Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

I tu też bardzo dobre wiadomości.Ogromnie cieszę się.Dobrze by było Majkę zabezpieczyć p/kleszczom.Jezioro,las i teraz wyjazd w podobne tereny.

Nie napisałam, ale o tym tez rozmawiałyśmy i będzie właśnie zakupiona obroża dodatkowo bo Majeczka była dopiero co zakropiona u Hani

• 3 weeks later...
Posted

Wieści z majkowego domku:

Witam Pani Bogusiu 

" Majka na wakacjach bardzo się z nami zgrała i okazało  się że ma talent do łapania kaczek i pływania łodzią .
To były mini wakacje 5 dni ale wysyłam kilka zdjęć podeśle jeszcze inne , które robiła córka.
Pozdrawiamy całą rodzinką Aneta  z rodzinką i Majką "

I pomyśleć,że jeszcze kilka tygodni temu Majka podczas spacerów nad pobliskie jezioro,bała się wody jak ognia.A teraz...
P8098472.JPG.d212fdc300647786566771f1c4231579.JPG
P8098469.JPG.9078be54c1ceb9c7d6d8477e370043b7.JPG
P8098460.JPG.df4e8f42bdaf80e9982d27b1f8422f20.JPG
P8098461.JPG.4855e28eb05024159bb68a0c58594ff6.JPG

• Upvote 3
Posted
Dnia 19.08.2017 o 08:12, kiyoshi napisał:

Dziękuje Bogusiu za te cudowne zdjęcia:) od razu posłałam dalej 'moim' dziewczynom:) wspaniałe wakacje Maji!

Izuniu ja też się cieszę razem z Wami,że Majeczka ma dobry domek :)

5 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Miód na serce :)

To prawda i potrzebny jest aby móc dalej pomagać  :)

3 godziny temu, Anula napisał:

Majunia odpoczywa,poznaje inne nowe życie,którego zapewne nie miała.Niech się cieszy życiem.Fajne wiadomości z Majkowego domku.Tak trzymać.

Oj nie znała tego normalnego życia na pewno.Teraz ma już swoją Rodzinę,która już sobie bez Majki nie wyobraża dalszego życia :)

Posted
14 godzin temu, Bogusik napisał:

Oj nie znała tego normalnego życia na pewno.Teraz ma już swoją Rodzinę,która już sobie bez Majki nie wyobraża dalszego życia :)

Fajnie jest czytać takie wiadomości.Serce się raduje.Jak to bardzo pomaga pomagać w dalszym ciągu.