Moli@ Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Przelewową i PDF na e-mail ? Tak jak wcześniej... Quote
elik Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 16 minut temu, Moli@ napisał: Tak jak wcześniej... Super :) Quote
Moli@ Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Odebrałam wynik ...jest OK . Kupiłam tablety - na miesiąc (dopisane zostaną do faktury zbiorczej) Faktura powinna zostać dziś wysłana na maila - około 330zł Pobranie krwi - 15 zł ( kwota uwzględniona na fakturze) w kwietniu kupię pipetę od kleszczy dla Promyczka - oddam kasę :) 1 Quote
elik Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 16 minut temu, Moli@ napisał: Odebrałam wynik ...jest OK . Uffff superowo :) Czekamy na fakturę. Quote
elik Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Na konto Promyczka wpłynęły poniższe kwoty: 30,00 zł od Bolotimoore deklaracja III - 9.03. 20,00 zł od siostry elficzkowa deklaracja III - 11.03. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
WiosnaA Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 U Promyczka z niewiadomego powodu co jakiś czas pojawiają się rzadkie kopki.Jedzenie dostaje ciągle to samo.Moli informuje o tym weta i na ostatniej wizycie lekarka zdecydowała,żeby mu zmienić jednak jedzonko na bardziej lekkostrawne.Podejrzewa,że karma Rocco Promyczkowi może być za bogata w tłuszcz i że ma problem z jego trawieniem,gorzej trawi,stąd może być i gorsze wchłanianie witamin,a co za tym idzie i stan sierści ma gorszy, gorzej odrasta,nierównomiernie. Wszak to już staruszek,a i utratę wzroku dr.Garncarz podejrzewał z niedożywienia we wcześniejszym życiu. Wetka zaproponowała,żeby przejść na karmę np. Rinti Canin Intestinal (tańsza od Royala). Sucha na razie zostaje ta sama. Trzeba więc kupić zalecone puszki na cały miesiąc.Teraz Promyk będzie mieć indywidualną dietę i dziennie trzeba 400g puszkę.Suchej karmy Promyczek ma zapas. Do tej pory kupowaliśmy tylko 6 puszek 800g Rocco, ale Promyś był traktowany u Moli ulgowo i korzystał z puszeczek Rocco ,które u Moli dostają psy prywatne. Na wątku Moli o tym się nie" chwaliła" i tylko ja wiedziałam jak sprawa wygląda. Wygodniej by było 400g,ale większe wychodzi taniej,więc może tak, Eluniu, kup proszę 12szt x800g i 6x400g tych puszek, https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 i jeszcze worek karmy dla stada,może z kurczakiem tym razem. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/briantos/782106 Quote
Moli@ Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 9 godzin temu, WiosnaA napisał: U Promyczka z niewiadomego powodu co jakiś czas pojawiają się rzadkie kopki.Jedzenie dostaje ciągle to samo.Moli informuje o tym weta i na ostatniej wizycie lekarka zdecydowała,żeby mu zmienić jednak jedzonko na bardziej lekkostrawne.Podejrzewa,że karma Rocco Promyczkowi może być za bogata w tłuszcz i że ma problem z jego trawieniem,gorzej trawi,stąd może być i gorsze wchłanianie witamin,a co za tym idzie i stan sierści ma gorszy, gorzej odrasta,nierównomiernie. Wszak to już staruszek,a i utratę wzroku dr.Garncarz podejrzewał z niedożywienia we wcześniejszym życiu. Wetka zaproponowała,żeby przejść na karmę np. Rinti Canin Intestinal (tańsza od Royala). Sucha na razie zostaje ta sama. Trzeba więc kupić zalecone puszki na cały miesiąc.Teraz Promyk będzie mieć indywidualną dietę i dziennie trzeba 400g puszkę.Suchej karmy Promyczek ma zapas. Do tej pory kupowaliśmy tylko 6 puszek 800g Rocco, ale Promyś był traktowany u Moli ulgowo i korzystał z puszeczek Rocco ,które u Moli dostają psy prywatne. Na wątku Moli o tym się nie" chwaliła" i tylko ja wiedziałam jak sprawa wygląda. Wygodniej by było 400g,ale większe wychodzi taniej,więc może tak, Eluniu, kup proszę 12szt x800g i 6x400g tych puszek, https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 i jeszcze worek karmy dla stada,może z kurczakiem tym razem. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/briantos/782106 Adult, kurczak & ryż 782106.0 wcześniej 82,60 zł teraz 74,80 zł (5,34 zł / kg) Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Są już skutki pandemii także w zapasach karmy dla psów. Dostałam zawiadomienie, że dostawa będzie opóźniona. Powiadomienie o opóźnieniu dostawy Twoje zamówienie w zooplus 162244349 Szanowna Pani Bardzo dziękujemy za złożenie zamówienia numer 162226334 z dnia 14.03.2020. W związku z dużą ilością zamówień dostawa Twojego zamówienia 162226334 może ulec opóźnieniu. Wiemy, że oczekujesz na nie z niecierpliwością i dokładamy wszelkich starań, by zamówienie dotarło tak szybko, jak tylko będzie to możliwe. Gdy tylko paczka zostanie wysłana, otrzymasz wiadomość z linkiem do strony firmy kurierskiej. Strona ta umożliwi śledzenie przesyłki na bieżąco oraz jeśli będzie to możliwe, zmianę daty dostawy. Serdecznie pozdrawiamy Zespół zooplus Quote
Moli@ Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Są już skutki pandemii także w zapasach karmy dla psów. Dostałam zawiadomienie, że dostawa będzie opóźniona. Powiadomienie o opóźnieniu dostawy Twoje zamówienie w zooplus 162244349 Szanowna Pani Bardzo dziękujemy za złożenie zamówienia numer 162226334 z dnia 14.03.2020. W związku z dużą ilością zamówień dostawa Twojego zamówienia 162226334 może ulec opóźnieniu. Wiemy, że oczekujesz na nie z niecierpliwością i dokładamy wszelkich starań, by zamówienie dotarło tak szybko, jak tylko będzie to możliwe. Gdy tylko paczka zostanie wysłana, otrzymasz wiadomość z linkiem do strony firmy kurierskiej. Strona ta umożliwi śledzenie przesyłki na bieżąco oraz jeśli będzie to możliwe, zmianę daty dostawy. Serdecznie pozdrawiamy Zespół zooplus Zaczyna się :( "Produkt wyprzedany przewidywana data dostawy 19.03.20" Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 2 godziny temu, Moli@ napisał: Zaczyna się :( "Produkt wyprzedany przewidywana data dostawy 19.03.20" Oby tylko nie dłużej. Wytrzymasz? Quote
Moli@ Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Oby tylko nie dłużej. Wytrzymasz? Oczywiście..., mam zapas suchej karmy i puszek ( z uwzględnieniem diet) Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 3 minuty temu, Moli@ napisał: Oczywiście..., mam zapas suchej karmy i puszek ( z uwzględnieniem diet) Uffff kamień z serca. Te psiaki zdrowsze mogą jeść zwykłą karmę. Gorzej z tymi z dietami. Quote
Moli@ Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Uffff kamień z serca. Te psiaki zdrowsze mogą jeść zwykłą karmę. Gorzej z tymi z dietami. Nie mam Rinti..., spokojnie czekamy Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 5 godzin temu, Moli@ napisał: Nie mam Rinti..., spokojnie czekamy Nie mamy wyjścia :( Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Niestety nie doczekamy się :( Dzisiaj w nocy otrzymałam poniższy e-mail. Szanowna Pani xxxxxxxx, Dziękujemy za złożenie zamówienia 162244349. Niestety żaden z zamówionych artykułów nie jest dostępny, w związku z czym anulowaliśmy Twoje zamówienie: Przepraszamy za niedogodności wynikające z anulowania zamówienia. Uwaga: przyczyną niedostępności niektórych artykułów mogą być ograniczenia związane z dostawą lub importem. Zwróć uwagę na opis produktu, aby poznać szczegóły. Dziękujemy za zrozumienie. Z wyrazami szacunku, Serwis zooplus Co teraz? Quote
Moli@ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 18 minut temu, elik napisał: Niestety nie doczekamy się :( Dzisiaj w nocy otrzymałam poniższy e-mail. Szanowna Pani xxxxxxxx, Dziękujemy za złożenie zamówienia 162244349. Niestety żaden z zamówionych artykułów nie jest dostępny, w związku z czym anulowaliśmy Twoje zamówienie: Przepraszamy za niedogodności wynikające z anulowania zamówienia. Uwaga: przyczyną niedostępności niektórych artykułów mogą być ograniczenia związane z dostawą lub importem. Zwróć uwagę na opis produktu, aby poznać szczegóły. Dziękujemy za zrozumienie. Z wyrazami szacunku, Serwis zooplus Co teraz? A co z kasą? Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Przed chwilą, Moli@ napisał: A co z kasą? Kasę wrócą do 2 tygodni, ale kasą psiaki się nie najedzą :( Zadzwonię i zapytam jakie są perspektywy. Złożyłam w tym samym dniu 3 zamówienia do zooplusa. Jedno jest w drodze, jedno odmówili, nie wiem jeszcze co z tym trzecim. Pewnie też odmówią, bo gdyby mieli zrealizować, to taż już byłoby w drodze, bo zamówienie złożone w tym samym dniu i do tego samego odbiorcy. Kurcze jak długo to potrwa? Quote
Moli@ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Kasę wrócą do 2 tygodni, ale kasą psiaki się nie najedzą :( Zadzwonię i zapytam jakie są perspektywy. Złożyłam w tym samym dniu 3 zamówienia do zooplusa. Jedno jest w drodze, jedno odmówili, nie wiem jeszcze co z tym trzecim. Pewnie też odmówią, bo gdyby mieli zrealizować, to taż już byłoby w drodze, bo zamówienie złożone w tym samym dniu i do tego samego odbiorcy. Kurcze jak długo to potrwa? OK Quote
Moli@ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 może mają? jak jest to kup dla Promyczka + za opiekę też te puchy dla Promyczka. Tym razem bez worka suchej dla stada Quote
Tyśka) Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 A gdyby kupić w polskim sklepie zoologicznym? telekarma, fera, zooart...? Ja czasem kupuję na allegro w sklepie z dobrymi opiniami, można znaleźć bardzo tanio i przychodzi sprawnie. Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 13 minut temu, Moli@ napisał: https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/reddy/intestinal/438383 może mają? jak jest to kup dla Promyczka + za opiekę też te puchy dla Promyczka. Tym razem bez worka suchej dla stada Napisz proszę konkretnie ile puszek dla kogo - ile dla Promysia, ile dla Twoich psiaczków :) Quote
Moli@ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: A gdyby kupić w polskim sklepie zoologicznym? telekarma, fera, zooart...? Ja czasem kupuję na allegro w sklepie z dobrymi opiniami, można znaleźć bardzo tanio i przychodzi sprawnie. Może uda się dodzwonić i dowiedzieć na czym stoimy. Kasa zamrożona na 2 tygodnie :( Wstawiłam link do karmy dla małego - nie ma adnotacji o braku. Quote
elik Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A gdyby kupić w polskim sklepie zoologicznym? telekarma, fera, zooart...? Ja czasem kupuję na allegro w sklepie z dobrymi opiniami, można znaleźć bardzo tanio i przychodzi sprawnie. Dzięki Tysiu :) Zobaczę czy tam są. Quote
Moli@ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Napisz proszę konkretnie ile puszek dla kogo - ile dla Promysia, ile dla Twoich psiaczków :) Dla moich psiaków nic! Damy radę! Kupuj dla Promyczka....puchy jeżeli są. Quote
Recommended Posts