Lolo1111 Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Witam serdecznie sprawa dotyczy mojego 7 tygodniowego owczarka niemieckiego dziś był u niego weterynarz na wizycie w domu domu żeby go zobaczyć i okazało się, że ma tylko jedno jąderko w mosznie a drugie wyczuł w kanaliku pachwinowym powiedział ok 2 cm nad moszną. I moje pytanie brzmi czy jest szansa że te jądro mu jeszcze wejdzie prawidłowo do tej moszny czy przy 7 tygodniach szanse są już małe. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Quote
dwbem Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Wg mnie jest jeszcze szansa, że zejdzie. Znałam przypadek, że znajoma sprzedała szczeniaka oczywiście taniej i z obietnicą, że jak jądro nie zejdzie to ona oplaci operację i czekala na telefon w tej sprawie. Okazalo się, że nie zadzwonili bo jądro zeszło a szczeniak miał ponad dwa miesiące.Ale jeżeli nie zejdzie to niestety potrzebna będzie operacja aleto już weterynarz powie kiedy. Quote
marta30 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Mam drugi miot szczeniąt i u moich piesków schodzą jądra po 10 tygodniu. Bywa różnie, wędrować może nawet do 6 miesiąca życia. Quote
Recommended Posts