kiyoshi Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 2 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Włóż w koszulkę foliową :) tyle dobrodziejstwa nie miałyśmy ze sobą:( (do przytuliska mamy ok. 15 km) ale jutro tak zrobimy:) Quote
Radek Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Trzymaj się malutki. Musi być coraz lepiej. Quote
irenas Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Kiyoshi, kochana, dopiero teraz trafiłam do Reksia. Niesamowita historia! Przyślij mi, proszę numer konta, przecież nadal będzie potrzebował pieniędzy. Poza tym zakonotuj sobie (i inni też), że na północno - wschodnim Mazowszu (Rózan, Maków, Ostrołęka i te rzeczy) mieszka niejaka Irenas, która ma autko i bardzo chętnie i nieodpłatnie będzie transportować kogo trzeba tak w promieniu 100 - 150 km. To tak na przyszłość, dobrze? 2 Quote
azalia Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Zapytam z ciekawości,czy karmę RC Gastro Junior poleciła pieskowi wetka? Ta karma w składzie na pierwszym miejscu ma ryż,jest też kukurydza,suszone białko drobiowe i wieprzowe, taki niezbyt ciekawy skład.Macie jakieś doświadczenia z tą karma? Quote
mar.gajko Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 3 minuty temu, azalia napisał: Zapytam z ciekawości,czy karmę RC Gastro Junior poleciła pieskowi wetka? Ta karma w składzie na pierwszym miejscu ma ryż,jest też kukurydza,suszone białko drobiowe i wieprzowe, taki niezbyt ciekawy skład.Macie jakieś doświadczenia z tą karma? Ja mam doświadczenie z RC gastro Intestinal z dorosłym psem. To jedyne "jedzenie" po którym nie ma sensacji i sraczek. Na pewno nie zaszkodzi małemu. Można byłoby mu domieszywać saszetki RC Convalescence. Quote
Nadziejka Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Skarbenku maluni juz dobrze kochany juz lepiej i coraz lepiej zapraszam stokroc caluni czas Ciotenki i wujek dolozyli sercem fantuski do kramiku dla maluczkiego 1 Quote
rozi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Mój półroczny Łukaszek (york) był karmiony RC Gastro Intestinal przy/po lambliach, wet kazał dawać tylko to przez jakiś czas, żeby sraczek nie było. Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 10 godzin temu, irenas napisał: Kiyoshi, kochana, dopiero teraz trafiłam do Reksia. Niesamowita historia! Przyślij mi, proszę numer konta, przecież nadal będzie potrzebował pieniędzy. Poza tym zakonotuj sobie (i inni też), że na północno - wschodnim Mazowszu (Rózan, Maków, Ostrołęka i te rzeczy) mieszka niejaka Irenas, która ma autko i bardzo chętnie i nieodpłatnie będzie transportować kogo trzeba tak w promieniu 100 - 150 km. To tak na przyszłość, dobrze? Dziekuje Irenko Jestes bardzo kochana:) sadze ze sobie dobrze zapamietamy wszystko co napisalas:):D Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 8 godzin temu, azalia napisał: Zapytam z ciekawości,czy karmę RC Gastro Junior poleciła pieskowi wetka? Ta karma w składzie na pierwszym miejscu ma ryż,jest też kukurydza,suszone białko drobiowe i wieprzowe, taki niezbyt ciekawy skład.Macie jakieś doświadczenia z tą karma? Tak ta karme polecila Pani Ania lek.wet. Reksio mial biegunki i w lecznicy karmiony byl tylko ta karma. Tak jak napisaly dziewczyny- na sensacje zoladkowe bardzo pomaga! Na razie ta karma jest zamowiona- jesli u Kasi po badaniach okaxe sie ze trzeba cos innego to bedziemy zmieniac A z dobrych wiesci- dzis Reksio wyszedl z budy przy Sabinie, siedzial w bojsie od strony Czarka i znow zaczepial go do zabawy! Niesamowite:) Quote
irenas Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 15 minut temu, kiyoshi napisał: Dziekuje Irenko Jestes bardzo kochana:) sadze ze sobie dobrze zapamietamy wszystko co napisalas:):D To dobrze, bo jak pomagam psiakom to czuję, że po coś żyję. 2 Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 20 minut temu, irenas napisał: To dobrze, bo jak pomagam psiakom to czuję, że po coś żyję. To tak jak ja... Quote
anica Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Świat nie jest taki zły jak się tutaj zagląda! 2 Quote
doris66 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Mam do oddania obróżkę kiltix dla małego pieska takiego do 10kg, ( używał Hiltonek ale już wyrósł wagowo z niej a obróżka jeszcze dobra i będzie działać ze dwa miesiące ). Jeśli maluszek potrzebuje mogę wysłąć pod wskazany adres. 1 Quote
bou Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 A ja mam pytanie - Reksio jedzie 'do Kasi',czy to oznacza,że do Murki?Czy do jakiejs innej Kasi? Quote
agat21 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Jak psiaczek dzisiaj się miewa? Wszystko dobrze? Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 2 godziny temu, bou napisał: A ja mam pytanie - Reksio jedzie 'do Kasi',czy to oznacza,że do Murki?Czy do jakiejs innej Kasi? Do Kasiainat:) do Bielska:) 2 godziny temu, agat21 napisał: Jak psiaczek dzisiaj się miewa? Wszystko dobrze? dzisiaj u niego nie będe Agatko, bo mąż się złości i muszę zrobić dzień przerwy:( ale będzie dzisiaj Sabina i jeszcze dwie inne dziewczyny, więc nie będzie się nudził:) Rano jak Sabina go przyszła nakarmić to stał na koncu kojca, od strony Czarusia i zaczepiał go do zabawy, więc...jest coraz lepiej:) Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 5 godzin temu, doris66 napisał: Mam do oddania obróżkę kiltix dla małego pieska takiego do 10kg, ( używał Hiltonek ale już wyrósł wagowo z niej a obróżka jeszcze dobra i będzie działać ze dwa miesiące ). Jeśli maluszek potrzebuje mogę wysłąć pod wskazany adres. dziękuje! Reksio przyjmie z radością:) Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 Na koncie maluszka kolejne wpłaty od kochanych ciotek: - 30 zł od muza_51 - 20 zł od Nesiowata - 40 zł od ona03 (za biżu od atulek;)) - 15 zł od mdk8 <3 <3 <3 Przyszła też karma RC Szczegóły dotyczące zamówienia: Paczka 1 wysłana Kurier: GLS Numer paczki: 405653752952 Zamówiona ilość Zawartość paczki 1 564948.0 - Royal Canin Gastro Intestinal Junior GIJ 29 - 10 kg Suma paczek 179,80 PLN Quote
dorcia2 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 z bazarku do maluszka zaglądam i nadziwić się nie mogą nad ludzkim okrucieństwem Quote
seramarias Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Miło czytać, że u maluszka wszystko na dobrej drodze. Nim się obejrzymy, a będzie brykał jak młody tygrysek. Dzielny maleńki Reksio. 3 Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 Moja koleżanka wróciła z dyżuru u psiaków i zobaczcie co napisała i jakie zdjęcie zrobiła!! Maluszek robi niesamowite postępy. Coraz odważniej wygląda z budy i krąży po kojcu. Pokuszę się o stwierdzenie, że chyba chętnie wyszedłby nawet na spacer, ale za diabła nie mogłam rozkminić jak założyć te szeleczki :-) Nie zjadł trzeciej porcji chrupek. Wody wypił sporo. Zapoznał się z Jimikiem, dłuższą chwilę dawały sobie buzi, Czarek nie był zbytnio nim zainteresowany, za to Roksana wpadła w euforię jak go zobaczyła :-) Niestety Reksio przestraszył się jej gabarytów i tylko kukał na nią z ciekawością z budy 4 Quote
agat21 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Śliczny pycholek ♡♡♡, jak dobrze, że go uratowałyście! :* Quote
ona03 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ależ się urosło maluszkowi, miał szczęście, że trafił w dobre ręce,trzymam kciuku za przeprowadzkę :) Brygada RR - Roksana i Reksio :) Quote
Recommended Posts