Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Ile trzeba zwrócić?

Nie wiem dokładnie... )Cyfry napisane czarnym pisakiem 521 to /oznakowanie/numeracja/ nie cena za opakowanie

dopisałam info przy zdjęciu

Posted

Ale macie fajnie, a u nas pada deszcz  :(  Psiaki przychodzą po spacerach utytłane w mokrym piasku, tym co sypali, gdy był mróz, po same brzuszki. Masakra!!!

Posted
Dnia 3.02.2021 o 15:33, Moli@ napisał:

Szampon leczniczy dla Promyczka - Malaseb, cd kuracji.

Kupiony w lecznicy, odebrałam dziś od WiosnyA.

Cyfry napisane czarnym pisakiem 521 to /oznakowanie/numeracja/ nie cena za opakowanie

Dnia 4.02.2021 o 00:38, elik napisał:

Ile trzeba zwrócić?

Szampon jakiś czas nie był dostępny,ale skoro Moli zauważyła,że skóra uległa poprawie i włosy odrastają,to trzeba było kontynuować.

Dostaliśmy teraz szampon i  103zł zapłaciłam na razie ze swoich pieniążków licząc później na wpłatę od p.Irenki.W styczniu p.Irenka przepraszała,że nie może nic wysłać,ale obiecała w lutym wysłać.

Wstawię później rachunek.

Posted
11 minut temu, WiosnaA napisał:

Dostaliśmy teraz szampon i  103zł zapłaciłam na razie ze swoich pieniążków licząc później na wpłatę od p.Irenki.W styczniu p.Irenka przepraszała,że nie może nic wysłać,ale obiecała w lutym wysłać.

Pani Irenka czuje się bardzo zobowiązana i stara się pomagać ile może. To bardzo pięknie z Jej strony.
Aniu, czy Pani Irenka zagląda na wątek Promyczk
a?

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Pani Irenka czuje się bardzo zobowiązana i stara się pomagać ile może. To bardzo pięknie z Jej strony.
Aniu, czy Pani Irenka zagląda na wątek Promyczk
a?

Elu,nie.

Najpierw chciałam podesłać  link,ale trochę niefajne komentarze się pojawiły pod jej adresem i nie chciałam żeby się dodatkowo stresowała.

Przesyłam jej wiadomości,zdjęcia Promyczka,ufa mi,że pieniążków nie zdefrauduję.

W styczniu miała awarię pieca gazowego i wydatek spory,przepraszała,że nie da rady nic wysłać.

Posted
22 minuty temu, WiosnaA napisał:

Elu,nie.

Najpierw chciałam podesłać  link,ale trochę niefajne komentarze się pojawiły pod jej adresem i nie chciałam żeby się dodatkowo stresowała.

Przesyłam jej wiadomości,zdjęcia Promyczka,ufa mi,że pieniążków nie zdefrauduję.

W styczniu miała awarię pieca gazowego i wydatek spory,przepraszała,że nie da rady nic wysłać.

Przykre to, ale tak bywa. Ludzkie opinie nie zawsze są trafione, sama na własnej skórze miałam "okazję" się o tym przekonać.
Szkoda, pewnie miło by Jej było oglądać Promyczka i czytać o nim.

Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Pani Irenka to wspaniała Osoba, szkoda że los się jej tak potoczył... 

Czytam o tym szamponie... i myślicie, że mógłby pomóc na gołą pupinkę Krecika? Kompletnie nie chce zarastać :(

U Krecika chyba zdiagnozowano Cushinga - może być przyczyną wyłysień na pupie i ogonie. Skonsultujcie z wetem ten szampon.

Posted
Przed chwilą, Moli@ napisał:

U Krecika chyba zdiagnozowano Cushinga - może być przyczyną wyłysień na pupie i ogonie. Skonsultujcie z wetem ten szampon.

Jets w trakcie diagnozy, ale nie wiem nic więcej.
Dziękuję, podsunę anecik, na pewno zapyta o szampon.

Posted
3 minuty temu, Tyśka) napisał:

Jets w trakcie diagnozy, ale nie wiem nic więcej.
Dziękuję, podsunę anecik, na pewno zapyta o szampon.

Po kastracji może zarosnąć

Posted
19 minut temu, elik napisał:

Sporo pracy miałaś z przekopaniem tras dla psiaczków.

Elik, przed chwilą odgarniałam dla dziadeczków..., pada jak szalony :( Łopatę zostawiłam przy drzwiach bo jutro możemy mieć problem z wyjściem z domu.

9d3284f8539ebf26med.jpg

Posted
14 minut temu, Moli@ napisał:

pada jak szalony :(

A co poniektórzy dziwią się, że drogowcy nie nadążają z odśnieżaniem. Święci nie są, ale tych opadów faktycznie nie są w stanie opanować.

Sory, taki klimat    1486946072_miech5.gif.a408b161d2e583a968c7fd1b3dc64e1f.gif

Posted

Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty:

•   20,00 zł  od shoto deklaracja II   -  4.02.
  •   30,00 zł  od Baltimoore deklaracja II   -  8.02.
  •   30,00 zł  od siostry elficzkowa  deklaracja II  -  10.02.

Bardzo serdecznie dziękujemy

choinka.gif.a4e56510287eaa8465b08bc64cc9e8a0.gif

2101064468_dzikuj9.gif.940878a8135387433f43935a1cf7a0d3.gif

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

19.02. na konto okruszka wpłynęła kwota 47,00 zł  od Pani Irenki po odliczeniu kosztu szamponu, który WiosnaA zakupiła dla Promyczka 

kocham.jpg.a36670a480ba0611a706c6be5c93aeaf.jpg          1295033301_kwiatki15.jpeg.7f15f3fb81e1f4073eeb48c799a23df7.jpeg

Posted
Dnia 21.02.2021 o 21:08, elik napisał:

19.02. na konto okruszka wpłynęła kwota 47,00 zł  od Pani Irenki po odliczeniu kosztu szamponu, który WiosnaA zakupiła dla Promyczka 

Tak,zgadza się. Za szampon zapłaciłam 103zł.

W lutym od p.Irenki wpłynęło do mnie 150zł .

IMG-3449.jpg