Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted

Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty:

100,00 zł  od siostry elficzkowa dodatkowo na leczenie Promyczka -  21.09. 
    20,00 zł  od Dulska  deklaracja IX  -  25.09. 

Bardzo serdecznie dziękujemy

kocham.jpg.1328b6c2c8a667db1b7ab9e607d2ba6a.jpg    163519336_kwiatki15.jpeg.1840aa1103ca0e1d0e6dfe463b2037e2.jpeg

• Like 1
Posted
14 godzin temu, elik napisał:

100,00 zł  od elficzkowa dodatkowo na leczenie Promyczka -  21.09. 
    20,00 zł  od Dulska  deklaracja IX  -  25.09. 

kocham.jpg.1328b6c2c8a667db1b7ab9e607d2ba6a.jpg    163519336_kwiatki15.jpeg.1840aa1103ca0e1d0e6dfe463b2037e2.jpeg

Elu, to nie wpłaciłam pieniądze dla Promyczka. Zrobiła to moja siostra.

• Like 1
Posted
7 minut temu, elficzkowa napisał:

Elu, to nie wpłaciłam pieniądze dla Promyczka. Zrobiła to moja siostra.

Wielkie dzięki za zwrócenie uwagi  :)  Chyba jeszcze spałam, jak to pisałam  :)  Już poprawiam.

Posted

Z całego serca dziękujemy za wpłaty i pomoc w utrzymaniu Promyczka!

Wciąż nie możemy złapać oddechu finansowego:( ,..ale mam nadzieję,że będzie lepiej,bo dług Bartusiowy za ząbki został już w całości uregulowany przez p.Irenkę i ostatnie leki Promyczka są za Jej pieniążki.
Puszki Promyczkowi ostatnio kupowaliśmy 18.06.- 30szt 400g - wystarczyły do końca lipca.
Dalej Promyk "jechał" na pożyczonych puszeczkach,nie głodował,bo Moli ma swoje zapasy puszek i pilnuje by każdy psiak miał właściwe jedzonko.30zł Promyczkowe z wpłaty,którą Moli miała u siebie też przeznaczyła na puszki.
Bardzo dziękuję Moli za poratowanie nas z jedzonkiem w okresie letnim!
Teraz z grubsza uregulujemy zaległości za sierpień i wrzesień i kupimy na październik.

Elu,kup proszę 30puszek x 800g,tj.
- pięć zestawów Rinti Intestinal z kurczakiem - 6x800g

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383

• Like 1
Posted
Przed chwilą, WiosnaA napisał:

Dziękuję pięknie Eluniu!

Aniu kochana to mój obowiązek skarbnika  :) 
Dostałam powiadomienie od zooplusa, że karma już przekazana firmie kurierskiej. Najpóźniej w poniedziałek powinna dotrzeć do Promyczka.

Posted

Kolejna wiadomość w sprawie karmy dla Promyczka.

Szanowny Odbiorco,

informujemy, że paczka o numerze: 16128403162 (Nr referencyjny: 179785323) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics została przekazana kurierowi GLS.

Odbieraj wygodnie i bezpiecznie swoje paczki z punktów Szybka Paczka / ParcelShop na terenie całego kraju!

Kliknij w poniższy link i przekieruj swoją paczkę do wybranego przez Ciebie punktu Szybka Paczka / ParcelShop.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jeśli wcześniej złożona została dyspozycja zmiany dostawy, nie ma potrzeby ponownego jej dokonywania.

Aktualnie wybrany adres doręczenia: xxxxxxxxxxx.

Przewidywane doręczenie:2020-10-02.

Pozdrawiamy,
Zespół GLS

Posted

Dzisiaj otrzymałam wiadomość,, że karma dla Promyczka nie może być dostarczona w uprzednio podanym terminie.

Dzień dobry,

z przykrością informujemy, że paczka o numerze 16128403162 nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. W związku z tym doręczenie w uprzednio wskazanym terminie nie jest możliwe.

Kolejna przewidywana data dostawy to: 06.10.2020. Przepraszamy za opóźnienie i liczymy na wyrozumiałość.

Posted

Dojechały puchy dla Promyczka  + ciasteczka do chrupania

Dziękuję :)

6 x 800g - na 18 dni / dużą puchę dobrze się dzieli na 3 dni + dokładam suchą do miseczki.

5 zgrzewek wystarczy na 90 dni

1c3036f457b3b9c0med.jpg

Posted
14 godzin temu, Moli@ napisał:

Dojechały puchy dla Promyczka  + ciasteczka do chrupania

Dziękuję :)

Smacznego  :)

Pięknie procentuje to 2,46 zapłacone w czerwcu za roczny plan oszczędnościowy (1/6 całości). Na każdym zamówieniu oszczędzamy 5% wartości całego zamówienia. Tym razem, to kwota 15,96 zł  :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie.

Serdecznie współczuję z powodu straty sunieczki  516023829_wspczucie.png.c584ea490be9c9ae97b4472935fdae91.png 

Biegaj kochana po łąkach za TM  1354537232_zatczowymmostem.jpg.8769648392a4aebdd31f00065a2f89ea.jpg

Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

Poszly alimenty na seniorka, chyba wezme go pod swoja piecze. Wlasnie pozegnalam swoja sunie.

Moje wyrazy współczucia :( To ta, o której pisałaś, że tak chorowała?
-----------
Dziękuję Wam za szczęśliwego Promyczka, miło na niego patrzeć - już parę lat jest zaopiekowany :)

Posted

Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny

Posted
54 minuty temu, teresaa118 napisał:

Tak, u mojej suni zdiagnozowano zeszlego roku raka mozgu po udarze. Udar po podaniu lekow pokonala, ale rak robil powoli spustoszenia w organizmie. Wedrowal z glowy(zjadl kosci prawej czesci czaszki) przez szyje do piersi. Wzglednie dobrze czula sie nastepne miesiace, dostawala srodek p. bolowy. Pilnowala wszystkie miski, terminy spacerow, kapiele w rzece. Przyszedl TEN dzien, kiedy po ciezkiej nocy przestawala reagowac na zewnetrzne bodzce. To byl sygnal do ostatniego pozegnania. 9 lat przebywala z nami, przywieziona ze schroniska w Lodzi z tasiemcem, ale wszystko pokonalismy i wyrosla z niej wspaniala sunia o pieknym futrze. Kochana, wspolczujaca,puilnujaca dwa mniejsze. Wraz z jej smiercia odszedl czlonek rodziny

Bardzo przykra wiadomość.Sama przeszłam przez kilka śmierci zwierzaków i wiem co to znaczy.Trzymaj się jakoś chociaż to marne pocieszenie,ponieważ każdy zwierzak zalega w sercu chyba do końca życia.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Śmierć czworonożnego długoletniego przyjaciela bardzo boli i zostawia dziurę w sercu, której nikt i nic nie zasłoni :(    Przyjm ogromne wyrazy współczucia.  Chyba każdy z nas, tu na dogo, przeżył ten koszmar i po takiej wiadomości wracają wspomnienia i te dobre z życia psiaka i te złe, z rozstania.  Za każdym razem czuję to samo :(

znicz-pamieci1.jpg.dda79cfaad941790e1ac2e5cb66bf95e.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

20,00 zł  od elficzkowa   deklaracja X  -  2.10. 
    20,00 zł  od soho   deklaracja X  -  2.10. 
   150,00 zł  od teresaa118   deklaracja X-XII  -  7.10. 

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.f95350af1af06de5aa6add8799305bac.gif   

• Like 1