje! 10 godzin temu, jola_li napisał: Wpłacę jednorazowo 100 zł, ale nic stałego nie mogę obiecać :(. Ojej super, dziękuję, podam konto jak cos znajdziemy 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Zapisz ode mnie stałą 30 zł. Dziękuję!!! 50 minut temu, Maciek777 napisał: Zapisuję... Witam!!! Quote
Tyśka) Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Zaglądam... mam nadzieję, że coś Grzesiowi uda się znaleźć... Quote
Gusiaczek Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Jeszcze może coś wykombinuję Buziole dla Grzesia :) Quote
Olena84 Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 32 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam... mam nadzieję, że coś Grzesiowi uda się znaleźć... Dziekuję i ja też! 4 minuty temu, Gusiaczek napisał: Jeszcze może coś wykombinuję Buziole dla Grzesia :) O rany super! Quote
Olena84 Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 7 minut temu, Gusiaczek napisał: Jeszcze może coś wykombinuję Buziole dla Grzesia :) Nie mogę podlinkować:(, wiem że już jest ale jak wrzucam do podpisu to albo grafika albo adres:( Quote
Gusiaczek Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 5 minut temu, Olena84 napisał: Nie mogę podlinkować:(, wiem że już jest ale jak wrzucam do podpisu to albo grafika albo adres:( 2razy lewym przyciskiem myszki kliknj na zdjęcie i wklej w ramkę (musi być pusta!) adres wątku Quote
Radek Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Nie wiadomo, który banerek ładniejszy:) 1 Quote
Olena84 Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 18 godzin temu, Gusiaczek napisał: 2razy lewym przyciskiem myszki kliknj na zdjęcie i wklej w ramkę (musi być pusta!) adres wątku przekierowuje mnie na wątek:(, ok popróbuje, ale kiedyś jakoś lepiej mi szło to wstawianie banerków w podpis Quote
elik Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 2 godziny temu, Olena84 napisał: przekierowuje mnie na wątek:(, ok popróbuje, ale kiedyś jakoś lepiej mi szło to wstawianie banerków w podpis Ten banerek jest podlinkowany możesz skopiować i wkleić do sygnatury. Jak znajdziesz hotelik, czy DT to przez 6 m-cy mogę odstąpić po 100,00 zł z kwoty 200,00 zł, jaką przesyła znajoma dla moich podopiecznych w hotelach. Po tym terminie przeanalizuję sytuację i jeśli nadal będę otrzymywała pomoc, to i o Grzesiu pomyśle :) 1 Quote
Olena84 Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 16 minut temu, elik napisał: Ten banerek jest podlinkowany możesz skopiować i wkleić do sygnatury. Jak znajdziesz hotelik, czy DT to przez 6 m-cy mogę odstąpić po 100,00 zł z kwoty 200,00 zł, jaką przesyła znajoma dla moich podopiecznych w hotelach. Po tym terminie przeanalizuję sytuację i jeśli nadal będę otrzymywała pomoc, to i o Grzesiu pomyśle :) Skopiowałam i nadal mam tylko obrazek:( Bardzo dziekuję to ogromna pomoc! Quote
bakusiowa Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 31 minut temu, elik napisał: Ten banerek jest podlinkowany możesz skopiować i wkleić do sygnatury. Jak znajdziesz hotelik, czy DT to przez 6 m-cy mogę odstąpić po 100,00 zł z kwoty 200,00 zł, jaką przesyła znajoma dla moich podopiecznych w hotelach. Po tym terminie przeanalizuję sytuację i jeśli nadal będę otrzymywała pomoc, to i o Grzesiu pomyśle :) Elik, jesteś aniołem. Quote
bakusiowa Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Dnia 2017-08-31 o 16:28, elficzkowa napisał: Jaki wielki strach w małym ciałku...Mogę wpłacić 10 zł ale tylko jednorazowo. Olena, dopisz w jednorazowych. Quote
elik Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 9 minut temu, bakusiowa napisał: Elik, jesteś aniołem. To moja znajoma Agnieszka jest tak wielkoduszna, a że sama nie może pomagać bezdomniakom, to od 3 miesięcy przesyła mi po 200 zł z prośbą o zagospodarowanie wg mojego uznania. Przedtem przesyłała sporadycznie, ale stwierdziła, że dopóki będzie mogła, będzie mi przekazywała taka kwotę co miesiąc. Mam nową podopieczna w hoteliku, ale jak zobaczyłam strach w oczach Grzesia, nie mogłam nie podzielić się z biedaczkiem. Agnieszko wielkie dzięki :) Quote
elik Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 34 minuty temu, Olena84 napisał: Skopiowałam i nadal mam tylko obrazek:( . . . To wejdź do sygnaturki, kliknij w ten obrazek dwa razy lewym klawiszem myszki. Pojawi się taki rysunek W pustą ramkę wklej link do wątku i kliknij lewym klawiszem myszki w czarny prostokąt na dole - Uaktualnij. Potem kliknij w prostokąt - Zapisz. To wszystko. Quote
agat21 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 O rany, to tylko hotelu do szczęścia brakuje - już tyle osób chce pomóc Grzesiowi :) Quote
Recommended Posts