supergoga Posted August 26, 2018 Author Posted August 26, 2018 12 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: A nie powinien też być na stronie Fundacji Animalia i na ich FB? Wydawało mi się, że jest pod opieką fundacji ale może się mylę. Na naszej stronie www Forest jest, także na naszym olx. Na fb tez, tylko stale spadają wieści bo przybywa tyle zwierząt w strasznym stanie. Ja fb nie prowadzę, wiec tylko przekazuję co wiem. Okazało się, że ktoś bez informowania mnie usunął Foresta jak wyjechał od nas - z fb. Jutro powinien się pojawić - już zrobiłam mały raban. Quote
Zagrodowy pies polski Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 I nie było ani jednego telefonu? Biedny Forest, taki fajny pies i nie ma szczęścia. Nikt go nie chce:( Quote
supergoga Posted August 26, 2018 Author Posted August 26, 2018 A może jak wrócą z wakacji się odezwą. U nas też totalny zastój. Psów przybywa, nikt o nic nie pyta, chyba że o szczeniaki Quote
bakusiowa Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Mogę wyróżnić 1 godzinę temu, supergoga napisał: Na naszej stronie www Forest jest, także na naszym olx. Na fb tez, tylko stale spadają wieści bo przybywa tyle zwierząt w strasznym stanie. Ja fb nie prowadzę, wiec tylko przekazuję co wiem. Okazało się, że ktoś bez informowania mnie usunął Foresta jak wyjechał od nas - z fb. Jutro powinien się pojawić - już zrobiłam mały raban. Mogę wyróżniać na olx. Proszę podać link. Quote
Mysza2 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 To jest Link do OLX, ale ktoś już chyba wyróżnił bo piszę że do 23 września ogłoszenie jest promowane https://www.olx.pl/oferta/mlody-forest-psie-cudo-dzieciolubny-lagodny-i-wesoly-CID103-IDwv2or.html Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: dzisiaj Do: 3 wrz Młody Forest, psie cudo, dzieciolubny, ł... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 23 wrz Statystyki Wyświetleń: 503 Tel: 11 Obserwuje: 5 Quote
Zagrodowy pies polski Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Wydaje mi się, że Olena go wyróżniła. Czy ktośmógłby zrobić ogłoszenia na morusku i innych forach i wyróżnić do kwoty 50 zł? Wpłaciłabym pieniążki. Ja nie jestem biegła w ogłoszeniach i dlatego daję na FB. Quote
Olena84 Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Ja podmieniłam wcześniej na wyróżnienia na psiaka który znalazł dom, ale teraz mam oczekujące, nie wiem czemu. Ja dodałam numer Murki do tego drugiego. Quote
jankamałpa Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Ja podmieniłam wcześniej na wyróżnienia na psiaka który znalazł dom, ale teraz mam oczekujące, nie wiem czemu. Ja dodałam numer Murki do tego drugiego. Teraz jak się coś zedytuje w ogłoszeniach to OLX ponownie weryfikuje i dopiero są widoczne. Quote
Olena84 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 14 godzin temu, jankamałpa napisał: Teraz jak się coś zedytuje w ogłoszeniach to OLX ponownie weryfikuje i dopiero są widoczne. No własnie jedno mi na razie usunęli, choć zawsze staram się zmieniać ogłoszenia by sie nie zdublowali:( Quote
Olena84 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Miałam pytanie na olx, sugerujące że pani chyba szuka psa do stróżowania, zadzwoniłam do Murki i odpisałam, że moze mieć tendencje do przejścia po ogrodzeniu i do pilnowania się nie nadaje Quote
Zagrodowy pies polski Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 No to szkoda, ale ważne że w ogóle był telefon. Quote
tatankas Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Poszła stała za wrzesień dla kawalera ;) Quote
Murka Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Rozliczenie Foresta: -360 zł hotelowanie 31.07-29.08 -10 zł odrobaczenie -8 zł Fiprex -28 zł wirusówki -25 zł wścieklizna -4,10 zł dojazd weta Stan konta na 29 sierpnia wynosi -435,10 zł. Rachunek poleciał pocztą. Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Kolejny tydzień przeleciał a o Foresta nikt nie pyta:( Quote
supergoga Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 Dzisiaj miałam telefon o Foresta. Skierowałam do Murki. Murka dzwoniła do mnie - że Panie skontaktowały się w jego sprawie. Tyle że dom w Bielsk - Białej. Wielka prośba - popytajcie na wątkach, poszukajcie, może jest ktoś z Bielska, kto mógłby wizytę adopcyjną zrobić. Może to szansa dla psiaka. Quote
jankamałpa Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 5 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Kolejny tydzień przeleciał a o Foresta nikt nie pyta:( Jest szansa - potrzebny ktoś do PA w Bielsku Białej. Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Jutro zdzwoni do Wiosny, bo jak zginęła Lika to chyba z tamtych okolic dziewczyny pomagały ja szukać. Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 1 godzinę temu, supergoga napisał: Dzisiaj miałam telefon o Foresta. Skierowałam do Murki. Murka dzwoniła do mnie - że Panie skontaktowały się w jego sprawie. Tyle że dom w Bielsk - Białej. Wielka prośba - popytajcie na wątkach, poszukajcie, może jest ktoś z Bielska, kto mógłby wizytę adopcyjną zrobić. Może to szansa dla psiaka. Murka w szpitalu, może zadzwoń do TOZ to dziewczyny przeprowadzą PA: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Bielsku-Białej ul. Orkana 20 m. 2 43-300 Bielsko-Biała tel. 0-33 812-63-16 Jeżeli nie to daj znać, bo mam znajomych w Bielsku może oni zrobią wizytę. Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Kochana WiosnA jak zawsze nie zawodna podała namiary na Toogę, która jest z Bielska Białej i pewnie może zrobić wiztytę. Zaraz napiszę sms do Supergogi, bo może nie była na dogo. Quote
Olena84 Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Moje wyróżnienie kończy się 27.09, prawie 800 odsłon,to czekamy, moze to własnie ten domek.. Quote
bakusiowa Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Supergoga, jaki jest stan konta Foresta? Quote
jankamałpa Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 36 minut temu, bakusiowa napisał: Supergoga, jaki jest stan konta Foresta? Właciłam stałą za wrzesień + 10 zł na poczet długu. Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Dostałam info od Murki, że Tooga zrobi PA. Czekamy na info. Quote
Recommended Posts