dwbem Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Oby znalazły dobre domki, oba psiaki są śliczne. Szkoda, że nie mogę ich wziąć ale mam już trzy starsze psiaki a sama jestem też już mocno starsza. Quote
jankamałpa Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Poszła stała + 10 zł na poczet długu. A czy już coś wiadomo? Quote
Murka Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Pani niestety nie odezwała się:( wkurzające to jest, ale nic nie zrobimy:( Quote
Olena84 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Do mnie na olx napisał pan, że ten pies jest super i tyle... Quote
Murka Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 I nadal nic:( Rozliczenie: -360 zł hotelowanie 28.12-26.01 Quote
anica Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Witam się serdecznie u Foresta słodki jest! chciałabym go również zaproponować do tego domku, tylko nie wiem ,jak ewentualnie wyglądałyby koszty transportu? ta rodzina nie będzie mogła nic się dołożyć? ... zapoznam się z Forestem, troszeczkę? Quote
jankamałpa Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 57 minut temu, anica napisał: Witam się serdecznie u Foresta słodki jest! chciałabym go również zaproponować do tego domku, tylko nie wiem ,jak ewentualnie wyglądałyby koszty transportu? ta rodzina nie będzie mogła nic się dołożyć? ... zapoznam się z Forestem, troszeczkę? To może kontakt bezpośrednio z Murką - ona wie najwięcej teraz o Foreście i Bonie. Gdyby domek się zdecydował na któregoś psiaka to trzeba by było coś wymyśleć z transportem. Za Foresta odpowiada Supergoga - ja tylko go zaproponowałam, nie jestem decyzyjna. Quote
anica Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 28 minut temu, jankamałpa napisał: To może kontakt bezpośrednio z Murką - ona wie najwięcej teraz o Foreście i Bonie. Gdyby domek się zdecydował na któregoś psiaka to trzeba by było coś wymyśleć z transportem. Za Foresta odpowiada Supergoga - ja tylko go zaproponowałam, nie jestem decyzyjna. Ok , Dziękuję :) Quote
Murka Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 7 godzin temu, jankamałpa napisał: To może kontakt bezpośrednio z Murką - ona wie najwięcej teraz o Foreście i Bonie. Gdyby domek się zdecydował na któregoś psiaka to trzeba by było coś wymyśleć z transportem. Za Foresta odpowiada Supergoga - ja tylko go zaproponowałam, nie jestem decyzyjna. Kochani, nie proponujcie tej pani ani Foresta, ani Bony. To są psy większe i starsze od Apsika i trudniejsze. Bona zje im na dzień dobry świnki morskie, Forest ma luźny staw w jednej łapie, a to jest 4 piętro. Oboje zrobią im demolkę jak zostaną same w mieszkaniu. Poza tym czy Bona i Forest nie wymagają nakładów finansowych (karma, koszty wet.)? Jak pani nie stać na utrzymanie zdrowego, mniejszego Apsika, to po co proponować jej większe psy z problemami zdrowotnymi? Quote
anica Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 godzinę temu, Murka napisał: Kochani, nie proponujcie tej pani ani Foresta, ani Bony. To są psy większe i starsze od Apsika i trudniejsze. Bona zje im na dzień dobry świnki morskie, Forest ma luźny staw w jednej łapie, a to jest 4 piętro. Oboje zrobią im demolkę jak zostaną same w mieszkaniu. Poza tym czy Bona i Forest nie wymagają nakładów finansowych (karma, koszty wet.)? Jak pani nie stać na utrzymanie zdrowego, mniejszego Apsika, to po co proponować jej większe psy z problemami zdrowotnymi? Dziękuję, rozumiem :) rozmawiałam właśnie z Supergogą, pani jednak ,wybrała sunię ,która jest jeszcze w schronisku, cieszę się że sunia wyjdzie ze schroniska a ja będę myślała jak im pomóc? jeśli zajdzie taka potrzeba! bardzo dziękuję za chęć pomocy ,będę Was informować ,jak potoczy się adopcja i czy w ogóle dojdzie do adopcji, na razie musimy sprawdzić stan zdrowia i jeszcze inne szczegóły i sunię wyciągnąć ze schroniska :) 1 Quote
jankamałpa Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 2 godziny temu, Murka napisał: Kochani, nie proponujcie tej pani ani Foresta, ani Bony. To są psy większe i starsze od Apsika i trudniejsze. Bona zje im na dzień dobry świnki morskie, Forest ma luźny staw w jednej łapie, a to jest 4 piętro. Oboje zrobią im demolkę jak zostaną same w mieszkaniu. Poza tym czy Bona i Forest nie wymagają nakładów finansowych (karma, koszty wet.)? Jak pani nie stać na utrzymanie zdrowego, mniejszego Apsika, to po co proponować jej większe psy z problemami zdrowotnymi? Przepraszam , ja nie wiedzialam jakie są warunki. Pomyślałam o Foreście i Bonie bo podobne i tak długo już czekają na dom. Nie będę już się wychylać. 1 Quote
Murka Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 20 godzin temu, jankamałpa napisał: Przepraszam , ja nie wiedzialam jakie są warunki. Pomyślałam o Foreście i Bonie bo podobne i tak długo już czekają na dom. Nie będę już się wychylać. Rozumiem, że nie wiedziałaś i dziękuję, że pamiętasz o oby łobuziakach. Niestety są to psiaki problemowe, zwłaszcza Bona i nie do każdego domu się nadają:( 1 Quote
anica Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Dnia 30.01.2019 o 20:45, jankamałpa napisał: Przepraszam , ja nie wiedzialam jakie są warunki. Pomyślałam o Foreście i Bonie bo podobne i tak długo już czekają na dom. Nie będę już się wychylać. Super, Suuuperowe jest takie 'wychylanie' i oby jak najczęściej! Wielki cmok, jankamałpa ważne ,że pamiętasz o psiakach ,że pokazujesz je światu! a zawsze i tak przy omawianiu szczegółów wychodzą cechy charakteru , ja się cieszę bo poznałam Wasze wątki i w miarę możliwości będę je odwiedzać i również pamiętać ,przy zapytaniach o adopcję ,mogłam sobie porozmawiać z Małgosią ,co już dawno nam się nie zdarzyło ;) i jeszcze powiem Ci... że ja już parę razy byłam mocno zaskoczona, jak w różny sposób , ten sam pies, zachowywał się w różnych środowiskach! wręcz niesamowite to było! ze strachulca u jednych , w agresora u innych lub przytulaka u jeszcze innych , tak więc jak wyczuję super domek, to długo drążę temat! nawet ... jak inni mają, obiekcje ;) Quote
Murka Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 I nadal cisza u Foresta:( Miejmy nadzieję, że z wiosną ruszą adopcje, bo u nas zastój okropny, dużo mamy takich zasiedziałych psiaków jak Forest:( Rozliczenie: +100 zł bakusiowa -360 zł hotelowanie 27.01-25.02 -10 zł odrobaczenie -8 zł Fiprex Razem -278 zł. Rachunek dziś wysłałam. Quote
Olena84 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 U mnie ma prawie 600 wyświetleń i dużo obserwatorów i cisza:( Quote
tatankas Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 stała za marzec poleciała,no chłopaku czas na ciebie,już 2 lata czekasz na domek :( Quote
jankamałpa Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Do Foresta to już mało kto zagląda :(. Nadal żadnego zapytania nie było ? Quote
Recommended Posts