Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
37 minut temu, jankamałpa napisał:

Opadają :(  Może pytać po znajomych i znajomych znajomych? 

Już dawno rozpuściłam wici  i staram się go zareklamować wszędzie. Ale nie jest w typie rasy:(

Wydaje się, że ludzie powariowali, chcą tylko psy z pseudohodowli i to za darmo. Psy w typie rasy mają telefony, a  Forest nie. A to, że jest w typie rasy zagrodowego psa polskiego w ogóle do nich nie przemawia:(

Z FB nikt się nie odezwał. Supergoga też nie pisze, żeby były jakieś telefony.

W ostatnim miesiącu miał tak wiele ogłoszeń, że już nie wiem gdzie dawać:(

Posted

Strasznie szkoda, że taki fajny pies nie może trafić na dobrego mądrego człowieka. Ale nadzieja umiera ostatnia i ja wciąż mam nadzieję, zwłaszcza widząc ile wysiłku i czasu poświęcają na jego ogłaszanie takie wspaniałe osoby. 

Posted

Bardzo Wam dziękuję za wspieranie Foresta. Jutro wpiszę aktualizację.

Niestety zero zapytań, telefonów, cisza. Macie rację. Psy w typie rasy i szczeniaki - o takie zwierzaki mamy pytania. A takie wspaniałe psiaki jak Forest - nic.

• 3 weeks later...
Posted

Niestety nadal cisza:( U Foresta wszystko ok. Czas niestety na kolejne rozliczenie:

-360 zł hotelowanie 29.10-27.11

-10 zł odrobaczenie

-8 zł Fiprex

+25 zł Iwona K.

Razem: -353 zł.

Rachunek już wysłany.

Posted

Parę dni temu odebrałam telefon w który pewien gość... poinformował mnie, że dzwoni w "sprawie tego kundla". Zapytałam jakiego kundla ma na myśli. Powiedział, że Foresta = był z Lublina. To mu powiedziałam że  w sprawie tego kundla... to telefon podany jest w treści ale z takim podejściem to moim zdaniem nie ma po co dzwonić. Kundel nie dla niego.

Posted
Dnia 28.11.2018 o 17:36, supergoga napisał:

Parę dni temu odebrałam telefon w który pewien gość... poinformował mnie, że dzwoni w "sprawie tego kundla". Zapytałam jakiego kundla ma na myśli. Powiedział, że Foresta = był z Lublina. To mu powiedziałam że  w sprawie tego kundla... to telefon podany jest w treści ale z takim podejściem to moim zdaniem nie ma po co dzwonić. Kundel nie dla niego.

z choinki się gość urwał, dobrze mu powiedziałaś

Posted

I stała za grudzień poleciała ;) Aż dziw bierze,że młodego psiaka tak ciężko wyadoptować,biedaczysko już 2,5 roku minęło i dalej nie trafił na swego człowieka,a coraz starszy chłopak  :(

• Upvote 1