Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 19.07.2021 o 04:53, Nesiowata napisał:

Ciekawe jak Księciuniu przetrwał ten piekielny okres upałów.

Tak, że jak dostał wór smakołyków i jedna torebka nie zmieściła się do szafki, w nocy połowę przysmaków opędzlował! Ale wszystko ok, już spacerki lepiej, choć on dalej na dystans, jedna sunia mu się podoba, ale udaje trochę niedostępnego, ale powącha, zaznaczy teren. 

• Like 2
Posted
Dnia 29.07.2021 o 09:47, Olena84 napisał:

Nasz smutas:

e13326158f1f0b74gen.jpgf3a751cbf6a33df6gen.jpgb749ad48e818fad5gen.jpg25797c508e6a91abgen.jpg

Dnia 13.07.2021 o 12:38, Olena84 napisał:

Grześ pozdrawia!

84ee3ffa6ed8784fgen.jpg6ab04a365702ff7egen.jpg

180 zl z kramiku! Dla Ralfika i Dinunia! Dziekuje Stokrotnie! C-Thru,  ozdoby, przyprawy Nadziejkowe. Pomozmy kochani! Do 5 lipca godz 24.00 -  Page 9 - Zakończone - Dogomania

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Grzesia wszystko dobrze, po staremu można powiedzieć, ostatnio dostałam zdjęcie jak leży na łóżku z kotkiem, który się go dość długo bał. Grześ dostaje karmę, smakołyki, chodzi na spacerki, nie wiem nadal czy ma dziewczynę czy to tylko koleżanka.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
7 minut temu, Olena84 napisał:

U Grzesia wszystko dobrze, po staremu można powiedzieć, ostatnio dostałam zdjęcie jak leży na łóżku z kotkiem, który się go dość długo bał. Grześ dostaje karmę, smakołyki, chodzi na spacerki, nie wiem nadal czy ma dziewczynę czy to tylko koleżanka.

Zamieścisz to zdjęcie?

Posted
9 minut temu, bakusiowa napisał:

Zamieścisz to zdjęcie?

Tak, ale jutro, muszę najpierw przegrać swoje zdjęcia, których jest chyba 1000 i wtedy wezmę sie za zdjęcia psiaków ;)