Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Dusia-Duszka napisał:

Włóż w koszulkę foliową :)

tyle dobrodziejstwa nie miałyśmy ze sobą:(   

(do przytuliska mamy ok. 15 km)

ale jutro tak zrobimy:)

Posted

Kiyoshi, kochana, dopiero teraz trafiłam do Reksia. Niesamowita historia! Przyślij mi, proszę numer konta, przecież nadal będzie potrzebował pieniędzy. Poza tym zakonotuj sobie (i inni też), że na północno - wschodnim Mazowszu (Rózan, Maków, Ostrołęka i te rzeczy) mieszka niejaka Irenas, która ma autko i bardzo chętnie i nieodpłatnie będzie transportować kogo trzeba tak w promieniu 100 - 150 km. To tak na przyszłość, dobrze?

• Upvote 2
Posted

Zapytam z ciekawości,czy karmę RC Gastro Junior poleciła pieskowi wetka?

Ta karma w składzie na pierwszym miejscu ma ryż,jest też kukurydza,suszone białko drobiowe i wieprzowe,

taki niezbyt ciekawy skład.Macie jakieś doświadczenia z tą karma?

Posted
3 minuty temu, azalia napisał:

Ta karma w składzie na pierwszym miejscu ma ryż,jest też kukurydza,suszone białko drobiowe i wieprzowe,

Ja mam doświadczenie z RC gastro Intestinal z dorosłym psem. To jedyne "jedzenie" po którym nie ma sensacji i sraczek. Na pewno nie zaszkodzi małemu. Można byłoby mu domieszywać saszetki RC Convalescence.

Posted

Skarbenku maluni

juz dobrze kochany

juz lepiej

i coraz lepiej

zapraszam stokroc caluni czas

Ciotenki i wujek

dolozyli sercem

fantuski do kramiku

dla maluczkiego

• Upvote 1
Posted

Mój półroczny Łukaszek (york) był karmiony RC Gastro Intestinal przy/po lambliach, wet kazał dawać tylko to przez jakiś czas, żeby sraczek nie było.

Posted
10 godzin temu, irenas napisał:

Kiyoshi, kochana, dopiero teraz trafiłam do Reksia. Niesamowita historia! Przyślij mi, proszę numer konta, przecież nadal będzie potrzebował pieniędzy. Poza tym zakonotuj sobie (i inni też), że na północno - wschodnim Mazowszu (Rózan, Maków, Ostrołęka i te rzeczy) mieszka niejaka Irenas, która ma autko i bardzo chętnie i nieodpłatnie będzie transportować kogo trzeba tak w promieniu 100 - 150 km. To tak na przyszłość, dobrze?

Dziekuje Irenko

Jestes bardzo kochana:) sadze ze sobie dobrze zapamietamy wszystko co napisalas:):D

Posted
8 godzin temu, azalia napisał:

Tak ta karme polecila Pani Ania lek.wet.

Reksio mial biegunki i w lecznicy karmiony byl tylko ta karma. Tak jak napisaly dziewczyny- na sensacje zoladkowe bardzo pomaga!

Na razie ta karma jest zamowiona- jesli u Kasi po badaniach okaxe sie ze trzeba cos innego to bedziemy zmieniac

A z dobrych wiesci- dzis Reksio wyszedl z budy przy Sabinie, siedzial w bojsie od strony Czarka i znow zaczepial go do zabawy! Niesamowite:)

Posted
15 minut temu, kiyoshi napisał:

Dziekuje Irenko

Jestes bardzo kochana:) sadze ze sobie dobrze zapamietamy wszystko co napisalas:):D

To dobrze, bo jak pomagam psiakom to czuję, że po coś żyję.

• Upvote 2
Posted

Mam do oddania obróżkę kiltix dla małego pieska takiego do 10kg, ( używał Hiltonek ale już wyrósł wagowo z niej a obróżka jeszcze dobra i będzie działać ze dwa miesiące ). Jeśli maluszek potrzebuje mogę wysłąć pod wskazany adres.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, bou napisał:

A ja mam pytanie - Reksio jedzie 'do Kasi',czy to oznacza,że do Murki?Czy do jakiejs innej Kasi?

Do Kasiainat:) do Bielska:)

2 godziny temu, agat21 napisał:

Jak psiaczek dzisiaj się miewa? Wszystko dobrze? 

dzisiaj u niego nie będe Agatko, bo mąż się złości i muszę zrobić dzień przerwy:( ale będzie dzisiaj Sabina i jeszcze dwie inne dziewczyny, więc nie będzie się nudził:)

Rano jak Sabina go przyszła nakarmić to stał na koncu kojca, od strony Czarusia i zaczepiał go do zabawy, więc...jest coraz lepiej:)

Posted
5 godzin temu, doris66 napisał:

Mam do oddania obróżkę kiltix dla małego pieska takiego do 10kg, ( używał Hiltonek ale już wyrósł wagowo z niej a obróżka jeszcze dobra i będzie działać ze dwa miesiące ). Jeśli maluszek potrzebuje mogę wysłąć pod wskazany adres.

dziękuje! Reksio przyjmie z radością:)

Posted

Na koncie maluszka kolejne wpłaty od kochanych ciotek:

- 30 zł od muza_51

- 20 zł od Nesiowata

- 40 zł od ona03 (za biżu od atulek;))

- 15 zł od mdk8

<3 <3 <3

Przyszła też karma RC

Szczegóły dotyczące zamówienia:

Paczka 1 wysłana        Kurier: GLS Numer paczki: 405653752952
Zamówiona ilość Zawartość paczki
1 564948.0 - Royal Canin Gastro Intestinal Junior GIJ 29 - 10 kg
  Suma paczek 179,80 PLN
Posted

Moja koleżanka wróciła z dyżuru u psiaków i zobaczcie co napisała i jakie zdjęcie zrobiła!!

Maluszek robi niesamowite postępy. Coraz odważniej wygląda z budy i krąży po kojcu. Pokuszę się o stwierdzenie, że chyba chętnie wyszedłby nawet na spacer, ale za diabła nie mogłam rozkminić jak założyć te szeleczki 1f642.png:-) Nie zjadł trzeciej porcji chrupek. Wody wypił sporo. Zapoznał się z Jimikiem, dłuższą chwilę dawały sobie buzi, Czarek nie był zbytnio nim zainteresowany, za to Roksana wpadła w euforię jak go zobaczyła 1f642.png:-) Niestety Reksio przestraszył się jej gabarytów i tylko kukał na nią z ciekawością z budy 1f642.png

reksio.jpg.5924700c5f317dd1ea3ac2baddf0aee0.jpg

• Upvote 4