Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo byli, Forest się przytulał itd. ale mam wrażenie, że oni chyba nie są gotowi na nowego psa (pani miała łzy w oczach i odchodząc powiedziała, że muszą to przemyśleć). Pozostaje czekać czy się odezwą.

Państwo przywieźli trochę karmy, odliczę to od kosztów hotelowania za kolejny okres.

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

Państwo byli, Forest się przytulał itd. ale mam wrażenie, że oni chyba nie są gotowi na nowego psa (pani miała łzy w oczach i odchodząc powiedziała, że muszą to przemyśleć). Pozostaje czekać czy się odezwą.

Państwo przywieźli trochę karmy, odliczę to od kosztów hotelowania za kolejny okres.

Kurcze, jak dobry dom, fajnie jakby jednak po niego wrócili

Posted

Tak, ja też uważam, że póki ma się siłę i warunki, trzeba dać dom kolejnemu stworzeniu - wtedy ból po stracie przyjaciela jest do zniesienia. Trzymam kciuki za mądrą decyzję Państwa i jednak drgnięcie serca dla Foreścika. 

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj dzwoniła ta pani, co była zobaczyć Foresta. Adoptowali dwa inne psiaki, jednemu znaleźli dom, drugi zostaje u nich. Foreścik nie ma szczęścia:(

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Dzisiaj dzwoniła ta pani, co była zobaczyć Foresta. Adoptowali dwa inne psiaki, jednemu znaleźli dom, drugi zostaje u nich. Foreścik nie ma szczęścia:(

szkoda, ale przynajmniej poinformowała

Posted

A szkoda. Widać nie podobał się. Miałam nadzieje, że sie uda...

Ale będzie jeszcze gdzieś dom dla psiaka, na pewno.

Aktualizuje na początku wypłaty i bardzo dziekuje za wszelka pomoc.

Posted
Dnia 26.10.2017 o 14:35, bakusiowa napisał:

Jakoś nie mogę znaleźć kto deklarował stałe na Foresta.

czy te z pierwszej strony zapisane przez Olenę sa nieaktualne ?

przy okazji widzę, ze zapomniałam w październiku :( zaraz uzupełnię

Posted

Rozliczenie:

-360 zł hotelowanie 04.10-02.11

-7,50 odrobaczenie

-6 zł Fiprex

Razem do zapłaty na dzień 2 listopad jest -373,50 zł.

Odrobaczenie i Fiprex profilaktycznie robimy co 3 miesiące wszystkim psiakom. Rachunek wczoraj wysłałam.

• 3 weeks later...
Posted
11 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Jakie ma mądre spojrzenie :)

Łobuzerskie;) Nie ma szczeliny, w którą by nie wściubił nosa i nie sprawdził czy nie da się przecisnąć;)