Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 14 minut temu, Tola napisał: W piątek podjadę chyba do schronu, zajrzę do dziewczyn. A o której się wybierasz?? Ja pracuję do 13..... Quote
Tola Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: A o której się wybierasz?? Ja pracuję do 13..... Asia - bardzo chciałabym z Tobą jechać, ale schron do 13.00... Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Pojadę, jak tylko otwierają - o 11.00 Niestety, pracuję.....:-(((( Ale napisz mi zaraz jak Hana i Suzi.... Quote
Havanka Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Mam nadzieję, ze Hana i Suzi mi wybaczą, że na ich wątku zaproszę na ostatni bazarek dla Astry: Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Wydaje mi się, że wysłałam numer konta do wszystkich osób, które zadeklarowały pomoc dla Hany i Suzi. Jeżeli kogoś pominęłam, proszę się dopominać Quote
Havanka Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Wydaje mi się, że wysłałam numer konta do wszystkich osób, które zadeklarowały pomoc dla Hany i Suzi. Jeżeli kogoś pominęłam, proszę się dopominać Przelew na kwotę 340 zł zrobiłam. Prosiłabym tylko o potwierdzenie odbioru na wątku: Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Czy możemy prosić o banerek dla Hany i Suzi?? Prosimy... Quote
elik Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Czy już jest termin zabrania suczek ze schronu ? Tolu dopisz proszę w deklaracjach pomocy Alaskan malamutte fanty, a ja fanty i bazarek. Właśnie go tworzę. Będzie to bazarek dla Canisa i suniek. Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 1 minutę temu, Havanka napisał: Przelew na kwotę 340 zł zrobiłam. Prosiłabym tylko o potwierdzenie odbioru na wątku: Elu, jak tylko pieniążki zamelduja się na koncie zaraz potwierdzę! Pięknie dziękuję!!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Tolu dopisz proszę w deklaracjach pomocy Alaskan malamutte fanty, a ja fanty i bazarek. Właśnie go tworzę. Będzie to bazarek dla Canisa i suniek. Eliku kochany, pięknie dziękujemy!!! To raczej ja muszę dopisać, ponieważ prowadzę post rozliczeniowy i już to robię z najwiekszą przyjemnością!!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Dnia 26.06.2017 o 10:35, anica napisał: zadeklarować się nie mogę, ale może fanty na bazarek? czy któraś ciocia będzie organizować? Czy mogłabyś przesłać fanty do elik?? Quote
elik Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Eliku kochany, pięknie dziękujemy!!! To raczej ja muszę dopisać, ponieważ prowadzę post rozliczeniowy i już to robię z najwiekszą przyjemnością!!! Soreczki napisałam prośbę do Toli, bo Ona jest autorka wątku i myślałam, że prowadzi post rozliczeniowy :) Quote
elik Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Asiu, czy już jest ustalone kiedy sunie opuszczą schron ? Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Asiu, czy już jest ustalone kiedy sunie opuszczą schron ? Jak tylko zwolni się miejsc u Murki....Trochę nam się pogmatwało, ale na szczęście adopcje drgnęły.... Quote
elik Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Jak tylko zwolni się miejsc u Murki....Trochę nam się pogmatwało, ale na szczęście adopcje drgnęły.... Oby jak najszybciej :) Quote
anica Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Czy mogłabyś przesłać fanty do elik?? Jasne! Eluniu, tylko spytam ,kiedy mogę wysłać paczuchę, czy już? Quote
Tola Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Do schroniska pojechałam jednak dzisiaj, bo Anula i Bogusik chciały zabrać, przy okazji jutrzejszego transportu Astry, sunię szczeniaka, tego z ranami na szyi. Niestety - mała jest w trakcie leczenia i nie dostałam zgody na zabranie:( Zajrzałam tez do dziewczyn, Suzi była na wybiegu pomimo ogromnego upału. Zdjęcie nie wyszło, a jak chciałam podejsc blizej, to suni już nie było Quote
Tola Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Gorzej jest z Haną Wygląda źle, jakoś zbiedniała; wydaje mi się, ze jest dużo starsza niż te podane 8 lat No i coś dzieje się z tym uchem, bo w następnym tyg. ma jechać do weta na jakiś zabieg Quote
Tola Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 13 minut temu, Tianku napisał: ojejku to nie wydadza jej? :( Na razie nie, ale i tak czekamy na miejsce dla jednej i drugiej suni... Podobno to leczenie to kwestia 7 - 10 dni... Quote
Tola Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Dobrze, ze byłysmy z Alaskan w niedzielę i prosiłyśmy o zczytanie suni, wypytywałyśmy o nią, bo tego chorego ucha to nikt by nie zauważył. Może sunia mniej będzie cierpiała, chociaż jak pomyślę o owczarku bez ucha, to zaczynam się naprawdę bać Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Biedna... Żeby tylko wszystko dobrze się skończyło..... Quote
mar.gajko Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 49 minut temu, Tola napisał: Na razie nie, ale i tak czekamy na miejsce dla jednej i drugiej suni... Podobno to leczenie to kwestia 7 - 10 dni... No właśnie, żeby jej uszka tez nie ucięli. Quote
Recommended Posts