Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja wirtualna podopieczna Miłeczka ma pełne deklaracje i zgromadziła mały posag więc jest zabezpieczona finansowo. Ponieważ nie było Waszych zastrzeżeń ani innych propozycji więc pieniążki po Kajtusiu i Alfiku dostanie Tobi z Radys oraz 200zł pieluszkowy Czesterek.

• Upvote 1
Posted

To dopiero niespodzianka :) dziękuję serdecznie za wsparcie malucha !

Jak tylko wpłata zostanie zaksięgowana wpadnie skarbnik Czesterka i potwierdzi :)

Przy okazji...szukamy dt na dla malca,na zmianę z dt u anecik,opieka co by nie mówić jest ciężka :(

zapraszam na wątek malucha..patrz link  :) każda sugestia,kibicowanie mile widziane!

• 2 months later...
Posted

Widziałam dzisiaj Kajtusia z daleka :D ale nie podchodziłam. Ale spotkałam go niedawno z Panią i dziewczynką - Kajtuś zapatrzony w swoją malutką Pańcię:D. Powąchał mnie, pomachał ogonkiem, ale nie skakał na mnie z radości że mnie zobaczył, zrobiło mi się troszkę smutno tak po ludzku ale przecież to znaczy że jest mu dobrze w Jego domku :) i to jest najważniejsze :). Pięknie i bardzo dobrze wygląda, spory taki mi się wydał :). Chyba troszkę przybrał ciałka, Pani mówiła że żebra o jedzonko ale tak delikatnie, z drugiej strony ma więcej spacerów niż u mnie. Mała Pańcia  zakochana w Kajtusiu:), nie chce nawet do dziadków wyjeżdżać z domu bo tęskni za nim. Pani mówiła że na Święta był z nimi u jej rodziny i był grzeczny. Ale czasami łobuzuje, chwycił przechodzącego pana za nogę :/ (może dlatego że pan ma w domu psa).

Ciekawa jestem co drugiego ogonka słychać, jak będę miała jakieś wieści to napiszę.

• Upvote 2
Posted

Miło czytać, że chłopakowi się udało, że jest w dobrych rekach :) Wcale Ci się nie dziwię, że coś zakuło w serduchu. Człowiek się cieszy, gdy podopiecznemu psiakowi powiedzie się w dalszym życiu, ale z drugiej strony chciałoby się, żeby choć radośnie zamerdał ogonkiem,polizał po ręce... No cóż, musimy zadowolić się myślą, że mamy swój udział w tym psim szczęściu :)

Renatko, nie ciągnie Cie do kolejnego tymczasowicza ? ;)

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Miło czytać, że chłopakowi się udało, że jest w dobrych rekach :) Wcale Ci się nie dziwię, że coś zakuło w serduchu. Człowiek się cieszy, gdy podopiecznemu psiakowi powiedzie się w dalszym życiu, ale z drugiej strony chciałoby się, żeby choć radośnie zamerdał ogonkiem,polizał po ręce... No cóż, musimy zadowolić się myślą, że mamy swój udział w tym psim szczęściu :)

Renatko, nie ciągnie Cie do kolejnego tymczasowicza ? ;)

Czasami myślę o tym Elu i ciągnie mnie, ale rozum nakazuje mi odpowiedzialne podejście.

Wieści z domku Alfikowego :):

"Alfik jest zdrowy, dalej podwarkuje ale przyzwyczaliśmy się do tego :). Poza tym jest pięknym, cudownym psem :)".

:)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Czasami myślę o tym Elu i ciągnie mnie, ale rozum nakazuje mi odpowiedzialne podejście.

Wieści z domku Alfikowego :):

"Alfik jest zdrowy, dalej podwarkuje ale przyzwyczaliśmy się do tego :). Poza tym jest pięknym, cudownym psem :)".

Odpowiedzialność jest konieczna w każdym działaniu, zwłaszcza jeśli te działania  decydują o życiu żywych istot.

Oba psiaki maja teraz dobre życie i to cieszy :)

Posted
41 minut temu, Onaa napisał:

Alfik pozdrawia ze swojego ds :D, dzisiaj dostałam taką fotkę.

2aea9c76ca65fd8cgen.jpg

Ale śliczna uśmiechnięta mordeczka :)  Oczka mu się śmieją, widać, że szczęśliwy :) To nagroda za Twoją pracę :)