Bogusik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Haniu,pięknie dziękujemy za zdjęcia! Majeczka rzeczywiście jest niezwykłej urody :) Pomyśleć,że mogła trafić na łańcuch gdyby akurat dziewczyn nie było w przytulisku... Quote
Bogusik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Kochani,serdecznie zapraszam do udziału w bazarku,z którego 50% dochodu będzie na potrzeby Majeczki http://www.dogomania.com/forum/topic/339416-mix-domowych-różności-do-270617serdecznie-zapraszam/#elUserLink_menu Quote
Tola Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Przepiękna sunia, nie mogę się napatrzeć, a jaki cudny uśmiech:) Dobrze, ze zaczyna nowe życie :) Quote
Anula Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 5 minut temu, agat21 napisał: Ależ misska :)) Na jakie konto grosik posłać? A Bogusik nie podesłała mojego konta? Quote
Anula Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Nadeszły wpłaty jednorazowe od Tyś(ka) i Nesiowata po 20,00zł.Z całego serca dziękuję za pomoc. Quote
Bogusik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 24 minuty temu, Anula napisał: A Bogusik nie podesłała mojego konta? Podesłałam do Tysi i Nesiowatej bo akurat były to jedne z ostatnich wpisów z prośbą o nr konta.Także wyślij Anulko :) Quote
kiyoshi Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Zapraszam na bazarek, z którego 40% dochodu będzie dla Maji:) Quote
Gusiaczek Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Lecę na bazarek, pozdrowienia dla Majeczki zostawiam :) Quote
Anula Posted June 26, 2017 Author Posted June 26, 2017 Nadeszła pomoc finansowa dla Majki od agat21.Ślicznie dziękujemy. Quote
szafirka Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Maja ma się dobrze, czuje się jak u siebie :) Warczy na pieski, które przychodzą do hotelu i musi minąć kilka chwil zanim zaakceptuje, że są. Koty toleruje, ale czasem dla zabawy pogoni któregoś kilka metrów. Maja lubi dzieci, zostaje grzecznie sama w domu, szczeka ok. pól minuty i kładzie się na legowisku. Musieliśmy nauczyć ją jeść w stadzie, na początku odganiała wszystkie psy od wszystkich misek w okolicy. Utrzymuje czystość w domu, ale czasami zdarzy jej się nasikać na środku. Sunia jest bardzo pozytywna do człowieka, lubi być blisko, lubi być głaskana, przychodzi na zawołanie. W książeczce wpisany jest rok urodzenia 2013 poprawiony na 2015 :) Maja nie ma szczepień na choroby zakaźne, więc na dniach ją zaszczepimy. Możecie pytać, jeśli czegoś nie napisałam. Quote
kiyoshi Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 23 minuty temu, szafirka napisał: Maja ma się dobrze, czuje się jak u siebie :) Warczy na pieski, które przychodzą do hotelu i musi minąć kilka chwil zanim zaakceptuje, że są. Koty toleruje, ale czasem dla zabawy pogoni któregoś kilka metrów. Maja lubi dzieci, zostaje grzecznie sama w domu, szczeka ok. pól minuty i kładzie się na legowisku. Musieliśmy nauczyć ją jeść w stadzie, na początku odganiała wszystkie psy od wszystkich misek w okolicy. Utrzymuje czystość w domu, ale czasami zdarzy jej się nasikać na środku. Sunia jest bardzo pozytywna do człowieka, lubi być blisko, lubi być głaskana, przychodzi na zawołanie. W książeczce wpisany jest rok urodzenia 2013 poprawiony na 2015 :) Maja nie ma szczepień na choroby zakaźne, więc na dniach ją zaszczepimy. Możecie pytać, jeśli czegoś nie napisałam. to Ci dopiero:) czyli o 2 lata odmłodniała w przytulisku;) a ponoć w 2015 była przyjęta...eh...kombinacje;) Fajnie, że sunia taka pozytywna- nie mogła być inaczej:) każdy kto ją pozna, zakocha się, tak jak ja się zakochałam:) Możę warto juz ruszać z ogłoszeniami? Quote
Tyśka) Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 kiyoshi... ja też się zakochałam. Strasznie. Maja to mój typ psa. Gamoniusowy... no ale sama wiesz ;) Mój tez taki zazdrośnik o inne psy ;). Myślę, że warto ruszać już teraz. Nie ma na co czekać, bo dla Mai zmiana domu na ten stały im będzie szybciej, tym mniej bolesnie;) Quote
Bogusik Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Czekamy tylko na info Hani z wizyty u weta Brakuje jeszcze wagi,ile ma w kłębie i ponieważ coś tam pokreślone w książeczce to jeszcze jedna opinia co do wieku Majeczki Quote
szafirka Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Maja wczoraj została zaszczepiona za co zapłaciłam 30 zł. Wet stwierdził, że sunia ma 3 - 4 lata. Maja waży 12,5 kg, w kłębie ma 42 cm Quote
kiyoshi Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 48 minut temu, szafirka napisał: Maja wczoraj została zaszczepiona za co zapłaciłam 30 zł. Wet stwierdził, że sunia ma 3 - 4 lata. Maja waży 12,5 kg, w kłębie ma 42 cm czyli nie wiele się pomyliłam;) ale rzeczywiście kudłatki trudno oceniać na oko- bo sądziłam że będzie miała te 15 kg :) a tu taka szprycha;) Quote
Tyśka) Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 O prosze, ma tyle wzrostu co mój, a szczuplejsza ;) 12kg to nie jest dużo :))) Ojjj, rozdzwonią się telefony. Quote
Anula Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Zrobiłam Majce OLX na Wrocław i promocję za 7,20zł na 7 dni. Tekst do ogłoszeń jest w poście informacyjnym na pierwszej stronie gdyby ktoś chciał pomóc w ogłoszeniach na innych portalach,o co bardzo proszę. Jeszcze mam pytanie,czy Majka ma czip? Teraz oprzytomniałam,że raczej nie ma.Jesteśmy przyzwyczajone do zamojskich psiaków,które przyjeżdżając do Hoteliku już mają czip. W ogłoszeniu podałam,że ma czip. Haniu zaraz zrobię przelew za szczepienie no i trzeba z tym czipem powalczyć.Wczoraj mogła go mieć wszczepionego zaraz przy szczepieniu ale na śmierć wyleciało mi to z głowy. Quote
kiyoshi Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Zrobiłam dla Maji jeszcze olx na Poznań. Musiałam zmienić ciut tekst, ale informacje zostały te same (mam nadzieje, że nie macie za złe) https://www.olx.pl/oferta/maja-przesliczna-sympatyczna-srednia-sunia-do-adopcji-CID103-IDn9Rb0.html Będe dorabiać jeszcze ogłoszenia na innych portalach już z tym Waszym tekstem Quote
Recommended Posts