Alaskan malamutte Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 32 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Z Katowic chyba jest Istar? Dzięki Tysiu, napiszę PW Quote
Bogusik Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Przeczytałam na wątku Isi,że potrzebne kciuki za wizytę p/a dla Suzi,wiec z całych sił zaciskam! Quote
Alaskan malamutte Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 12 minut temu, Bogusik napisał: Przeczytałam na wątku Isi,że potrzebne kciuki za wizytę p/a dla Suzi,wiec z całych sił zaciskam! Zaciskaj Bogusiu, zaciskaj!! Mysza2 zgodziła się zrobić wizytę. Czekam na info jutro. Quote
Bogusik Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Zaciskaj Bogusiu, zaciskaj!! Mysza2 zgodziła się zrobić wizytę. Czekam na info jutro. Bardzo się cieszę,że Ela zrobi wizytę bo "przetrzepuje" domki na ile się da....:) Quote
Jo37 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Trzymam kciuki. Oby tym razem był dobry dom. Quote
Havanka Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, oby!!!! Trzymaj kciuki!! Ma się rozumieć... i to bardzo mocno ! Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Nie było mnie wczoraj na dogo, a tu takie zmiany! Kciuki zaciśnięte, może to wreszcie TEN domek! Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Wizyta dla Suzi w poniedziałek o 16. Czekamy.... Quote
Anula Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 To jutro mamy więcej czasu i będziemy trzymać kciuki.Oby domem był wart ślicznej Suzi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 5 minut temu, Anula napisał: To jutro mamy więcej czasu i będziemy trzymać kciuki.Oby domem był wart ślicznej Suzi. Anulko, jeśli Mysza2 i AgusiaP nie dadzą "zielonego światła", to Suzi nie pojedzie. Będziemy szukać dalej... Quote
Gabi79 Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Byłam u anecik i poznałam osobiście psiaczki, w tym Suzi i Hanę. Krótko i na temat OBIE SĄ CUDOWNE!!! Hanusia może troszkę chętniej podchodziła po smaczki i się przytulała niż Suzi Byłam z kolegą i poprosiłyśmy Piotrka, aby pochodził z Suzi na smyczy. W pierwszym momencie się zapierała, ale po chwili poszła i normalnie spacerowała. Nie było widać, by była wystraszona, czy niepewna. Ogólnie obie są SUPER!!! Mam nadzieję, że poniedziałkowa wizyta wypadnie rewelacyjnie i Suzi pojedzie "na swoje" Quote
Anula Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, jeśli Mysza2 i AgusiaP nie dadzą "zielonego światła", to Suzi nie pojedzie. Będziemy szukać dalej... Nawet do głowy mi nie przyszło gdyby było inaczej.Zresztą nie po to dajemy szansę lepszego życia aby psiaki trafiały w większe bagno w którym żyły. Quote
Alaskan malamutte Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 19 godzin temu, Gabi79 napisał: Byłam u anecik i poznałam osobiście psiaczki, w tym Suzi i Hanę. Krótko i na temat OBIE SĄ CUDOWNE!!! Hanusia może troszkę chętniej podchodziła po smaczki i się przytulała niż Suzi Byłam z kolegą i poprosiłyśmy Piotrka, aby pochodził z Suzi na smyczy. W pierwszym momencie się zapierała, ale po chwili poszła i normalnie spacerowała. Nie było widać, by była wystraszona, czy niepewna. Ogólnie obie są SUPER!!! Mam nadzieję, że poniedziałkowa wizyta wypadnie rewelacyjnie i Suzi pojedzie "na swoje" Dzięki Gabrysiu za wymizianie suniek!!! Zobaczymy, co przyniesie jutrzejsza wizyta. Quote
Gabi79 Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Dzięki Gabrysiu za wymizianie suniek!!! Zobaczymy, co przyniesie jutrzejsza wizyta. Cała przyjemność po mojej stronie!!! Odnośnie wizyty mam dobre przeczucia, oby się sprawdziły. 1 Quote
Tyśka) Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 I ja zaciskam :) Niech by już coś ruszyło z adopcjami... A o Hanę nikt nie pyta? :( Quote
Havanka Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Hana jest promowana na OLX do 22 listopada. Od: dzisiaj Do: 22 gru 22 kilogramy szczęścia do wzięcia ! Za darmo 0 Promowane do 22 lis Statystyki Wyświetleń: 259 Tel: 7 Obserwuje: 15 Quote
Tola Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaciskam :) Niech by już coś ruszyło z adopcjami... A o Hanę nikt nie pyta? :( Niestety nikt; ani jednego zapytania, ani jednego telefonu:( Takie starsze, zwyczajne sunie często przechodzą przez życie niezauważone... Bardzo chciałabym to zmienić, mam nadzieję, ze znajdzie się wreszcie ktoś, kto będzie patrzył sercem, bo przecież, najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu... Quote
Gabi79 Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Co tu tak cicho, chyba wszyscy trzymają kciuki i wstrzymali oddech. Dziewczyny już pewnie na miejscu. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Co tu tak cicho, chyba wszyscy trzymają kciuki i wstrzymali oddech. Dziewczyny już pewnie na miejscu. Już po wizycie. To nie jest domek dla Suzi....Szukamy dalej. Quote
Mysza2 Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 No niestety, to zupełnie nie to czego szukacie:( Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 20 minut temu, Mysza2 napisał: No niestety, to zupełnie nie to czego szukacie:( Mysza2, AgusiaP, pięknie dziękuję za wizytę!! Dobrze, że jesteście... 1 Quote
Tola Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Ja też dziękuję Dziewczyny, ze jesteście i czuwacie - widać to nie ten domek pisany zamojskiej Suzi. Quote
Recommended Posts