elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 9 godzin temu, Moli@ napisał: Kupiony w lecznicy, odebrałam dziś od WiosnyA. Ile trzeba zwrócić? Quote
Moli@ Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 6 godzin temu, elik napisał: Ile trzeba zwrócić? Nie wiem dokładnie... )Cyfry napisane czarnym pisakiem 521 to /oznakowanie/numeracja/ nie cena za opakowanie dopisałam info przy zdjęciu Quote
elik Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Ale macie fajnie, a u nas pada deszcz :( Psiaki przychodzą po spacerach utytłane w mokrym piasku, tym co sypali, gdy był mróz, po same brzuszki. Masakra!!! Quote
WiosnaA Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Dnia 3.02.2021 o 15:33, Moli@ napisał: Szampon leczniczy dla Promyczka - Malaseb, cd kuracji. Kupiony w lecznicy, odebrałam dziś od WiosnyA. Cyfry napisane czarnym pisakiem 521 to /oznakowanie/numeracja/ nie cena za opakowanie Dnia 4.02.2021 o 00:38, elik napisał: Ile trzeba zwrócić? Szampon jakiś czas nie był dostępny,ale skoro Moli zauważyła,że skóra uległa poprawie i włosy odrastają,to trzeba było kontynuować. Dostaliśmy teraz szampon i 103zł zapłaciłam na razie ze swoich pieniążków licząc później na wpłatę od p.Irenki.W styczniu p.Irenka przepraszała,że nie może nic wysłać,ale obiecała w lutym wysłać. Wstawię później rachunek. Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 11 minut temu, WiosnaA napisał: Dostaliśmy teraz szampon i 103zł zapłaciłam na razie ze swoich pieniążków licząc później na wpłatę od p.Irenki.W styczniu p.Irenka przepraszała,że nie może nic wysłać,ale obiecała w lutym wysłać. Pani Irenka czuje się bardzo zobowiązana i stara się pomagać ile może. To bardzo pięknie z Jej strony. Aniu, czy Pani Irenka zagląda na wątek Promyczka? Quote
WiosnaA Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 9 godzin temu, elik napisał: Pani Irenka czuje się bardzo zobowiązana i stara się pomagać ile może. To bardzo pięknie z Jej strony. Aniu, czy Pani Irenka zagląda na wątek Promyczka? Elu,nie. Najpierw chciałam podesłać link,ale trochę niefajne komentarze się pojawiły pod jej adresem i nie chciałam żeby się dodatkowo stresowała. Przesyłam jej wiadomości,zdjęcia Promyczka,ufa mi,że pieniążków nie zdefrauduję. W styczniu miała awarię pieca gazowego i wydatek spory,przepraszała,że nie da rady nic wysłać. Quote
elik Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 22 minuty temu, WiosnaA napisał: Elu,nie. Najpierw chciałam podesłać link,ale trochę niefajne komentarze się pojawiły pod jej adresem i nie chciałam żeby się dodatkowo stresowała. Przesyłam jej wiadomości,zdjęcia Promyczka,ufa mi,że pieniążków nie zdefrauduję. W styczniu miała awarię pieca gazowego i wydatek spory,przepraszała,że nie da rady nic wysłać. Przykre to, ale tak bywa. Ludzkie opinie nie zawsze są trafione, sama na własnej skórze miałam "okazję" się o tym przekonać. Szkoda, pewnie miło by Jej było oglądać Promyczka i czytać o nim. Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Pani Irenka to wspaniała Osoba, szkoda że los się jej tak potoczył... Czytam o tym szamponie... i myślicie, że mógłby pomóc na gołą pupinkę Krecika? Kompletnie nie chce zarastać :( Quote
Moli@ Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Pani Irenka to wspaniała Osoba, szkoda że los się jej tak potoczył... Czytam o tym szamponie... i myślicie, że mógłby pomóc na gołą pupinkę Krecika? Kompletnie nie chce zarastać :( U Krecika chyba zdiagnozowano Cushinga - może być przyczyną wyłysień na pupie i ogonie. Skonsultujcie z wetem ten szampon. Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Przed chwilą, Moli@ napisał: U Krecika chyba zdiagnozowano Cushinga - może być przyczyną wyłysień na pupie i ogonie. Skonsultujcie z wetem ten szampon. Jets w trakcie diagnozy, ale nie wiem nic więcej. Dziękuję, podsunę anecik, na pewno zapyta o szampon. Quote
Moli@ Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Jets w trakcie diagnozy, ale nie wiem nic więcej. Dziękuję, podsunę anecik, na pewno zapyta o szampon. Po kastracji może zarosnąć Quote
elik Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Sporo pracy miałaś z przekopaniem tras dla psiaczków. Quote
Moli@ Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 19 minut temu, elik napisał: Sporo pracy miałaś z przekopaniem tras dla psiaczków. Elik, przed chwilą odgarniałam dla dziadeczków..., pada jak szalony :( Łopatę zostawiłam przy drzwiach bo jutro możemy mieć problem z wyjściem z domu. Quote
elik Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 14 minut temu, Moli@ napisał: pada jak szalony :( A co poniektórzy dziwią się, że drogowcy nie nadążają z odśnieżaniem. Święci nie są, ale tych opadów faktycznie nie są w stanie opanować. Sory, taki klimat Quote
elik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od shoto deklaracja II - 4.02. 30,00 zł od Baltimoore deklaracja II - 8.02. 30,00 zł od siostry elficzkowa deklaracja II - 10.02. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
elik Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 19.02. na konto okruszka wpłynęła kwota 47,00 zł od Pani Irenki po odliczeniu kosztu szamponu, który WiosnaA zakupiła dla Promyczka Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Zaglądam do Promyczka naszego kochanego :) Quote
Tyśka) Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Jak dzielnie drepcze po śniegu :) Quote
elik Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 25.02. na konto Promysia wpłynęła kwota 20,00 zł od Dulska deklaracja II. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
WiosnaA Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Zapomniałam na śmierć o zakupie karmy dla stada za styczeń i luty za opiekę,a już koniec lutego :( Elu, w wolnej chwili kup proszę tą suchą Brita 18kg i puszki Rocco 6szt clasic, https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/brit/988421 https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/pakiety_probne/391116 Quote
WiosnaA Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Dnia 21.02.2021 o 21:08, elik napisał: 19.02. na konto okruszka wpłynęła kwota 47,00 zł od Pani Irenki po odliczeniu kosztu szamponu, który WiosnaA zakupiła dla Promyczka Bardzo serdecznie dziękujemy Tak,zgadza się. Za szampon zapłaciłam 103zł. W lutym od p.Irenki wpłynęło do mnie 150zł . Quote
Recommended Posts