Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted

Moli, masz pod opieką same super psiaki, co odkryję Twój nowy wątek (dla mnie nowy) to lepszy :-))

Promyk - cudny, z tymi włosami na łapkach wygląda jak kot w butach :-)) że nie wspomnę o tej kitce na ogonie....

Posted
14 godzin temu, limonka80 napisał:

Moli, masz pod opieką same super psiaki, co odkryję Twój nowy wątek (dla mnie nowy) to lepszy :-))

Promyk - cudny, z tymi włosami na łapkach wygląda jak kot w butach :-)) że nie wspomnę o tej kitce na ogonie....

Fajne psiaki ale co jeden to lepszy agregat...  ,),)

Posted
15 godzin temu, Moli@ napisał:

Wystawią fakturkę (jak zawsze)

Moli@ czy mogłabyś przesłać na mój adres wszystkie dotychczasowe faktury i paragony,  które były płacone z zasobów Promyczka?

EDIT

Chodzi mi konkretnie o paragony.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Moli@ czy mogłabyś przesłać na mój adres wszystkie dotychczasowe faktury i paragony,  które były płacone z zasobów Promyczka?

Postaram się ale nie wiem kiedy... (z kilku lat??)

Muszę dodzwonić się do lecznicy, poprosić o przygotowanie.  Mi nigdy nie wydawano faktur.

Paragony ( chyba w ubiegłym roku i w tym nic nie płaciłam gotówką - sprawdzę na wątku) mam te których nie odebrałaś i leżą zapakowane w kopercie)

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Eluniu,fakturki wszystkie były Tobie wysyłane, nie dałabyś rady u siebie wydrukować? Zapłacimy za drukowanie.Będę dziś w lecznicy co prawda i mogę poprosić,ale chodzi o to,że nie wiem kiedy by to zrobili i czy w ogóle się zgodzą z tak długiego okresu,ponieważ mają zawaloną przychodnię  pacjentami i ręce pełne roboty cały czas:(

Posted
4 godziny temu, Moli@ napisał:

Postaram się ale nie wiem kiedy... (z kilku lat??)

Muszę dodzwonić się do lecznicy, poprosić o przygotowanie.  Mi nigdy nie wydawano faktur.

Paragony ( chyba w ubiegłym roku i w tym nic nie płaciłam gotówką - sprawdzę na wątku) mam te których nie odebrałaś i leżą zapakowane w kopercie)

Moli, po co ten raban i angażowanie Ani, która ma teraz wystarczająco dość problemów.

Oczywiście chodzi mi o te paragony i faktury, których nie dostałam. Sprawdziłam dzisiaj i z leczenia Promyczka mam wszystkie faktury, brakuje paragonów za Twoje zakupy i o te Cie proszę.

EDIT

Faktycznie użyłm niefortunnego zwrotu - wszystkie dotychczasowe - ale o drugiej w nocy, wtedy robiłam aktualizacje, czasem trudno precyzyjnie się wyrazić. Przepraszam bardzo.

Posted
3 godziny temu, WiosnaA napisał:

Eluniu,fakturki wszystkie były Tobie wysyłane, nie dałabyś rady u siebie wydrukować? Zapłacimy za drukowanie.Będę dziś w lecznicy co prawda i mogę poprosić,ale chodzi o to,że nie wiem kiedy by to zrobili i czy w ogóle się zgodzą z tak długiego okresu,ponieważ mają zawaloną przychodnię  pacjentami i ręce pełne roboty cały czas:(

Aniu kochana tak mi przykro, że przy Twoich kłopotach, jeszcze tym musisz się zajmować. To przecież sprawa do wyjaśnienia pomiędzy mną i Maoli@    Nie przejmuj się tym. Nie trzeba płacić za drukowanie, bo to co mi przysłano na e-mail wszystko sobie wydrukowałam.  Brakuje mi  paragonów.

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Moli, po co ten raban i angażowanie Ani, która ma teraz wystarczająco dość problemów.

Oczywiście chodzi mi o te paragony i faktury, których nie dostałam. Sprawdziłam dzisiaj i z leczenia Promyczka mam wszystkie faktury, brakuje paragonów za Twoje zakupy i o te Cie proszę.

Sprawdzę czy mam nowe paragony?

A stare wyślę drugi raz do Ciebie ale to po niedzieli. Napiszę przed wysłaniem.

Poprosiłam Wiosnę, bo Promyk jest na nią zapisany w lecznicy, będzie u naszej wetki z psem to przy okazji mogłaby poprosić o wydruki. 

Napisałaś

Moli@ czy mogłabyś przesłać na mój adres wszystkie dotychczasowe faktury i paragony,  które były płacone z zasobów Promyczka?" 

Źle odczytałam :(

Posted
1 minutę temu, Moli@ napisał:

Sprawdzę czy mam nowe paragony?

A stare wyślę drugi raz do Ciebie ale to po niedzieli. Napiszę przed wysłaniem.

Poprosiłam Wiosnę, bo Promyk jest na nią zapisany w lecznicy, będzie u naszej wetki z psem to przy okazji mogłaby poprosić o wydruki. 

Napisałaś

Moli@ czy mogłabyś przesłać na mój adres wszystkie dotychczasowe faktury i paragony,  które były płacone z zasobów Promyczka?" 

Jak możesz wysłać drugi raz? To miałaś po 2 egzemplarze każdego paragonu?

Cytat

Odczytałaś  dokładnie tak, jak napisałam, ale nie przeczytałaś mojego wpisu po edytowaniu. Przepraszam, użyłam złego sformułowania, ale o drugiej w nocy czasem można coś nie do końca napisać tak, jak powinno się napisać.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Jak możesz wysłać drugi raz? To miałaś po 2 egzemplarze każdego paragonu?

Odczytałaś  dokładnie tak, jak napisałam, ale nie przeczytałaś mojego wpisu po edytowaniu. Przepraszam, użyłam złego sformułowania, ale o drugiej w nocy czasem można coś nie do końca napisać tak, jak powinno się napisać.

Wyśle drugi raz bo nie odebrałaś listu z paragonami ,) ..., umówiłyśmy się, że prześlę Ci kiedy będziesz chciała.

Rozumiem, że użyłaś złego sformułowania..., nic się nie stało. Wyjaśnione :)

Posted
Przed chwilą, Moli@ napisał:

Wyśle drugi raz bo nie odebrałaś listu z paragonami ,) ..., umówiłyśmy się, że prześlę Ci kiedy będziesz chciała.

Rozumiem, że użyłaś złego sformułowania..., nic się nie stało. Wyjaśnione :)

Nie wiem jak się to mogło stać, bo nawet listy polecone listonosz zostawia w skrzynce, bo tak mam zaznaczone na poczcie. Mnie przez pół roku nie ma w Krakowie więc musiałam zrobić taki zapis, bo latem nie mogły by być skutecznie doręczone listy polecone.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Nie wiem jak się to mogło stać, bo nawet listy polecone listonosz zostawia w skrzynce, bo tak mam zaznaczone na poczcie. Mnie przez pół roku nie ma w Krakowie więc musiałam zrobić taki zapis, bo latem nie mogły by być skutecznie doręczone listy polecone.

Oj, stało się ...może był  na urlopie a zastępujący nie wiedział.

Nie ma co drążyć tematu. 

Posted
24 minuty temu, Moli@ napisał:

Oj, stało się ...może był  na urlopie a zastępujący nie wiedział.

Nie ma co drążyć tematu. 

Oczywiście  :)

Posted

A tymczasem na konto Promysia wpłynęły poniższe kwoty:

• 20,00 zł od elficzkowa deklaracja V  -  7.05.
  • 30,00 zł od Boltimoore deklaracja V  -  10.05.
  • 30,00 zł od siostry elficzkowa deklaracja V  -  10.05.

Bardzo serdecznie dziękujemy

piesek_z_buziakami_i_napisem_i_love_you.gif     kwiaty1.jpg.f6de987e122c9b8aa303dd06fccb7c1a.jpg