Murka Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Państwo byli, Forest się przytulał itd. ale mam wrażenie, że oni chyba nie są gotowi na nowego psa (pani miała łzy w oczach i odchodząc powiedziała, że muszą to przemyśleć). Pozostaje czekać czy się odezwą. Państwo przywieźli trochę karmy, odliczę to od kosztów hotelowania za kolejny okres. Quote
Olena84 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 1 godzinę temu, Murka napisał: Państwo byli, Forest się przytulał itd. ale mam wrażenie, że oni chyba nie są gotowi na nowego psa (pani miała łzy w oczach i odchodząc powiedziała, że muszą to przemyśleć). Pozostaje czekać czy się odezwą. Państwo przywieźli trochę karmy, odliczę to od kosztów hotelowania za kolejny okres. Kurcze, jak dobry dom, fajnie jakby jednak po niego wrócili Quote
konfirm31 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ja dopiero przy trzecim psie zrozumiałam, że na ból po utracie psa, najlepiej robi danie opieki i miłości następnemu psu. Quote
agat21 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Tak, ja też uważam, że póki ma się siłę i warunki, trzeba dać dom kolejnemu stworzeniu - wtedy ból po stracie przyjaciela jest do zniesienia. Trzymam kciuki za mądrą decyzję Państwa i jednak drgnięcie serca dla Foreścika. Quote
bakusiowa Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Życzę domku Forestowi. Może Państwo namyślą się. Quote
Murka Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Dzisiaj dzwoniła ta pani, co była zobaczyć Foresta. Adoptowali dwa inne psiaki, jednemu znaleźli dom, drugi zostaje u nich. Foreścik nie ma szczęścia:( Quote
Olena84 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 9 godzin temu, Murka napisał: Dzisiaj dzwoniła ta pani, co była zobaczyć Foresta. Adoptowali dwa inne psiaki, jednemu znaleźli dom, drugi zostaje u nich. Foreścik nie ma szczęścia:( szkoda, ale przynajmniej poinformowała Quote
supergoga Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 A szkoda. Widać nie podobał się. Miałam nadzieje, że sie uda... Ale będzie jeszcze gdzieś dom dla psiaka, na pewno. Aktualizuje na początku wypłaty i bardzo dziekuje za wszelka pomoc. Quote
bakusiowa Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nie wiedzą ludziska co stracili. Jednak dobrze, że wzięli inna bidy. Jakoś nie mogę znaleźć kto deklarował stałe na Foresta. Quote
Aldrumka Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Dnia 26.10.2017 o 14:35, bakusiowa napisał: Jakoś nie mogę znaleźć kto deklarował stałe na Foresta. czy te z pierwszej strony zapisane przez Olenę sa nieaktualne ? przy okazji widzę, ze zapomniałam w październiku :( zaraz uzupełnię Quote
Murka Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Rozliczenie: -360 zł hotelowanie 04.10-02.11 -7,50 odrobaczenie -6 zł Fiprex Razem do zapłaty na dzień 2 listopad jest -373,50 zł. Odrobaczenie i Fiprex profilaktycznie robimy co 3 miesiące wszystkim psiakom. Rachunek wczoraj wysłałam. Quote
Murka Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Foreścik podłapał wirusa (zaczęło się od nowoprzybyłej suni i parę psiaków się pochorowało, na szczęście choroba niegroźna, po prostu kaszel), ale szybko go pokonał i jest już zdrowy. Dostawał antybiotyk Unidox, koszt to 17,10 zł (2 opak.): https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/10c22b9552fbeec4 Quote
agat21 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Zdrówka Foreściku, moja listopadowa wkrótce poleci Quote
Murka Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jakie ma mądre spojrzenie :) Łobuzerskie;) Nie ma szczeliny, w którą by nie wściubił nosa i nie sprawdził czy nie da się przecisnąć;) Quote
bakusiowa Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Czyli potrzebny jest domek z porządnym ogrodzeniem. Czy Forest ma ogłoszenia? Quote
supergoga Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Ja mam Foresta cały zas na fundacyjnej stronie www i na fb. Poza tym ma ogłoszenie na olx. Quote
agat21 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Bardzo lubię te jego białe skarpeteczki "stópki" ;) Mam nadzieję, że moja listopadowa dotarła na konto Animalii Quote
Recommended Posts