Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Forest został ogłoszony na 88 portalach przez wspaniałą dziewczynę  z poza dogo, której jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc w ogłoszeniach.  Uzgodniłyśmy, że Forest zostanie wyróżniony  na portalach: morusek i do adopcji na 2 tygodnie, na gumtree na miesiąc  i na lento na dwa tygodnie - za całość zapłaciłam już 63 zł. Mam nadzieję,  że szanse Foresta na domek się zwiększą.

Forest ogłoszenia.pdf   - nie umiałam bezpośrednio wstawić do postu

• Like 2
Posted

Parę fotek w domu. Jak widać Foreścik na kanapie czuje się wyśmienicie:) Przy okazji pokazałam Forestowi domowe kotki. I co? A no powąchał i przeszedł obok:)

8c2b38d7018a289agen.jpg

d678f71f3a645ccbgen.jpg

cddc4a9622210fffgen.jpg

f3cec85b2206097agen.jpg

9eebec4238e5588cgen.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
                  Swiateczek Zdrowiutenkich
                                  Cudnych
                             Foerscikowi I Opiekunom
Znalezione obrazy dla zapytania gify tulipany wielkanoc
Posted

Zrobiłam aktualizację wpłat - proszę sprawdźcie czy nie pominęłam kogoś - BARDZO WAM DZIĘKUJĘ. ZWŁASZCZA TERAZ PRZY TAKICH FINANSOWYCH PROBLEMACH JAKIE MAMY - NIE DALIBYŚMY RADY. MUSIMY ODMAWIAĆ POMOCY - NIE MAMY PIENIĘDZY.

Forest = pakuj się chłopie wreszcie do domu bo u Murki chyba Ci jak w raju i nie myślisz o zmianach - nie ma tak dobrze.

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Znowu ktoś grzebał w forum i Forest znalazł się w dziale -  Już w nowym domu.

wczoraj w swoich obserwowanych miałam informacje że w każdym z 50 wątków ktoś cos napisał i był podświetlone na ciemno...

Posted
6 minut temu, jankamałpa napisał:

Czy zmieniło się konto do wpłat? Chciałam przelać  stałą i ciągle mam jakiś błąd? A inne  przelewy przechodzą.

Moje przeszło na to samo

Posted
2 godziny temu, jankamałpa napisał:

Czy zmieniło się konto do wpłat? Chciałam przelać  stałą i ciągle mam jakiś błąd? A inne  przelewy przechodzą.

Nic się nie zmieniło. Chyba czasami cos w bankach szwankuje. Ktos tez wpłacał i za 2 razem przeszło.

Bardzo dziękujemy za pamięć o Foreście. I też nie wiem co z tym domem, bo nie kierowałam go do innej zakładki.

Posted
Dnia ‎17‎.‎04‎.‎2018 o 07:04, Jo37 napisał:

Znowu ktoś grzebał w forum i Forest znalazł się w dziale -  Już w nowym domu.

Wysłałam do administratora PW o przeniesienie Foresta z powrotem do psów w potrzebie, bo nadal szuka domu