Bogusik Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 2 godziny temu, Anula napisał: I tu też bardzo dobre wiadomości.Ogromnie cieszę się.Dobrze by było Majkę zabezpieczyć p/kleszczom.Jezioro,las i teraz wyjazd w podobne tereny. Nie napisałam, ale o tym tez rozmawiałyśmy i będzie właśnie zakupiona obroża dodatkowo bo Majeczka była dopiero co zakropiona u Hani Quote
Bogusik Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Wieści z majkowego domku: Witam Pani Bogusiu " Majka na wakacjach bardzo się z nami zgrała i okazało się że ma talent do łapania kaczek i pływania łodzią . To były mini wakacje 5 dni ale wysyłam kilka zdjęć podeśle jeszcze inne , które robiła córka. Pozdrawiamy całą rodzinką Aneta z rodzinką i Majką " I pomyśleć,że jeszcze kilka tygodni temu Majka podczas spacerów nad pobliskie jezioro,bała się wody jak ognia.A teraz... 3 Quote
kiyoshi Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Dziękuje Bogusiu za te cudowne zdjęcia:) od razu posłałam dalej 'moim' dziewczynom:) wspaniałe wakacje Maji! Quote
Anula Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 Majunia odpoczywa,poznaje inne nowe życie,którego zapewne nie miała.Niech się cieszy życiem.Fajne wiadomości z Majkowego domku.Tak trzymać. Quote
Bogusik Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Dnia 19.08.2017 o 08:12, kiyoshi napisał: Dziękuje Bogusiu za te cudowne zdjęcia:) od razu posłałam dalej 'moim' dziewczynom:) wspaniałe wakacje Maji! Izuniu ja też się cieszę razem z Wami,że Majeczka ma dobry domek :) 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Miód na serce :) To prawda i potrzebny jest aby móc dalej pomagać :) 3 godziny temu, Anula napisał: Majunia odpoczywa,poznaje inne nowe życie,którego zapewne nie miała.Niech się cieszy życiem.Fajne wiadomości z Majkowego domku.Tak trzymać. Oj nie znała tego normalnego życia na pewno.Teraz ma już swoją Rodzinę,która już sobie bez Majki nie wyobraża dalszego życia :) Quote
Anula Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 14 godzin temu, Bogusik napisał: Oj nie znała tego normalnego życia na pewno.Teraz ma już swoją Rodzinę,która już sobie bez Majki nie wyobraża dalszego życia :) Fajnie jest czytać takie wiadomości.Serce się raduje.Jak to bardzo pomaga pomagać w dalszym ciągu. Quote
Recommended Posts