Jump to content
Dogomania

Suzi za TM:( "Nadzieja umiera ostatnia. Czekamy, a więc mamy nadzieję" . Suzi już w DS, Hana w DT w Warszawie wciąż czeka na DS.

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Wizyta wypadła pomyślnie!! Jutro pani pojedzie zapoznać się z Suzi i jeśli wszystko będzie OK to sunia pojedzie do swojego domku we Wrocławiu!!!

Poker, bardzo dziękuję za wizytę!

Asiu, możesz napisać trochę info o przyszłym domku?

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Asiu, możesz napisać trochę info o przyszłym domku?

Państwo mieszkają w bloku, na pierwszym piętrze, mieszkanie spore. Państwo pracują, dlatego szukają raczej spokojnej i starszej suni, takiej bardziej kanapowej. Mają niedaleko działkę, na którą będą zabierać psiaka. Państwo już mieli pieski w swoim życiu. Mają dorosłą córkę, która ich odwiedza z wnukiem i malutkim pieskiem Chihuahua.  Pani bardzo otwarta, pyta o wszystko, nie z tych "wszystkowiedzących". Wzruszyła ją historia Suzi, widziała jej zdjęcia ze schroniska. Dzisiaj ok 12 - 13 będą u anecik, no i .....kciuki na pokład!!! 

• Upvote 1
Posted
26 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Państwo byli, zapoznali się z Suzi, ale potrzebują chwilkę na decyzję. Jutro będzie wiadomo, czy Suzi pojedzie do TEGO domku....

Mam nadzieję, że decyzja będzie na TAK.

Byłam przekonana, że Suzi już dzisiaj pojedzie z Państwem.

• Downvote 1
Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Miejmy nadzieję, że dzisiejsza wizyta zaowocuje i Suzi pojedzie do swojego domu. Wciaż trzymam kciuki !

Havanko, koniecznie kciuki trzymać!!! Ja też chciałabym, aby Suzi pojechała do tego domku. Ludzie cudni, Suzi zaprezentowała się bezproblemowo....

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, koniecznie kciuki trzymać!!! Ja też chciałabym, aby Suzi pojechała do tego domku. Ludzie cudni, Suzi zaprezentowała się bezproblemowo....

Od kogo zależy decyzja o adopcji? Ja też chciałabym, żeby się suni udało !

Posted

A to niespodzianka. Pani była zdecydowana na którąś sunię   w zależności od tego która sobie wybierze właściciela.Pytałam pana czy też chce psa. Odpowiedział ,że to ma być towarzyszka głównie dla żony ,ale jest na tak. Wyglądało ,że jadą ,żeby zabrać sunię, a nie zastanawiać się czy w ogóle.

Z wypowiedzi Alaskan wyczuwam,że to pan nie jest zdecydowany. Ciekawe czy nocują w pobliżu , bo trudno ,żeby jutro ponownie jechali 500 km.

Z niepokojem czekam na dalszy bieg sprawy.

Posted
34 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, teraz to czekamy na  to, aby zadzwonił sensowny telefon o Suzi.....

O kurcze... miałam taką nadzieję... Szkoda, bo domek był tak blisko.

Posted
44 minuty temu, Poker napisał:

Mimo że inna sunia ma DS , to powiem ,że jest mi bardzo przykro, ponieważ jechałam na wizytę dla Susi albo ewentualnie Hany.

Poker, mnie też jest bardzo przykro...

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę, szkoda tylko że nie dla Suzi albo Hany....