Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted

10.03. na konto Promyczka wpłynęła kwota 50,00 zł  od siostry elficzkowa - deklaracja na III  +  dodatek

Bardzo serdecznie dziękujemy

kocham.jpg.a48530c3843f562d8444189953025578.jpg      2104245807_kwiatki15.jpeg.9be379c0576cf78fa45a4e1c62cda29e.jpeg

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
4 minuty temu, Tyśka) napisał:

Kochany jest :) Rozczula mnie to, jaki Promyś jest :)

Towarzysko bardzo wybredny, humorzasty a Tuptusia zaakceptował od razu :)

Przecież on Bartusia traktował z góry...,nie lubił..., warczał, odganiał 

Posted

Wczoraj tj. 24.03. na konto Promyczka wpłynęła kwota 150,00 zł  od teresaa118 deklaracja  IV - VI 

Bardzo serdecznie dziękujemy

kocham.jpg.a48530c3843f562d8444189953025578.jpg      2104245807_kwiatki15.jpeg.9be379c0576cf78fa45a4e1c62cda29e.jpeg

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Ile pakietów zamówić?

2 pakiety-- (2 x po 6 puszek 800g)- na dwa miesiące kwiecień i maj.... ale WiosnaA dziś zajrzy na wątek :)

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Ile pakietów zamówić?

5 godzin temu, Moli@ napisał:

2 pakiety-- (2 x po 6 puszek 800g)- na dwa miesiące kwiecień i maj.... ale WiosnaA dziś zajrzy na wątek :)

Moli, może 3 pakiety kupimy.

Promyczek "jechał" dłuższy czas na nie swoich puszkach, a Ty nic nie alarmowałaś:(

Kup Elu 3 zestawy.

Rozmawiałam z wetką czym zabezpieczyć Promysia od kleszczy i powiedziała,że Symparicą. Także Moli jak będziesz w Białym,to weź proszę 2 tabletki - na dwa miesiące,tak jak mówiłam, żebyś nie musiała gonić auta.

No i sprawdź jak stoicie z tabletkami tarczycowymi czy nie kończą,ew. znów kup zapas.

Posted
7 minut temu, WiosnaA napisał:

Promyczek "jechał" dłuższy czas na nie swoich puszkach, a Ty nic nie alarmowałaś:(

Kup Elu 3 zestawy.

Kurcze nie ma puszek 800 g, są 400 g, ale "wychodzi" dużo drożej :(

3 pakiety 6 x 800 g  = 194,40 zł

6 pakietów 6 x 400 g = 256,8 zł

6 x 800 g
585516.3
Produkt wyprzedany przewidywana data dostawy 09.04.21

Poszukam na ceneo.
Posted
Dnia 6.03.2021 o 08:16, Tyśka) napisał:

Promyk jest fantastyczny :D Ile on teraz może mieć lat?

Kiedyś wetce trudno było dokładnie określić wiek Promyczka,ząbki miał ładne jak kilkulatek,ale mówiła,że psiak jest na pewno staruszkiem i wpisze po środku- chyba 9 czy 10 lat wpisała wtedy. Ile to było? 4 czy 5 lat temu jak zabraliśmy z przechowalni. Kilkanaście ma z pewnością.

Promyk u Moli odnajduje się świetnie, zna chyba dokładnie każdy kamyk na posesji:). Śmiga jak samolocik :) A w domu jeszcze lepiej. Pewnego razu w czasie moich odwiedzin przywitał się ładnie i nie zauważyłam kiedy, jak w sekundzie zwiał przez pokój, korytarz i stanął przed  drzwiami wyjściowymi:)

• Like 1
Posted
23 minuty temu, elik napisał:

Nie znalazłam puszek a 800 g.

Szkoda:( długo czekać trzeba:(

Elu widzę,że jest z kurczakiem 800g. Nie wiem,czy Promyczkowi pasował.Zaczekajmy do jutra aż Moli napisze,czy może być z kurczakiem.

Jeżeli odpada,to wtedy kupisz jagnięcinę 400g ,może 3 pakiety Elu ,tak żeby była darmowa dostawa.

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Może komuś uda się znaleźć puchy 800 g. Jest duża różnica w cenie pomiędzy 400, a 800 g.

Patrzyłam w Zoodragon,nie mają dużych:(

Poczekamy czy z kurczakiem mogłyby być.

Posted
19 minut temu, WiosnaA napisał:

Patrzyłam w Zoodragon,nie mają dużych:(

Poczekamy czy z kurczakiem mogłyby być.

Też szukałam przez ceneo.pl  i na allegro, ale z indykiem wszędzie tylko 400 g.
Ok to czekamy co powie Moli@

Posted

Z Kurczakiem też mogą być.

Bez paniki...,  mam jeszcze puchy dla Promyczka., jest sucha karma. Damy radę..., nie przepłacajcie.

Zostały puchy Roxi i teraz Promyczek je wcina.

d177f1f728c4e1ccmed.jpg

2 zgrzewki kupiłam - przyjechały 17.02. 

• Like 2
Posted
8 godzin temu, WiosnaA napisał:

Kup Elu 3 zestawy.

Rozmawiałam z wetką czym zabezpieczyć Promysia od kleszczy i powiedziała,że Symparicą. Także Moli jak będziesz w Białym,to weź proszę 2 tabletki - na dwa miesiące,tak jak mówiłam, żebyś nie musiała gonić auta.

No i sprawdź jak stoicie z tabletkami tarczycowymi czy nie kończą,ew. znów kup zapas.

29.03 - zajadę i kupię Symparicę

Promyczek jest zabezpieczony od kleszczy pipetą. Nie wyprowadzam na długie spacery po łąkach i polnych drogach bo nadal leży zlodowaciały śnieg a na bocznych drogach błoto, zimno :(

Proszono mnie o zdjęcia ..., tak to wygląda.

1fe67eda7d03b037med.jpg

81b3be401bd2b488med.jpg

0ae8a39d3759746cmed.jpg

Puchy kupujcie jak Wam wygodniej..., mam miejsce do przechowania.

Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

29.03 - zajadę i kupię Symparicę

Promyczek jest zabezpieczony od kleszczy pipetą. Nie wyprowadzam na długie spacery po łąkach i polnych drogach bo nadal leży zlodowaciały śnieg a na bocznych drogach błoto, zimno :(

Proszono mnie o zdjęcia ..., tak to wygląda.

.............

Puchy kupujcie jak Wam wygodniej..., mam miejsce do przechowania.

Wiem,że nie oglądając się na nas Promyk ma u Ciebie jak u Pana Boga za piecem.Dziękuję.

Posted
10 minut temu, WiosnaA napisał:

Wiem,że nie oglądając się na nas Promyk ma u Ciebie jak u Pana Boga za piecem.Dziękuję.

Nie za piecem a pod kołderką :D

U Pani Irenki lubił spać w łóżku przy  nogach a teraz Panisko śpi ze mną plecki w plecki z główką na podusi :D

Kochany urwis .)

• Like 2