elik Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od elficzkowa deklaracja V - 7.05. 30,00 zł od siostry elficzkowa deklaracja V - 8.05. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
elik Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 11.05. na konto Promyczka wpłynęła kwota 30,00 zł od Boltimoore deklaracja V Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
WiosnaA Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Moli kompa odzyskała , miała w poniedziałek pojawić się już na wątkach,ale chyba do końca zakopała się w zwiezionym na podwórko drzewie ,albo padła od tego dźwigania i sił brakuje :( U piesków mówiła, że wszystko jest ok. Promyczek "prezesuje" stadkiem i nic sobie nie robi z tego,że jest ślepy. Stęskniłam się za maluszkiem,ale nie mam jak na razie pojechać odwiedzić, bo Maszeńka moja chora, za jakiś czas wybiorę się do Prezesika :) Quote
WiosnaA Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Bartuś dziś był u weta w sprawie ząbków. AlfaLS umówiła wizytę do swoich lekarzy, zawiozła Panią (dzieci również jechały) i była podczas badania.Pobrano krew do badania.Wet wyczuł jakieś szmerki w serduszku i skierował na konsultacje do kardiologa.AlfaLS umówi tę konsultację i dalej popilotuje sprawy zabiegu ząbków. Mam ogromną nadzieję,że nic złego nie wyjdzie w wynikach i można będzie zrobić porządek w pyszczku Bartusia. Dzisiejsza wizyta kosztowała 95zł i AlfaLs zapłaciła ze swoich pieniążków.Jak tylko podeśle mi nr.konta,to zrobię przelew. Od p.Irenki miałam 350zł i w maju dostałam 100zł,w sumie mam 450zł....będzie brakować na zabieg:( Wrażenia z dzisiejszego spotkania z Bartusiem AlfaLS najlepiej opisze sama w wolnej chwili.Ja tylko wstawię zdjęcia,które dziś zrobiła. Alfo,jestem Ci ogromnie wdzięczna za wszystko i z całego serca Dziękuję! Quote
AlfaLS Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 U Bartusia wszystko ok. No, prawie wszystko bo te nieszczęsne ząbki :-(. Piesek zadbany, zapatrzony w opiekunów, szczególnie fajny kontakt ma z synem Państwa. To Max trzymał go jak niedobry człowiek pobierał krew :-). Tak jak WiosnA napisała, do weta pojechali z Bartusiem całą rodziną, Pani, syn i córka. Bartuś miał obstawę jak się patrzy :-). Tylko Pan, ze względu na to, że był w pracy to nam nie towarzyszył :-). Ogólnie jest ze zdrowiem dobrze ale ząbki do robienia. Widać, że coś tam w pyszczku dokucza bo nawet nie pozwolił sobie konkretniej zajrzeć żeby obejrzeć co i jak. Jednak nawet na takie szybkie spojrzenie ewidentnie widać, że trzeba psiakowi pomóc. Jak tylko sprawdzimy co z sercem / wet stwierdził jakieś niepokojące szmery a tu jednak narkoza będzie / i będą wyniki z krwi zaraz umawiamy termin na zabieg. Szczególnie, że Państwo już maja plany urlopowe na lipiec i Bartuś musi nad morzem zadawać szyku nie tylko pięknym wyglądem ale także swoim uśmiechem :-). Ba, nawet transport samochodowy zamówiony żeby Bartuś pociągiem się nie stresował :-). Widać, że psiak ma dobrą opiekę. Pięknie wpasował się w rodzinę i jest prawdziwym członkiem tej rodziny. Zadbany, puszysty, wygłaskany, dumnie chodzący z podniesionym ogonkiem i ... nawet nie obszczekał mojego psa, który też dziś jechał do weta. A jest to szczególnie ważne bo podobno wcześniej Bartuś wszystkie psiaki obszczekiwał solidnie. Jednak rodzina uczy, że się nie szczeka na wszystko co się rusza i już są efekty :-). 5 Quote
Nesiowata Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Dzielny chłopak, da radę. Zwłaszcza, że ma wokół siebie solidną obstawę. 1 Quote
elik Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Wspaniałe wiadomości. To się chłopaczkowi poszczęściło. Młodość miał byle jaką, to przynajmniej na starość mu się poszczęściło. 1 Quote
Moli@ Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 16 godzin temu, WiosnaA napisał: Moli kompa odzyskała , miała w poniedziałek pojawić się już na wątkach,ale chyba do końca zakopała się w zwiezionym na podwórko drzewie ,albo padła od tego dźwigania i sił brakuje :( U piesków mówiła, że wszystko jest ok. Promyczek "prezesuje" stadkiem i nic sobie nie robi z tego,że jest ślepy. Stęskniłam się za maluszkiem,ale nie mam jak na razie pojechać odwiedzić, bo Maszeńka moja chora, za jakiś czas wybiorę się do Prezesika :) Jesteśmy...., cali i zdrowi :) 1 Quote
Moli@ Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Plamki na sierści - to odrasta gęsty i czarny jak smoła włos... Tablety Promyczka - dopisane do faktury. Wystawili fakturę? Sucha karma dla stada za opiekę (za dwa miesiące). Dziękuję :) Quote
Moli@ Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Dnia 30.03.2020 o 14:02, Moli@ napisał: Puchy zakupione przez WiosnęA dla Promyczka..., na miesiąc 30 x 400g. Promyś zaopatrzony w puszki na 66 dni, elik i WiosnyA zadbały o chłopczyka. WiosnaA..., mamy jeszcze 32 puszeczki z zakupionych w marcu :) Jest sucha Fitmin i Josera (od ciebie)...., spokojnie damy radę. Prezes nie chodzi głodny...i je to co zalecali weci. Kupki ładne. 1 Quote
elik Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 25.05. na konto Promyczka wpłynęła kwota 20,00 zł od Dulska deklaracja V Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Moli@ Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: A ten psiaczek co za wygibasy wyrabia? To Roxi ,) Obskoczę sierściuchy i uzupełnię wpłaty (na wszystkich wątkach) Quote
elik Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 1 godzinę temu, Moli@ napisał: To Roxi ,) Obskoczę sierściuchy i uzupełnię wpłaty (na wszystkich wątkach) Fajnie :) A czemu ona w takiej dziwnej, jak na psa, pozie? Quote
Moli@ Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 28 minut temu, elik napisał: Fajnie :) A czemu ona w takiej dziwnej, jak na psa, pozie? Bo to jedno ze zdjęć...., Roxi lubi "kąpiel" w piachu i wygibasy na trawie ,) Quote
elik Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 15 minut temu, Moli@ napisał: Bo to jedno ze zdjęć...., Roxi lubi "kąpiel" w piachu i wygibasy na trawie ,) I wszystko jasne :) Pewnie właśnie zażywa piaskowej kąpieli :) Gdybym nie wiedziała, że Promyczek jest niewidomy, to pomyślałabym, że przygląda się co sunia wyczynia :) Quote
Moli@ Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: I wszystko jasne :) Pewnie właśnie zażywa piaskowej kąpieli :) Gdybym nie wiedziała, że Promyczek jest niewidomy, to pomyślałabym, że przygląda się co sunia wyczynia :) Promyczek świetnie sobie radzi..., jak ktoś nie wie a nie zwraca większej uwagi na malucha to potem zdziwko...,że niewidomy piesek :) Ma bardzo dobry słuch... Quote
Tyśka) Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 Ojej, jaki boski Promyk :) Minę ma łobuzerską, powiedziałabym że... szczeniaczkową :) On chyba nie zdaje sobie sprawy z przemijającego czasu. Cudny! elik, gdzie obecnie jest rozliczenie Promysia? Spróbowałabym zaktualizować pierwszą stronę. Promyk też dostanie 100zł spadku po Mimi, bardzo prosimy z elficzkowa o nr konta królewicza :) 1 Quote
elik Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: elik, gdzie obecnie jest rozliczenie Promysia? Spróbowałabym zaktualizować pierwszą stronę. Po kolejnych zmianach na dogo nie można było aktualizować dotychczasowych rozliczeń i musiałam zrobić rozliczenie m.in. Promyczka na nowej stronie. Znajduje się na poprzedniej stronie. < Link do rozliczenia> 1 Quote
Tyśka) Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 13 godzin temu, elik napisał: Po kolejnych zmianach na dogo nie można było aktualizować dotychczasowych rozliczeń i musiałam zrobić rozliczenie m.in. Promyczka na nowej stronie. Znajduje się na poprzedniej stronie. < Link do rozliczenia> Dziękuję :) Edytowałam post z pierwszej strony. Korzystając z okazji... elik, bardzo proszę, podeślij do elficzkowa nr konta Promyczka - pieniądze po Mimi na niego czekają :) Quote
elik Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję :) Edytowałam post z pierwszej strony. Dodaj jeszcze na I stronę link do tego ostatniego rozliczenia < Link do rozliczenia> Nr konta Promysia podany :) Quote
Tyśka) Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 12 minut temu, elik napisał: Dodaj jeszcze na I stronę link do tego ostatniego rozliczenia < Link do rozliczenia> Nr konta Promysia podany :) Dodałam, ale widocznie mało czytelnie :) Już poprawiam. Dziękuję Quote
Recommended Posts