Alaskan malamutte Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Na konto Hany i Suzi wpłynęło 115 zł z bazarku elik oraz 30 zł od pani Eli P. Pięknie dziękujemy!!! Na konto anecik przelałam 700 zł za pobyt Hany i Suzi : 26.09 - 26.10. 2017r Quote
agat21 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Długo mnie u suniek nie było (wyjazdy wyjazdy :(), ale za dom zawsze wielkie kciuki trzymam :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Wizyta wypadła pomyślnie!! Jutro pani pojedzie zapoznać się z Suzi i jeśli wszystko będzie OK to sunia pojedzie do swojego domku we Wrocławiu!!! Poker, bardzo dziękuję za wizytę! Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Wizyta wypadła pomyślnie!! Jutro pani pojedzie zapoznać się z Suzi i jeśli wszystko będzie OK to sunia pojedzie do swojego domku we Wrocławiu!!! Poker, bardzo dziękuję za wizytę! Asiu, możesz napisać trochę info o przyszłym domku? Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 godzinę temu, Havanka napisał: Asiu, możesz napisać trochę info o przyszłym domku? Państwo mieszkają w bloku, na pierwszym piętrze, mieszkanie spore. Państwo pracują, dlatego szukają raczej spokojnej i starszej suni, takiej bardziej kanapowej. Mają niedaleko działkę, na którą będą zabierać psiaka. Państwo już mieli pieski w swoim życiu. Mają dorosłą córkę, która ich odwiedza z wnukiem i malutkim pieskiem Chihuahua. Pani bardzo otwarta, pyta o wszystko, nie z tych "wszystkowiedzących". Wzruszyła ją historia Suzi, widziała jej zdjęcia ze schroniska. Dzisiaj ok 12 - 13 będą u anecik, no i .....kciuki na pokład!!! 1 Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Domek zapowiada się dobrze ! Oby przy pierwszym spotkaniu zaiskrzyło ! Trzymam mocno za domek dla Suzi ! Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Państwo byli, zapoznali się z Suzi, ale potrzebują chwilkę na decyzję. Jutro będzie wiadomo, czy Suzi pojedzie do TEGO domku.... Quote
Gabi79 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 26 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Państwo byli, zapoznali się z Suzi, ale potrzebują chwilkę na decyzję. Jutro będzie wiadomo, czy Suzi pojedzie do TEGO domku.... Mam nadzieję, że decyzja będzie na TAK. Byłam przekonana, że Suzi już dzisiaj pojedzie z Państwem. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Mam nadzieję, że decyzja będzie na TAK. Byłam przekonana, że Suzi już dzisiaj pojedzie z Państwem. Gdyby decyzja zależała TYLKO od Pani, to Tak, Suzi pojechałaby już dzisiaj.... Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Miejmy nadzieję, że dzisiejsza wizyta zaowocuje i Suzi pojedzie do swojego domu. Wciaż trzymam kciuki ! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 minutę temu, Havanka napisał: Miejmy nadzieję, że dzisiejsza wizyta zaowocuje i Suzi pojedzie do swojego domu. Wciaż trzymam kciuki ! Havanko, koniecznie kciuki trzymać!!! Ja też chciałabym, aby Suzi pojechała do tego domku. Ludzie cudni, Suzi zaprezentowała się bezproblemowo.... Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, koniecznie kciuki trzymać!!! Ja też chciałabym, aby Suzi pojechała do tego domku. Ludzie cudni, Suzi zaprezentowała się bezproblemowo.... Od kogo zależy decyzja o adopcji? Ja też chciałabym, żeby się suni udało ! Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 minutę temu, Havanka napisał: Od kogo zależy decyzja o adopcji? Ja też chciałabym, żeby się suni udało ! To ma być wspólna decyzja.. Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: To ma być wspólna decyzja.. To zbroimy się w cierpliwość i oczekujemy decyzji na TAK ! Quote
Poker Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 A to niespodzianka. Pani była zdecydowana na którąś sunię w zależności od tego która sobie wybierze właściciela.Pytałam pana czy też chce psa. Odpowiedział ,że to ma być towarzyszka głównie dla żony ,ale jest na tak. Wyglądało ,że jadą ,żeby zabrać sunię, a nie zastanawiać się czy w ogóle. Z wypowiedzi Alaskan wyczuwam,że to pan nie jest zdecydowany. Ciekawe czy nocują w pobliżu , bo trudno ,żeby jutro ponownie jechali 500 km. Z niepokojem czekam na dalszy bieg sprawy. Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Z niepokojem czekam na dalszy bieg sprawy. No i sprawa jest już jasna. Państwo zdecydowali się jednak na inną suczkę, która przebywa anecik. Suzi nadal szuka domu..... Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 2 godziny temu, Havanka napisał: To zbroimy się w cierpliwość i oczekujemy decyzji na TAK ! Havanko, teraz to czekamy na to, aby zadzwonił sensowny telefon o Suzi..... Quote
Poker Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Mimo że inna sunia ma DS , to powiem ,że jest mi bardzo przykro, ponieważ jechałam na wizytę dla Susi albo ewentualnie Hany. 1 Quote
Gabi79 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Mam nadzieję, że to super dom i sunia będzie szczęśliwa. A Suzi jeszcze znajdzie SWOICH LUDZI!!! Quote
Havanka Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 34 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, teraz to czekamy na to, aby zadzwonił sensowny telefon o Suzi..... O kurcze... miałam taką nadzieję... Szkoda, bo domek był tak blisko. Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 44 minuty temu, Poker napisał: Mimo że inna sunia ma DS , to powiem ,że jest mi bardzo przykro, ponieważ jechałam na wizytę dla Susi albo ewentualnie Hany. Poker, mnie też jest bardzo przykro... Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę, szkoda tylko że nie dla Suzi albo Hany.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 29 minut temu, Gabi79 napisał: A Suzi jeszcze znajdzie SWOICH LUDZI!!! Jakoś telefony nie dzwonią.....Ale miejmy nadzieję...Wszak "umiera ostatnia" Quote
Recommended Posts