Nesiowata Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ciekawe jak Grześ zareaguje na wyjazd. Zadomowił się na dobre a przed nim podróż! Quote
Nesiowata Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 4 godziny temu, Radek napisał: Na pewno trochę stresu będzie. Oby to było trochę. Trzymaj się mocno księciuniu, będzie dobrze. Nie ma to jak własny dom! Quote
Anula Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Dnia 27.02.2021 o 21:25, Olena84 napisał: Udało się Murce ustalić z panem Maciejem od transportu, że jego znajoma która też się transportem psiaków zajmuje zawiezie Grzesia z Lublina do Bydgoszczy, transport będzie wspólny z innymi psami i razem z trasą Murki z hotelu do Lublina trzeba liczyć ok 500-600zł, może mniej ale lepiej założyć więcej. Transport będzie w sobotę 6.03 Jak wyglądają finanse Grzesia,czy są pieniążki na transport? Quote
Nesiowata Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 12 minut temu, Anula napisał: Jak wyglądają finanse Grzesia,czy są pieniążki na transport? Jest bazarek transportowy dla księciunia. 1 Quote
Olena84 Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Dziękuję za wpłatę : - LupusNord - 20zł - 03.04 Quote
AlfaLS Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Bardzo, bardzo trzymam kciuki za Grzesia, za transport i aklimatyzację w DS. 1 Quote
Olena84 Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 34 minuty temu, Anula napisał: Jak wyglądają finanse Grzesia,czy są pieniążki na transport? Grześ ma na opłacenie marca, tych pierwszych dni i na transport też już ma. Nie wiem jak dokładnie będzie wyglądać transport, wczoraj rozmawiałam z panią Karoliną i może będą jechać tak że Murka nie będzie musiała wyjeżdżać do Lublina, ale będą jechać przez Katowice ze szczeniakiem. Prosiłam panią by nie wyprowadzała Grzesia na spacer bo i tak nic nie zrobi a może kombinować. 1 Quote
Anula Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 minutę temu, Olena84 napisał: Grześ ma na opłacenie marca, tych pierwszych dni i na transport też już ma. Nie wiem jak dokładnie będzie wyglądać transport, wczoraj rozmawiałam z panią Karoliną i może będą jechać tak że Murka nie będzie musiała wyjeżdżać do Lublina, ale będą jechać przez Katowice ze szczeniakiem. Prosiłam panią by nie wyprowadzała Grzesia na spacer bo i tak nic nie zrobi a może kombinować. Niech Murka do obroży przypnie,naklei adres i nr.tel.Nigdy nic nie jest wiadome co się może zdarzyć w podróży. 1 Quote
jankamałpa Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Im bliżej wyjazdy tym bardziej się denerwuje :(. 1 Quote
Radek Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 41 minut temu, jankamałpa napisał: Im bliżej wyjazdy tym bardziej się denerwuje :(. Chyba wszyscy tak mają. 1 Quote
Nesiowata Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Tak, jutro czeka Grzesia dość długa droga. Oby psychicznie dał radę. 1 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 28 minut temu, Olena84 napisał: To już jutro... Podczytuje. Trxymam kciuki z całych sil 1 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Jestem... będzie dobrze. Byleby dostal czas i spokój na start. Quote
Nesiowata Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 To dziś! Będziemy czekać na informację, że księciunio spokojnie dojechał do celu. Trzymaj się Grzesiu. Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Będziemy czekać na informację Z niecierpliwością ;) Quote
Recommended Posts