Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam jeszcze na telefon od pani Natalii od Alaskan. Nie bardzo chce męczyć Izę, bo jest w trakcie rehabilitacji, ale mam nadzieję, że dziś wszystko się wyjaśni. 

• Like 1
Posted
21 minut temu, iza121 napisał:

Ja w razie czego, jestem i na pewno jak będzie trzeba to pójdę :) nawet wiem już gdzie to jest :D

Nie chcę Cię męczyć:( a dasz radę tam dotrzeć z ta nogą? 

Posted
17 godzin temu, iza121 napisał:

Jak będzie trzeba to dotre, nie zostawię psiska, skoro ma szansę na adopcje :) 

Dziękuję ;) chyba skorzystamy, bo jedna pani na razie nie odczytuje wiadomości :( w razie czego dam znać wieczorem i chyba czwartek jakby Ci pasował będzie najlepszy?

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Dziękuję ;) chyba skorzystamy, bo jedna pani na razie nie odczytuje wiadomości :( w razie czego dam znać wieczorem i chyba czwartek jakby Ci pasował będzie najlepszy?

Będzie najlepszy i dla mnie, bo od razu pojadę po rehabilitacji, bo za nim ja bym o tych kulach doczolgalabym się do domu i z niego wyszła to dużo czasu by zajęło, a tak i ja będę miała mniej chodzenia :) 

• Like 3
Posted
1 godzinę temu, iza121 napisał:

Będzie najlepszy i dla mnie, bo od razu pojadę po rehabilitacji, bo za nim ja bym o tych kulach doczolgalabym się do domu i z niego wyszła to dużo czasu by zajęło, a tak i ja będę miała mniej chodzenia :) 

65 รูปภาพที่ดีที่สุดในบอร์ด | Elephants Is All Around | | ช้าง, ภาพวาด,  สัตว์

Sciskam sciskam za wszystko

Niechaj Moc bedzie z Wami 

• Like 1
  • Olena84 changed the title to >>>Czwartek ok 15 wizyta! Trzymajcie kciuki! - BYDGOSZCZ SZWEDEROWO!!! Grześ od 3,5 roku czeka na dom...<<<
Posted

Dobrze, że jesteś w kontakcie z Panią. :) Trzymam kciuki. 

A jak będę u teściowej w okolicy to może wprosiłabym się na poadopcyjną, jeśli Grześ tam zamieszka. ;) 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Cały  czas mam zaciśnięte kciuki. Może te wróżki Elik działają z opóźnionym zapłonem i dopiero teraz nabrały pełnej mocy? Oby tak było! Bądź zdrów księciuniu.