Sara2011 Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Gdyby w czwartek coś nie wypaliło to ja będę w niedzielę jechała na trasie Gorzów -okolice Warszawy (nie przez samą Warszawę ale Zyrardów-Grójec-Góra Kalwaria-Mińsk Mazowiecki i dalej. Quote
jankamałpa Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Co u Foresta, gdzie on teraz właściwie jest bo się pogubiłam? Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Dnia 3.07.2017 o 08:28, Janka@ napisał: Co u Foresta, gdzie on teraz właściwie jest bo się pogubiłam? W niedzielę dostałam SMS, że w dalszym ciągu brak transportu Poznań - W-wa, więc czekam na wiadomość. Quote
supergoga Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 To ja nic nie rozumiem. Przecież Agnieszka nasza wolontariuszka mwiła, że wszystko uzgodnione i że w czwartek Forest jedzie do warszawy. Czy cos się zmieniło Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Dostałam od Pauliny SMS w poniedziałek o godz. 11-tej, że przyjazd rano do Warszawy odpada, bo brak transportu i że da znać. Czekam więc na wiadomość. Oczywiście czwartek mam zaplanowany na przewóz Foresta i jeżeli tylko ktoś go dowiezie pod Warszawę, bo wyjedziemy na autostradę, to pojedziemy z nim dalej:) Muszę jednak mieć potwierdzenie na 100%, bo na drogę powrotną do Warszawy czeka jeden piesek z Lubelskiego, więc przy okazji byśmy go zabrali. Quote
supergoga Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Agnieszka mówi, że umawiała się z Wami na czwartek do 11.00 - na stacji benzt=ynowej - żeby do warszawy nie wjeżdżać? Czy nie do Ciebie dzowniła, bo ja juz nic nie ogarniam. Quote
Olena84 Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Dostałam od Pauliny SMS w poniedziałek o godz. 11-tej, 1 godzinę temu, supergoga napisał: Agnieszka mówi, że umawiała się z Wami na czwartek do 11.00 - Dwie różne wolontariuszki:( moze tu jest problem z dograniem terminów? Quote
Olena84 Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Wpłaty na Foresta: - Renatka_s - 30zł - 05.06 - Zagrodowy Pies Polski - 50zł - 05.06 - Dorcia2 - 20zł - 06.06 - Olena84 - 30zł - 06.06 - Muza51 - 10zł - 06.06 - Janka@ - 10zł - 06.06 - agat21 - 30zł - 06.06 - Czarna Kafka - 50zł - 07.06 - Janka@ - 10zł - 19.06 - Rudakacha - 100zł - 19.06 W sumie przelałam 340zł na konto Fundacji dla Foresta od 10 darczyńców. Dziękuję za wpłaty!!! Quote
supergoga Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Bardzo Wam dziękujemy za pomoc. Bardzo. Szukałam na 2 fronty. Paulina to nasza psia wolontariuszka której nie udało się zorganizować tego transportu. Agnieszka - wolontariuszka sekcji kociej zgodziła się zawieźć psa - umówiła wszystko a moja wina - że Paulince nie przekazałam (mieliśmy młyn na stoisku fundacyjnym i zapomniałam). Ale wszystko jz chyba wyjaśnione - Forest zapakowany - szelki, adresówka, pas, książeczka - i niebawem wyruszy. Mam nadzieję, że da nam się szybko znaleźć dla niego dom. W naszych ogłoszeniach zmienię tylko jak już dojedzie lokalizacje i podam telefon Murki - jeśli mogę??? Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Świetnie, po pracy zadzwonię do Agnieszki i umówimy się na przejęcie Forest na stacji benzynowej przy zjeździe z autostrady, więc nie wjedzie do Warszawy tylko zawróci do Poznania. Z powodu Trumpa będą gigantyczne korki, my też ominiemy Warszawę. Quote
muza_51 Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Dzisiaj wpłaciłam swoją deklarację dla Foresta na dotychczasowe konto.Omyłkowo wpisałam m-c czerwiec zamiast lipiec. Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Rozmawiałam z Agnieszką, jesteśmy umówieni na przejęcie Foresta w Pruszkowie pod Warszawą przed południem. Z Murką też jesteśmy umówieni, wyjadą po nas. Będziemy informować. Quote
supergoga Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 Bardzo mocno trzymam kciuki za psiaka. Powiem szczerze że ogromnie mi przykro. Przytulał sie do mnie w klinice. Taki fajny pies. Źle mi z tym że go odsyłam. Pociesza mnie, że idzie w najlepsze miejsce dla niego a my pomożemy mu znaleźć tego swego właściwego człowieka na zawsze. Quote
konfirm31 Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Trzymam kciuki za podróż Foresta, a co do reszty, zgadzam się z Agat :). Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Melduję, że Forest przekazany bez problemu, droga dobra, Darek z Forestem już za godzinę będzie u Murki. Forest jest niewielkim, bardzo spokojnym pieskiem. Tyle że nie chce nic pić, pewnie ze stresu. Quote
agat21 Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Psisko kochane :) Cieszę się, że już na miejscu :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Forest już u Murki, wyskoczył wesolutki z samochodu jakby cały dzień był na wywczasach a nie w 10-godzinnej podróży przez pół Polski Teraz rozrabiaka jest w dobrych rekach i nic tylko patrzeć jak zostanie adoptowany Quote
supergoga Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Bardzo sie cieszę. Ponoć Forest to idealny pies dla podróżników - w samochodzie rewelacyjnie sie zachował. Oby szybko znalazł dom - zasłużył. Jeszcze raz bardzo Was przepraszam że tak jakby zawiodłam z nim, ale w tym hotelu niestety nie mógł zostać... Quote
Recommended Posts