dwbem Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Tak, tylko trzeba wejść w dokładny opis składu karmy. Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 2 godziny temu, dwbem napisał: Tak, tylko trzeba wejść w dokładny opis składu karmy. Ja nie kupowałam jak na razie karmy z Doliny Noteci i nie będę. Moje psiaki jedzą karmę specjalistyczną, albo gotowana. Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Dnia 14.03.2020 o 16:43, elik napisał: Bardzo proszę Zamówienie Przelew Zamówienie zostało anulowane przez zooplus. Zwrot kwoty 229,20 nastąpi do 2 tygodni. Quote
Nesiowata Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Zamówienie zostało anulowane przez zooplus. Zwrot kwoty 229,20 nastąpi do 2 tygodni. Elik - sprawdź dziś bo coś się zmieniło w ich ofercie. Quote
WiosnaA Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ufff, moje zamówienie dziś dotarło, 30 puszek Rinti. Koszt 171zł na razie będzie wisieć u mnie jako dług,który postaram się pokryć bazarkiem za jakiś czas. Żwacze są dla moich piesków. Szczegóły dotyczące Pana/Pani zamówienia: Adres (dostawa): Pani Anna Białystok PL Numer zamówienia: 162381661 Data zamówienia: 15.03.2020 Adres (rachunek): Pani Anna Białystok PL Sposób płatności: Płatność przelewem Twoje zamówienie Artykuł Suma z VAT Rocco żwacze wołowe, zielone- 500 g Nr artykułu 229683.0 1x 19,80 PLN 19,80 PLN RINTI Canine Intestinal z kurczakiem- 6 x 400 g Nr artykułu 438383.2 5x 34,80 PLN 174,00 PLN - Twoja zniżka Nr artykułu 1.5 1x -3,88 PLN -3,88 PLN Suma z VAT 189,92 PLN Quote
WiosnaA Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Elik - sprawdź dziś bo coś się zmieniło w ich ofercie. Chyba,to pierwsze zamówienie Eli zostało anulowane, Ela drugie złożyła i ponoć jest przyjęte. Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Elik - sprawdź dziś bo coś się zmieniło w ich ofercie. Soreeczki, nie zauważyłam Twojego postu Nesiu kochana 21 minut temu, WiosnaA napisał: Chyba,to pierwsze zamówienie Eli zostało anulowane, Ela drugie złożyła i ponoć jest przyjęte. Tak, to jest pierwsza zamówienie z dnia 14.03. Wczoraj złożyłam ponowne zamówienie i jak na razie nie zostało anulowane. To z 14.03. anulowali po 3 dniach. Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 28 minut temu, WiosnaA napisał: Ufff, moje zamówienie dziś dotarło, 30 puszek Rinti. Koszt 171zł na razie będzie wisieć u mnie jako dług,który postaram się pokryć bazarkiem za jakiś czas. Żwacze są dla moich piesków. Aniu soreczki nie kumam o co tu chodzi :( Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 A odnośnie tego zamówienia z wczoraj, dzisiaj dostałam taką informację: Powiadomienie o opóźnieniu dostawy Twoje zamówienie w zooplus 162748278 Szanowna Pani Marszałek-Wilk, Bardzo dziękujemy za złożenie zamówienia numer 162748278 z dnia 18.03.2020. W związku z dużą ilością zamówień dostawa Twojego zamówienia 162748278 może ulec opóźnieniu. Wiemy, że oczekujesz na nie z niecierpliwością i dokładamy wszelkich starań, by zamówienie dotarło tak szybko, jak tylko będzie to możliwe. Gdy tylko paczka zostanie wysłana, otrzymasz wiadomość z linkiem do strony firmy kurierskiej. Strona ta umożliwi śledzenie przesyłki na bieżąco oraz jeśli będzie to możliwe, zmianę daty dostawy. Serdecznie pozdrawiamy Zespół zooplus Dziwne, bo moje 2 zamówienia też złożone w tych dniach zostały dostarczone. Mam nadzieję, że tego zamówienia nie anulują. Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 11 godzin temu, elik napisał: Zamówienie zostało anulowane przez zooplus. Zwrot kwoty 229,20 nastąpi do 2 tygodni. Dzisiaj dostałam wiadomość, że zwrot nastąpi do 7 dni. Quote
WiosnaA Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 7 minut temu, elik napisał: Aniu soreczki nie kumam o co tu chodzi :( Eluniu, w związku z niepewną i dynamicznie rozwijającą sie sytuacją w kraju,postanowiłam Promyczka troszkę zabezpieczyć w jedzonko,żeby był zapas na następny miesiąc ( w razie problemów z karmą) i za swoje pieniążki (założyłam) kupiłam 30 puszek.Zakup ten i koszty na razie będzie poza Twoją skarbonką i na pokrycie tego zamówienia bazarek zrobię. Czekamy jak się rozwinie sprawa Twojego zamówienia. Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 2 minuty temu, WiosnaA napisał: Eluniu, w związku z niepewną i dynamicznie rozwijającą sie sytuacją w kraju,postanowiłam Promyczka troszkę zabezpieczyć w jedzonko,żeby był zapas na następny miesiąc ( w razie problemów z karmą) i za swoje pieniążki (założyłam) kupiłam 30 puszek.Zakup ten i koszty na razie będzie poza Twoją skarbonką i na pokrycie tego zamówienia bazarek zrobię. Czekamy jak się rozwinie sprawa Twojego zamówienia. Achaaaa to takie buty :) Dobry pomysł :) Jak dostarczą puchy z mojego zamówienia, to Promyś bez problemu przetrwa kryzys :) Quote
WiosnaA Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 35 minut temu, elik napisał: Achaaaa to takie buty :) Dobry pomysł :) Jak dostarczą puchy z mojego zamówienia, to Promyś bez problemu przetrwa kryzys :) Może i panikuję,ale w ostatnich dniach wszystko rozgrywa się bardzo dynamicznie,a sprawa koronawirusa ma zasięg światowy i co nas czeka w najbliższych tygodniach/miesiącach zupełnie nie wiemy.Sprawa wygląda poważnie i do dobrego raczej nie idzie:(. U nas na Podlasiu jest robione bardzo mało testów:(:( Poruszyłam z Moli kwestię opieki w razie, tfu,tfu np. jakiejś kwarantanny u niej. Pomimo,że obecnie mieszka sama,to wszystkie pieski przebywające u Moli będą zabezpieczone. Moli będzie mieć pomoc i wsparcie w opiece. Myślę,że na obecnym etapie warto na spokojnie przygotować awaryjne zabezpieczenie dla naszych osobistych piesków w razie choroby,tfu,tfu... jak również zapytać hotele,czy przygotowują zabezpieczenie zastępczej opieki. 2 1 Quote
dwbem Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ja też dostałam taką wiadomość o mozliwym opóźnieniu ale mam nadzieję, że nie anulują bo to zamówienie też dla takiej osoby, która opiekuje się gromadą staruszków. Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 25 minut temu, dwbem napisał: Ja też dostałam taką wiadomość o mozliwym opóźnieniu ale mam nadzieję, że nie anulują bo to zamówienie też dla takiej osoby, która opiekuje się gromadą staruszków. Oby nie anulowano, bo psiaczki muszą przecież jeść. Quote
mdk8 Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 18 godzin temu, elik napisał: Zamówienie zostało anulowane przez zooplus. Zwrot kwoty 229,20 nastąpi do 2 tygodni. elik sprawdź bo dzisiaj mieli dostawę niektórej karmy bo dostałam powiadomienie Quote
elik Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 5 godzin temu, mdk8 napisał: elik sprawdź bo dzisiaj mieli dostawę niektórej karmy bo dostałam powiadomienie Dzięki :) Złożyłam ponowne zamówienie i jak na razie nie anulowali go więc jest nadzieja, że Promyś dostanie swoją karmę. Quote
dwbem Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 O moim też na razie cisza ale nie anulowali więc może jednak będzie tylko z opóźnieniem. Quote
elik Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Przymierzałam się podkraść z wątku Rudzi to ostatnie zdjęcie, ale widzę, że Moli tu też go wkleiła :) Quote
rozi Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Dnia 18.03.2020 o 17:10, dwbem napisał: Tak, tylko trzeba wejść w dokładny opis składu karmy. W jednych jest wieprzowina, w innych nie, wszystko jest opisane w składzie. Ja kupuję Dolinę Noteci monobiałkową i żadnej wieprzowiny w niej nie ma. Kula bardzo dobrze toleruje, nigdy nie było sensacji żołądkowych, a dostaje na zmianę z gotowanym, kiedy akurat z jakiejś przyczyny nie mam. Quote
dwbem Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Fakt, bywa ta bez wieprzowiny ale trzeba dobrze sprawdzić skład zanim się zamówi. Quote
elik Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Z przyjemnością informuję, że zooplus wykazał się i kasa za nie dostarczoną karmę jest już na koncie Promysia :) Aktualny stan jego konta to kwota 389,17 zł. 1 Quote
elik Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Dostałam wiadomość, że jutro ma być dostarczona zamówiona karma. No to Promyczek ma zapas karmy na dłuuugo :) 1 Quote
Recommended Posts