Tyśka) Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Odrasta? jak cudownie :) Jaka komitywa z Agusią :) Quote
elik Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 100,00 zł od siostry elficzkowa dodatkowo na leczenie Promyczka - 21.09. 20,00 zł od Dulska deklaracja IX - 25.09. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
elficzkowa Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 14 godzin temu, elik napisał: Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 100,00 zł od elficzkowa dodatkowo na leczenie Promyczka - 21.09. 20,00 zł od Dulska deklaracja IX - 25.09. Bardzo serdecznie dziękujemy Elu, to nie wpłaciłam pieniądze dla Promyczka. Zrobiła to moja siostra. 1 Quote
elik Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 7 minut temu, elficzkowa napisał: Elu, to nie wpłaciłam pieniądze dla Promyczka. Zrobiła to moja siostra. Wielkie dzięki za zwrócenie uwagi :) Chyba jeszcze spałam, jak to pisałam :) Już poprawiam. Quote
WiosnaA Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Z całego serca dziękujemy za wpłaty i pomoc w utrzymaniu Promyczka! Wciąż nie możemy złapać oddechu finansowego:( ,..ale mam nadzieję,że będzie lepiej,bo dług Bartusiowy za ząbki został już w całości uregulowany przez p.Irenkę i ostatnie leki Promyczka są za Jej pieniążki. Puszki Promyczkowi ostatnio kupowaliśmy 18.06.- 30szt 400g - wystarczyły do końca lipca. Dalej Promyk "jechał" na pożyczonych puszeczkach,nie głodował,bo Moli ma swoje zapasy puszek i pilnuje by każdy psiak miał właściwe jedzonko.30zł Promyczkowe z wpłaty,którą Moli miała u siebie też przeznaczyła na puszki. Bardzo dziękuję Moli za poratowanie nas z jedzonkiem w okresie letnim! Teraz z grubsza uregulujemy zaległości za sierpień i wrzesień i kupimy na październik. Elu,kup proszę 30puszek x 800g,tj. - pięć zestawów Rinti Intestinal z kurczakiem - 6x800g https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 1 Quote
elik Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Dnia 29.09.2020 o 20:02, WiosnaA napisał: Elu,kup proszę 30puszek x 800g,tj. - pięć zestawów Rinti Intestinal z kurczakiem - 6x800g https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 Sie robi :) Bardzo proszę :) Zamówienie Pudełko smaczków dla wszystkich piesków zamówiłam gratis. Przelew Faktura 1 Quote
elik Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Przed chwilą, WiosnaA napisał: Dziękuję pięknie Eluniu! Aniu kochana to mój obowiązek skarbnika :) Dostałam powiadomienie od zooplusa, że karma już przekazana firmie kurierskiej. Najpóźniej w poniedziałek powinna dotrzeć do Promyczka. Quote
elik Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Kolejna wiadomość w sprawie karmy dla Promyczka. Szanowny Odbiorco, informujemy, że paczka o numerze: 16128403162 (Nr referencyjny: 179785323) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics została przekazana kurierowi GLS. Odbieraj wygodnie i bezpiecznie swoje paczki z punktów Szybka Paczka / ParcelShop na terenie całego kraju! Kliknij w poniższy link i przekieruj swoją paczkę do wybranego przez Ciebie punktu Szybka Paczka / ParcelShop. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jeśli wcześniej złożona została dyspozycja zmiany dostawy, nie ma potrzeby ponownego jej dokonywania. Aktualnie wybrany adres doręczenia: xxxxxxxxxxx. Przewidywane doręczenie:2020-10-02. Pozdrawiamy, Zespół GLS Quote
elik Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Dzisiaj otrzymałam wiadomość,, że karma dla Promyczka nie może być dostarczona w uprzednio podanym terminie. Dzień dobry, z przykrością informujemy, że paczka o numerze 16128403162 nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. W związku z tym doręczenie w uprzednio wskazanym terminie nie jest możliwe. Kolejna przewidywana data dostawy to: 06.10.2020. Przepraszamy za opóźnienie i liczymy na wyrozumiałość. Quote
Moli@ Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Dojechały puchy dla Promyczka + ciasteczka do chrupania Dziękuję :) 6 x 800g - na 18 dni / dużą puchę dobrze się dzieli na 3 dni + dokładam suchą do miseczki. 5 zgrzewek wystarczy na 90 dni Quote
elik Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 14 godzin temu, Moli@ napisał: Dojechały puchy dla Promyczka + ciasteczka do chrupania Dziękuję :) Smacznego :) Pięknie procentuje to 2,46 zapłacone w czerwcu za roczny plan oszczędnościowy (1/6 całości). Na każdym zamówieniu oszczędzamy 5% wartości całego zamówienia. Tym razem, to kwota 15,96 zł :) 1 Quote
teresaa118 Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie. 2 1 Quote
elik Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie. Serdecznie współczuję z powodu straty sunieczki Biegaj kochana po łąkach za TM Quote
Tyśka) Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie. Moje wyrazy współczucia :( To ta, o której pisałaś, że tak chorowała? ----------- Dziękuję Wam za szczęśliwego Promyczka, miło na niego patrzeć - już parę lat jest zaopiekowany :) Quote
teresaa118 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny Quote
Anula Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 54 minuty temu, teresaa118 napisał: Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny Bardzo przykra wiadomość.Sama przeszłam przez kilka śmierci zwierzaków i wiem co to znaczy.Trzymaj się jakoś chociaż to marne pocieszenie,ponieważ każdy zwierzak zalega w sercu chyba do końca życia. 1 1 Quote
elik Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Śmierć czworonożnego długoletniego przyjaciela bardzo boli i zostawia dziurę w sercu, której nikt i nic nie zasłoni :( Przyjm ogromne wyrazy współczucia. Chyba każdy z nas, tu na dogo, przeżył ten koszmar i po takiej wiadomości wracają wspomnienia i te dobre z życia psiaka i te złe, z rozstania. Za każdym razem czuję to samo :( 1 2 Quote
elik Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od elficzkowa deklaracja X - 2.10. 20,00 zł od soho deklaracja X - 2.10. 150,00 zł od teresaa118 deklaracja X-XII - 7.10. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
Recommended Posts