Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, supergoga napisał:

Dzwonił do mnie człowiek zainteresowany Forestem. Przekazałam aby dzwonił do Murki - nie wiem czy dzwonił.

Niestety nie dzwonił:(

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkiego najlepszego dla Foresta.

Zrobiłam trochę ogłoszeń na FB, może tym roku Forest znajdzie ten domek:)

adoptuję psa ! adopcje,

Nie Kupuj Adoptuj , Adoptuj Psa , adoptujmy pomagajmy ds i dt cała polska , adoptujmy, pomagajmy !!! ds i dt !!! cała polska !!! , Adopcje - psy szczenięta koty kocięta i inne zwierzęta, ADOPCJE ZWIERZĄT- PUŁAWY, RADOM, LUBLIN, ZAMOŚĆ, TOMASZÓW LUBELSKI – okolic , Adopcje psów z całej Polski – grupa psy, Kochaj sercem- udostępniamy zwierzaki w potrzebie , Kotki , Pieski - adopcje i inne, wirtualne schronisko, psy adoptuj przyjaciela, PSIE ADOPCJE, Psie kocie adopcje, Psy do adopcji - ogłoszenia, Psy serce , Psie adopcje grupy #Psy , Podaj łapę - adopcje grupy Psy!, SZANSA PsiFan, Udostępniamy potrzebujące zwierzęta

Wyróżniłam też ogłoszenie na olyx - lubelskie - na 30 dni za 12,75 https://www.olx.pl/oferta/cudny-forest-lagodny-i-wesoly-czeka-na-dom-CID103-IDvp3Ln.html#8a84a64509 – Lublin

Dodałam ogłoszenie darmowe w: https://zwierzeta.bazos.pl/insert.php

• Like 1
Posted

Jakieś światełko w tunelu pojawiło się dla Foresta. Zadzwoniła dziś bardzo sympatyczna pani z Biłgoraja. Ma przyjechać do nas w niedzielę lub w czwartek i zobaczyć chłopaka na żywo.

• Like 5
Posted

Podsumowałam 2018r.  Bardzo Wam dziekuję za wpłaty i pamięć o Foreście.

Do końca tygodnia wstawię styczeń.

I bardzo mocno zaciskam kciuki aby Nowy Rok przyniósł dla niego wspaniały dom na zawsze!!!

• Like 3
Posted
8 godzin temu, jankamałpa napisał:

Czwartek to dziś - coś wiadomo?

Chodziło o następny czwartek:) ew. niedziela... Mam wielką nadzieję, że pani się odezwie i przyjedzie. 

Czas najwyższy, aby Forest miał swój domek...

• Like 4