Murka Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 4 godziny temu, supergoga napisał: Dzwonił do mnie człowiek zainteresowany Forestem. Przekazałam aby dzwonił do Murki - nie wiem czy dzwonił. Niestety nie dzwonił:( Quote
Aldrumka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 niestety .... tak czekamy aby komuś przypadł do serca Quote
jankamałpa Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Ale fajne psiaczki, że nikt ich chce :( Quote
Murka Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Rozliczenie Foresta: -360 zł hotelowanie 28.11-27.12 Rachunek wyślę jutro. Quote
Nesiowata Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Niechaj ten Nowy Rok da Ci wreszcie własny dom! Quote
Zagrodowy pies polski Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Wszystkiego najlepszego dla Foresta. Zrobiłam trochę ogłoszeń na FB, może tym roku Forest znajdzie ten domek:) adoptuję psa ! adopcje, Nie Kupuj Adoptuj , Adoptuj Psa , adoptujmy pomagajmy ds i dt cała polska , adoptujmy, pomagajmy !!! ds i dt !!! cała polska !!! , Adopcje - psy szczenięta koty kocięta i inne zwierzęta, ADOPCJE ZWIERZĄT- PUŁAWY, RADOM, LUBLIN, ZAMOŚĆ, TOMASZÓW LUBELSKI – okolic , Adopcje psów z całej Polski – grupa psy, Kochaj sercem- udostępniamy zwierzaki w potrzebie , Kotki , Pieski - adopcje i inne, wirtualne schronisko, psy adoptuj przyjaciela, PSIE ADOPCJE, Psie kocie adopcje, Psy do adopcji - ogłoszenia, Psy serce , Psie adopcje grupy #Psy , Podaj łapę - adopcje grupy Psy!, SZANSA PsiFan, Udostępniamy potrzebujące zwierzęta Wyróżniłam też ogłoszenie na olyx - lubelskie - na 30 dni za 12,75 https://www.olx.pl/oferta/cudny-forest-lagodny-i-wesoly-czeka-na-dom-CID103-IDvp3Ln.html#8a84a64509 – Lublin Dodałam ogłoszenie darmowe w: https://zwierzeta.bazos.pl/insert.php 1 Quote
Murka Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Jakieś światełko w tunelu pojawiło się dla Foresta. Zadzwoniła dziś bardzo sympatyczna pani z Biłgoraja. Ma przyjechać do nas w niedzielę lub w czwartek i zobaczyć chłopaka na żywo. 5 Quote
supergoga Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 Podsumowałam 2018r. Bardzo Wam dziekuję za wpłaty i pamięć o Foreście. Do końca tygodnia wstawię styczeń. I bardzo mocno zaciskam kciuki aby Nowy Rok przyniósł dla niego wspaniały dom na zawsze!!! 3 Quote
Murka Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 8 godzin temu, jankamałpa napisał: Czwartek to dziś - coś wiadomo? Chodziło o następny czwartek:) ew. niedziela... Mam wielką nadzieję, że pani się odezwie i przyjedzie. Czas najwyższy, aby Forest miał swój domek... 4 Quote
agat21 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Foreściku, zaciskam palce u rąk i nóg, ledwo się poruszam! :)) Quote
jankamałpa Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Zaglądam w nadziei na dobre wiadomości :). Quote
Recommended Posts