jankamałpa Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 12 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Dostałam info od Murki, że Tooga zrobi PA. Czekamy na info. To mocno kibicuję :). Zagrodowy, mam pytanie, czy posiadasz może większy kontenerek do przewozu psów ? Dla psa ok. 10-15 kg? Quote
supergoga Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 Niestety dom się wycofał jeszcze przed wizytą. Jakaś dziwna ta osoba była. Przekazałam info, żeby wizyty nie przeprowadzać. Może to właśnie ta wizyta wystraszyła... tak jakoś ostatnio mamy, że jak wspominam o wizycie, ankiecie, spotkaniu - domy się wycofują. Chyba woleliby aby im psy przekazywać pod MacDonaldem albo koło Lidla. 1 Quote
Olena84 Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 18 godzin temu, supergoga napisał: Niestety dom się wycofał jeszcze przed wizytą. Jakaś dziwna ta osoba była. Przekazałam info, żeby wizyty nie przeprowadzać. Może to właśnie ta wizyta wystraszyła... tak jakoś ostatnio mamy, że jak wspominam o wizycie, ankiecie, spotkaniu - domy się wycofują. Chyba woleliby aby im psy przekazywać pod MacDonaldem albo koło Lidla. U mnie pani się przestraszyła wizyty jako że mnie nie zna, to się boi, ale są i ludzie którzy maja coś do ukrycia Quote
supergoga Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 W pierwszym poście aktualizacja wpłat - proszę sprawdzić czy nie pominęłam jakiejś wpłaty. Bardzo Wam dziękuję za pomoc w utrzymaniu Foresta, w ogłaszaniu - już nie wiem, gdzie go pokazywać. Taki fajny wesoły chłopak. Quote
bakusiowa Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 1 godzinę temu, supergoga napisał: W pierwszym poście aktualizacja wpłat - proszę sprawdzić czy nie pominęłam jakiejś wpłaty. Bardzo Wam dziękuję za pomoc w utrzymaniu Foresta, w ogłaszaniu - już nie wiem, gdzie go pokazywać. Taki fajny wesoły chłopak. Czy wiadomo ile na minusie jest Forest? Quote
supergoga Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 W bieżącym roku mamy na minusie 828 zł. Miałam nadzieję, że taki fajny piesek znajdzie szybko s=dom - myliłam się. Quote
Aldrumka Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 40 minut temu, supergoga napisał: W bieżącym roku mamy na minusie 828 zł. dobrze byłoby odnotować to na pierwszej stronie Quote
jankamałpa Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 35 minut temu, Aldrumka napisał: dobrze byłoby odnotować to na pierwszej stronie duży ten minus, trzeba coś wymyślić żeby zmniejszyć dług :( Quote
tatankas Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Jedyne co mogę na razie to wpłacać stałą dalej i zaproponować,że coś na bazarek z hand madów mogę zrobić,tylko wymyślajcie co :( Za październik poleciała właśnie :( Quote
Murka Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Rozliczenie Foresta: -360 zł hotelowanie 30.08-28.09 Rachunek wyślę po weekendzie. Tymczasem parę fotek z wczoraj: Quote
jankamałpa Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 3 minuty temu, Olena84 napisał: Foreścik piękny! No piękny, a nikt go nie chce :( Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Wykorzystałam te piękne nowe zdjęcia, żeby pokazać Foresta na FB: Podaj łapę - adopcje grupy Psy! , Pomagajmy razem zwierzętom , Kochaj sercem , Adopcje grupy Psy i Koty , Adoptuję psa ! Adopcje , Psy! , Do adopcji stare, brzydkie i kalekie psy, koty, których nikt nie chce , Psy do adopcji – ogłoszenia , Kundelki w potrzebie - adopcje , Adoptuję psa! Adopcje , Adopcje grupy psy i koty , Adoptujmy, pomagajmy !!! DS i DT !!! Cała Polska !!! Może w weekend go ktoś zauważy 2 1 Quote
jankamałpa Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 7 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Wykorzystałam te piękne nowe zdjęcia, żeby pokazać Foresta na FB: Podaj łapę - adopcje grupy Psy! , Pomagajmy razem zwierzętom , Kochaj sercem , Adopcje grupy Psy i Koty , Adoptuję psa ! Adopcje , Psy! , Do adopcji stare, brzydkie i kalekie psy, koty, których nikt nie chce , Psy do adopcji – ogłoszenia , Kundelki w potrzebie - adopcje , Adoptuję psa! Adopcje , Adopcje grupy psy i koty , Adoptujmy, pomagajmy !!! DS i DT !!! Cała Polska !!! Może w weekend go ktoś zauważy Oby tak się stało. Ja jutro postaram się zaktualzować ogłoszenia Foresta. Quote
muza_51 Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Wczoraj przelałam moją deklarację za m-c październik. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Udało mi się dodać dziś trochę ogłoszeń na następnych forach: ADOPCJE ZWIERZĄT- PUŁAWY, RADOM, LUBLIN, ZAMOŚĆ, TOMASZÓW LUBELSKI , Adoptujmy, pomagajmy !!! DS i DT !!! Cała Polska !!!, Kundelki i dachowce do adopcji, Małe dorosłe psie bezdomniaczki w potrzebie, Psy serce, Psy! Adoptuj przyjaciela , Psie, kocie adopcje, Udostępniamy potrzebujące zwierzęta. 2 Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Koleżanka ponownie zgodziła się pomóc w ogłoszeniach Foresta - zamieściła je na 80 portalach, poprosiłam także o wyróżnienia - razem ogłoszenia kosztowały 100 zł. Wykaz umieściłam je w załączniku, żeby nie wydłużać wpisu. Sama dodaję wpisy na FB. Może teraz ktoś spyta o Foresta ogłoszenia z pażdziernika 2018 - 80 szt..doc 1 Quote
Olena84 Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Forest na olx - wyświetleń: 799, pobrań telefonów: 6, obserwuje: 2 Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Not o miejmy nadzieję, że ktoś jednak go zauważy:) 1 Quote
Mysza2 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Nasza Azunia czekała ponad dwa lata i teraz się doczekała, Forest też się doczeka na pewno:) Ja mu odświeżam te moje i trzymam kciuki. 1 Quote
supergoga Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 Bardzo mocno kciuki za niego zaciskam. To naprawdę fajny pies. Zrobiłam aktualizację. Bardzo Was przepraszam, że nie bieżąco - nie ogarniam, mamy ponad 60 chorych kotów i ponad 30 psów.... i adopcje beznadziejnie idą. Nawet szczeniąt. Ech! Quote
Recommended Posts