gojka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Dnia 2017-02-22 o 09:49, puuupinka napisał: Widzisz BOU jesteś w błędzie :D :D :D :D....... może to źle zabrzmiało i teraz dziwnie wygląda ale nie chodzi o mojego psa tylko o pomoc przy zupełnie innym psie. Informacja którą zamieściłam jest prawdziwa ale nie dotyczy mnie tylko znajomej która ma psa z UK i finalnie za pomocą was i forum oraz innych i ZKwP przez ......microchip ustalony został hodowca w Szkocji i pies czeka na dokumenty z Wielkiej Brytanii i na ich podstawie będzie wyrabiany PL rodowód. Więc pies będzie RASOWY z kompletem dok. Ja rozumiem że hodowcy są wściekają kiedy zakładane są pseudo hodowle albo inni ludzie sami bez nadzoru i regulaminu dopuszczają psy i sprzedają że niby rasowy bo wygląda jak rasowy, Ok macie do tego prawo ale Ja mam w domu 4 psy każdy innej rasy + moi rodzice mają dwa kundle i teraz ja kupiłam rasowego psa. Więc czytaj dokładnie co jest napisane albo zadaj pytanie jak jesteś z czymś nie pewny a nie OSKARŻAJ , TO TAKA MAŁA RADA NA PRZYSZŁOŚĆ BO KIEDYŚ SIĘ SPARZYSZ Kłamczuszka z Ciebie pupinko.W tamtym wątku pisałaś,że pies jest TWÓJ :) Pytanie: kłamiesz cały czas czy tylko sporadycznie? :) Quote
Recommended Posts