Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, teresaa118 napisał:

Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny

Trzymaj się...

• Like 1
Posted

9.10.2020 r. konto Promysia zasiliły poniższe kwoty

30,00 zł od Baltimoore  deklaracja X
30,00 zł od siosytry elficzkowa   deklaracja X 

Bardzo serdecznie dziękujemy

628843512_dzikujzserca.gif.3a96f06fa134e242828933d45e0e2bca.gif   691909711_kwiatki15.jpeg.43b79b0eea23bcf20778f3d7006ea941.jpeg

• Like 1
Posted
Dnia 8.10.2020 o 09:52, teresaa118 napisał:

Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny

Bardzo smutna historia :( Pocieszające w tym wszystkim jest to, że miała Was. :( Trzymajcie się mocno.

Posted

Bardzo  współczuję, wiem jak to jest bo wwiększość moich kochanych piesów a mam je ponad 53 lata zabijał mi rak. Ale też walczyliśmy dopóki pies chciał żyć ale jak się poddawał i cierpiał skracaliśmy cierpienia. Trzymaj się, u nas zawsze bylo ich kilka to zawsze jakieś 4 łapki zostawały na pociechę.

Posted

U nas w chwili obecnej sa dwa psiaki, jedna dziewczynka wzieta z pseudohodowli po wycieciu raka macicy. Od dwoch lat ma zdiagnozowana rak limfy, ale jeszcze kula sie po mieszkaniu. W tej chwili przejela obowiazki zmarlej dziewczynki i pilnuje terminow spacerowych, stoi pod reka pancia i kaze sie glaskac. Pilnuje porzadku. A moim drugim zmartwieniem jest Pedro. Adoptowalam go z glebi Polski w ciemno. Przywieziono go w czasie wesela mojej corki, brudny, wycofany i gryzacy. Teraz trzeba go w drugim roku pobytu wynosic na trawke, nie chce spacerowac, jest prawie slepy i gluchy. Badania krwi wykazaly chora watrobe, srut w zadzie i niesamowity wynik z hormonu powodujacego stres jak i zle wyniki przy nerkach. Pare dni nic nie jadl. Pozniej zaczal jesc domowe jedzenie, a wiec smaze mu codziennie steki wolowe, bo przeciez musi cos jesc. Oczywiscie bez soli. A dzisiaj zrobilam mu krzywde, za wysoko obcielam pazur i krwawi niesamowicie. Teraz chodzi z obandazowana lapa. Jak nie urok to sra.. Najwazniejsze, ze kotka i maz jeszcze sa na chodzie.Dodam szybciutko, ze obydwa psy  maja juz wyrok smierci u mojej wetki. A uspienie kosztuje majatek !

• Like 1
Posted

Ogromnie współczuję Wam i psiakom :(  Trzymajcie się. Kochamy naszych czworonożnych przyjaciół, a gdy po latach wspólnego życia przychodzi rozstanie, bardzo cierpimy, ale życie bez psiaków jest jak  film  czarno-biały. Pozbawione smaków i smaczków.
Za każdym razem kiedy przytulam swoją 16-letnią sunię, a przytulam ją wiele razy w ciągu dnia, myślę - jak długo jeszcze będę miała to szczęście czuć jej ciepło i widzieć jej oczy wpatrzone w moje.

• Like 2
Posted
Dnia 7.10.2020 o 15:18, teresaa118 napisał:

Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie.

Teresaa118,bardzo,bardzo współczuję :( ,zbyt szybko nasi Przyjaciele odchodzą :(

Dziękuję z całego serca za wsparcie Promysia.

• Like 1
Posted
15 godzin temu, WiosnaA napisał:

Eluniu, kup proszę karmę dla stadka za opiekę Promyczka w dt. za IX-X

Raczej to co ostatnio braliśmy, chyba,że Moli napisze o innej.

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/brit/brit_premium/473975

i puszki wołowina Rocco clasic 6x800g

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/classic/46004

W takich ilościach, czy więcej?

Brit Premium by Nature Adult M

- 15 kg

Produkt dostępny
114,80 zł

114,80 zł
RINTI Canine Intestinal z kurczakiem

- 6 x 800 g

Produkt dostępny
63,80 zł
Posted
31 minut temu, elik napisał:

W takich ilościach, czy więcej?

- 15 kg

Produkt dostępny
114,80 zł

114,80 zł

- 6 x 800 g

Produkt dostępny
63,80 zł

Ilość:

1 x worek15kg  suchej karmy Brit + 6 x 800g Rocco classic 

114,80zł + 34,80zł / 149,60 zł ( za opiekę IX i X )

Miesiąc opieki nad Promyczkiem około 75zł 

Elik, nie kupuj RINTI... 

zamów Rocco classic z linku podanego przez Wiosnę

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/classic/46004

Wołowina i jagnięcina34,80 zł
46004.11

Posted
16 godzin temu, Onaa napisał:

Proszę o numer konta Promyczka.

Z wielką przyjemnością posyłam Ci Renatko na PW i dziękuję z serca    2117609463_dzikuj6.jpg.04944c637e53196709d45a6b26dd7f8c.jpg