Gabi79 Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż, zapoznanie z rodzinką, oby wszystko przebiegło bez zakłóceń i niespodzianek. Ja już oczami wyobraźni widzę Suzi z nową Rodziną!!! Quote
Tyśka) Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Kciuki podwójne - za aklimatyzację Suzi i za to, by Hana niedługo kogoś zauroczyła... tak całkiem... Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Przed chwilką rozmawiałam z anecik. Suzi w drodze bardzo grzeczna, leży, jakby od zawsze podróżowała. Do celu mają ok 50 km. Rodzinka czeka z utęsknieniem. Jestem dobrej myśli ale kciuki bardzo potrzebne!!! 1 Quote
Tianku Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 to kciukamy za szczesliwa podroz i szybka aklimatyzacje Suzi:) Quote
Mysza2 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Suzi już chyba na miejscu, czekamy na dobre wieści:) Quote
Jo37 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Suzi, szczęściara dociera do domu. Teraz musimy skupić się na Hanie. Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 I Hanę ktoś wypatrzy :) Mam nadzieję, że jeszcze przed świętami... Quote
Anecik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Suzi zostawiłam w bardzo dobrych rękach. Ona po prostu czekała na nich - 6 par rąk do głaskania i miziania. Jej ulubionym miejscem na pewno jest kanapa :) wszystko w jak najlepszym porządku. Reszta plus zdjęcia jak wrócę wieczorem. 4 Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Dzwoniła do mnie pani Małgosia. Wszyscy zachwyceni Suzi..Mam zdjęcia, wstawię jak wrócę do domu! Suzi na kanapie. Cudnie!!!! 3 Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Domek zachwycony, spacer już był, na spacerze wszystko zrobione jak należy. Księżniczka leży na kanapie, co widać na zdjęciach!! 4 Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Imię Suzi zostaje, po pierwsze że się wszystkim podoba, a po drugie że sunia na nie reaguje. Zawołana, przychodzi, pozwala przypiąć smycz. Pani Małgosia powiedziała, że Suzi w realu jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach!!! 1 Quote
Havanka Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Suzi nawet kolorystycznie pasuje do nowej rodziny. Faktycznie nudzić się tam nie będzie. Rodzinka duża i w kwiecie wieku ! Dobrego życia Suzi. Bądź szczęśliwa ! Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Widać, że zakochani w Suzi. No ślicznie się wkomponowała w Rodzinę. Byleby tylko jej nie rozpuścili i nie wpadli na pomysł wynagrodzenia całego zła, jakiego doświadczyła, bo Suzi chyba to skrzętnie wykorzysta i może być problem ;) Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 21 minut temu, Jo37 napisał: Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze. Ja też mam taką nadzieję..Z domkiem będę w kontakcie, zdjęcia i info obiecane. Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Moja sunia Buba też pojechała dzisiaj do swojego domku. Co prawda obsada domowa nie jest tak liczna jak u Suzi, ale też kochająca, a w zastępstwie większej ilości rąk do głaskania jest.koleżanka suczka :) Szczęśliwego nowego życia Suzi ! Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 7 minut temu, elik napisał: Moja sunia Buba też pojechała dzisiaj do swojego domku. Co prawda obsada domowa nie jest tak liczna jak u Suzi, ale też kochająca, a w zastępstwie większej ilości rąk do głaskania jest.koleżanka suczka :) Szczęśliwego nowego życia Suzi ! Cieszę się eliku z domku Buby!! Suzi niekoniecznie przepada za towarzystwem innych psiaków, za to człowieka kocha ponad wszystko!! Ważne jest, aby wszyscy byli szczęśliwi!! Suzi czekała na TEN dom, a domek na nią!! I oby tak już zostało... Quote
Gabi79 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Suzi czekała na TEN dom, a domek na nią!! I oby tak już zostało... Też tak sądzę Asiu, tak musiało być, bo to przeznaczenie!!! Powodzenia cudowna Suzi!!! Quote
Jolanta08 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Samych szczęśliwych dni życzę Suzi i jej rodzince...zdjęcia napawają optymizmem 1 Quote
Mysza2 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 No i super, bardzo bardzo się cieszę:):) 1 Quote
kiyoshi Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 super zdjęcia:) Suzi będzie miała tam dobre życie:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Dnia 1.12.2017 o 14:35, teresaa118 napisał: Dla Hanusi alimenty w drodze 50 zł już na koncie Hanusi. Pięknie dziękujemy!! Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Cudowna wiadomość. Widocznie TA rodzina była jej przypisana. Szczęścia suczynko. Quote
Recommended Posts