Moli@ Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 42 minuty temu, Tyśka) napisał: Ojej, pada śnieg? Zapowiadali i pada... a ma jeszcze mrozić :( No cóż, zima nadchodzi. Quote
Moli@ Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 DERMANORM 90 KAPS. *SŁOIK | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków (leki-weterynaryjne.pl) Może można kupić Promyczkowi? Quote
elik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 9 godzin temu, Moli@ napisał: DERMANORM 90 KAPS. *SŁOIK | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków (leki-weterynaryjne.pl) Może można kupić Promyczkowi? Pewnie by mu się przydało. Promyczek ma na koncie 667,31 zł. Zamawiać? Quote
Moli@ Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 30 minut temu, elik napisał: Pewnie by mu się przydało. Promyczek ma na koncie 667,31 zł. Zamawiać? Zamów. Nie wiem czy po tych witaminach czy po nowym, leczniczym szamponie (może duecik zadziałał) ale kudły ruszyły - czarne, rudo-brązowe, srebrne rosną równomiernie na całym maluchu :) Zmiany na skórze znikają. Quote
WiosnaA Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 16 godzin temu, Moli@ napisał: DERMANORM 90 KAPS. *SŁOIK | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków | Hurtownia Weterynaryjna RagDoll | System rezerwacji leków (leki-weterynaryjne.pl) Może można kupić Promyczkowi? 6 godzin temu, elik napisał: Pewnie by mu się przydało. Promyczek ma na koncie 667,31 zł. Zamawiać? Zamów proszę Elu. Mam od p.Irenki 100zł,postaram się jutro przelać. 5 godzin temu, Moli@ napisał: Zamów. Nie wiem czy po tych witaminach czy po nowym, leczniczym szamponie (może duecik zadziałał) ale kudły ruszyły - czarne, rudo-brązowe, srebrne rosną równomiernie na całym maluchu :) Zmiany na skórze znikają. Gammolen mam sprawdzony i wiem,że jest dobry.Tego Dermanormu nie znam/nie używałam,ale jeśli uważasz,że jest ok,to Elunia kupi. Moli,a Malaseb masz jeszcze? Jeśli się skończył,to kup proszę,dobrze by było jeszcze trochę w nim kąpać Promyczka. Ufff,...dobrze,że w końcu coś drgnęło i włoski zaczynają odrastać. Quote
Moli@ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 3 godziny temu, WiosnaA napisał: Zamów proszę Elu. Mam od p.Irenki 100zł,postaram się jutro przelać. Gammolen mam sprawdzony i wiem,że jest dobry.Tego Dermanormu nie znam/nie używałam,ale jeśli uważasz,że jest ok,to Elunia kupi. Moli,a Malaseb masz jeszcze? Jeśli się skończył,to kup proszę,dobrze by było jeszcze trochę w nim kąpać Promyczka. Ufff,...dobrze,że w końcu coś drgnęło i włoski zaczynają odrastać. Trudno powiedzieć po których witaminkach nastąpiła poprawa..., podaję bez przerwy ale w połączeniu z szamponem zdecydowana zmiana. Szampon leczniczy jeszcze mam. Pierwsze mycie zwykłym / delikatnym szamponem, Drugie - rozprowadzam niewielką ilość i wcieram (utrzymuję kilka minut na skórze). Nie chcę przesadzić - może wywołać reakcję alergiczną. Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 25.11. na konto Promyczka wpłynęła kwota 20,00 zł - Dulska deklaracja XI. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Produkt kosztuje 47,92, a kwota za zamówienie 113,24 zł. To chyba jakiś cyrk. Zakładam, że za wysyłkę 30,00 zł, co i tak jest za dużo, ale za co reszta - prawie 36,00 zł ? Produkt Ilość Cena netto DERMANORM 90 KAPS. *SŁOIK × 1 47,92 zł Do zapłaty Po rabacie, W tym podatek VAT, Dostawa 113,24 zł Kupić? Quote
Moli@ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Produkt kosztuje 47,92, a kwota za zamówienie 113,24 zł. To chyba jakiś cyrk. Zakładam, że za wysyłkę 30,00 zł, co i tak jest za dużo, ale za co reszta - prawie 36,00 zł ? Produkt Ilość Cena netto DERMANORM 90 KAPS. *SŁOIK × 1 47,92 zł Do zapłaty Po rabacie, W tym podatek VAT, Dostawa 113,24 zł Kupić? Nie!!! Szaleństwo... Chyba zmowa, żeby nikt z "ulicy" nie kupił... :( ;( Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Przed chwilą, Moli@ napisał: Nie!!! Szaleństwo... No właśnie, też mi się tak wydaje. Tam chyba komuś rozum odjęło. Chcą zarobić ponad 2 razy więcej niż wartość produktu. Quote
Moli@ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: No właśnie, też mi się tak wydaje. Tam chyba komuś rozum odjęło. Chcą zarobić ponad 2 razy więcej niż wartość produktu. To kup te co ostatnio..., polecone przez WiosnęA Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 49 minut temu, Moli@ napisał: To kup te co ostatnio..., polecone przez WiosnęA Podrzuć link, bardzo proszę :) Quote
Moli@ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Np, TYMOFARM Gammolen 150 kapsułek | Sklep zoologiczny ZooArt Gammolen - preparat poprawiający kondycję skóry. (krakvet.pl) Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 9 minut temu, Moli@ napisał: Np, TYMOFARM Gammolen 150 kapsułek | Sklep zoologiczny ZooArt Gammolen - preparat poprawiający kondycję skóry. (krakvet.pl) w Krakvecie niedostępny, kupię w ZooArt Quote
Moli@ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Oba, czy jeden z nich? Jeden z nich..., wrzuciłam z różnych hurtowni, kup w której Ci wygodniej Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Przed chwilą, Moli@ napisał: Jeden z nich..., wrzuciłam z różnych hurtowni, kup w której Ci wygodniej tak już się zorientowałam, jak skorzystałam z linków :) Napisałam to wyżej. 1 Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 2.12. na konto Promyczka wpłynęła kwota 30,00 zł - shoto deklaracja XII. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Moli@ Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Przyjechały witaminy dla Promyczka Dziękuję :) Promyś zaopatrzony w witaminki na 150 dni (1 kapsułka dziennie) 1 Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 15 godzin temu, Moli@ napisał: Przyjechały witaminy dla Promyczka Dziękuję :) Promyś zaopatrzony w witaminki na 150 dni (1 kapsułka dziennie) Niech mu wyjdzie na zdrowie :) 1 Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 3.12. na konto Promyczka wpłynęła kwota 20,00 zł - elficzkowa deklaracja XII. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Udało się przenieść link do rozliczenia do pierwszego postu. Teraz powinien być czytelny :) Tak mnie cieszy saldo na koncie. <3 Quote
Recommended Posts