Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haniu,pięknie dziękujemy za zdjęcia! Majeczka rzeczywiście jest niezwykłej urody :) Pomyśleć,że mogła trafić na łańcuch gdyby akurat dziewczyn nie było w przytulisku...

Posted
24 minuty temu, Anula napisał:

A Bogusik nie podesłała mojego konta?

Podesłałam do Tysi i Nesiowatej bo akurat były to jedne z ostatnich wpisów z prośbą o nr konta.Także wyślij Anulko :)

Posted

Maja ma się dobrze, czuje się jak u siebie :) Warczy na pieski, które przychodzą do hotelu i musi minąć kilka chwil zanim zaakceptuje, że są. Koty toleruje, ale czasem dla zabawy pogoni któregoś kilka metrów. Maja lubi dzieci, zostaje grzecznie sama w domu, szczeka ok. pól minuty i kładzie się na legowisku. Musieliśmy nauczyć ją jeść w stadzie, na początku odganiała wszystkie psy od wszystkich misek w okolicy. Utrzymuje czystość w domu, ale czasami zdarzy jej się nasikać na środku. Sunia jest bardzo pozytywna do człowieka, lubi być blisko, lubi być głaskana, przychodzi na zawołanie. W książeczce wpisany jest rok urodzenia 2013 poprawiony na 2015 :) Maja nie ma szczepień na choroby zakaźne, więc na dniach ją zaszczepimy. Możecie pytać, jeśli czegoś nie napisałam.

Posted
23 minuty temu, szafirka napisał:

Maja ma się dobrze, czuje się jak u siebie :) Warczy na pieski, które przychodzą do hotelu i musi minąć kilka chwil zanim zaakceptuje, że są. Koty toleruje, ale czasem dla zabawy pogoni któregoś kilka metrów. Maja lubi dzieci, zostaje grzecznie sama w domu, szczeka ok. pól minuty i kładzie się na legowisku. Musieliśmy nauczyć ją jeść w stadzie, na początku odganiała wszystkie psy od wszystkich misek w okolicy. Utrzymuje czystość w domu, ale czasami zdarzy jej się nasikać na środku. Sunia jest bardzo pozytywna do człowieka, lubi być blisko, lubi być głaskana, przychodzi na zawołanie. W książeczce wpisany jest rok urodzenia 2013 poprawiony na 2015 :) Maja nie ma szczepień na choroby zakaźne, więc na dniach ją zaszczepimy. Możecie pytać, jeśli czegoś nie napisałam.

to Ci dopiero:) czyli o 2 lata odmłodniała w przytulisku;) a ponoć w 2015 była przyjęta...eh...kombinacje;)

Fajnie, że sunia taka pozytywna- nie mogła być inaczej:) każdy kto ją pozna, zakocha się, tak jak ja się zakochałam:)

Możę warto juz ruszać z ogłoszeniami?

Posted

kiyoshi... ja też się zakochałam. Strasznie. Maja to mój typ psa. Gamoniusowy... no ale sama wiesz ;) Mój tez taki zazdrośnik o inne psy ;).

Myślę, że warto ruszać już teraz. Nie ma na co czekać, bo dla Mai zmiana domu na ten stały im będzie szybciej, tym mniej bolesnie;)

Posted

Czekamy tylko na info Hani z wizyty u weta Brakuje jeszcze wagi,ile ma w kłębie i ponieważ coś tam pokreślone w książeczce to jeszcze jedna opinia co do wieku Majeczki

Posted
48 minut temu, szafirka napisał:

Maja wczoraj została zaszczepiona za co zapłaciłam 30 zł. Wet stwierdził, że sunia ma  3 - 4 lata. Maja waży 12,5 kg, w kłębie ma 42 cm

czyli nie wiele się pomyliłam;) ale rzeczywiście kudłatki trudno oceniać na oko- bo sądziłam że będzie miała te 15 kg :) a tu taka szprycha;)

Posted

Zrobiłam Majce OLX na Wrocław i promocję za 7,20zł na 7 dni.

Tekst do ogłoszeń jest w poście informacyjnym na pierwszej stronie gdyby ktoś chciał pomóc w ogłoszeniach na innych portalach,o co bardzo proszę.

Jeszcze mam pytanie,czy Majka ma czip? Teraz oprzytomniałam,że raczej nie ma.Jesteśmy przyzwyczajone do zamojskich psiaków,które przyjeżdżając do Hoteliku już mają czip.

W ogłoszeniu podałam,że ma czip.

Haniu zaraz zrobię przelew za szczepienie no i trzeba z tym czipem powalczyć.Wczoraj mogła go mieć wszczepionego zaraz przy szczepieniu ale na śmierć wyleciało mi to z głowy.