Moli@ Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 12 minut temu, elik napisał: To daj kiedyś fotkę Promysia w tym kubraczku :) Zrobi się :) Dzień krótki, pochmurno - szybko robi się ciemno to chodzimy na spacery w większej grupie i na aparat nie mam już głowy ,) Quote
elik Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 50 minut temu, Moli@ napisał: Zrobi się :) Dzień krótki, pochmurno - szybko robi się ciemno to chodzimy na spacery w większej grupie i na aparat nie mam już głowy ,) Jasne :) Ale może kiedyś się uda :) Quote
Tyśka) Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Zaktualizowałam pierwszą stronę. Promyczek to dzielne psisko, nie boi się strzałów! :) Brawo!!! Quote
Tyśka) Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Dziadeczki chyba w formie skoro na takie wyprawy maszerują :) Promyk świetnie prezentuje się w kubraku! Quote
Moli@ Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziadeczki chyba w formie skoro na takie wyprawy maszerują :) Promyk świetnie prezentuje się w kubraku! Oby nie zapeszyć... urwisy zdrowe w dobrej kondycji :) 1 Quote
elficzkowa Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Oglądam Promysia w kubraczku i staram się odszyfrować nazwę firmy wypisaną na kubraczku :)) Dopiero po założeniu okularów odszyfrowałam napis : PROMYCZEK :) Quote
Moli@ Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 3 minuty temu, elficzkowa napisał: Oglądam Promysia w kubraczku i staram się odszyfrować nazwę firmy wypisaną na kubraczku :)) Dopiero po założeniu okularów odszyfrowałam napis : PROMYCZEK :) Dobre ,) Quote
elik Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Dzięki Moli@ :) Fajnie mu ws tym kubraczku. Czy mogłabyś pokazać kubraczek od strony brzuszka. Oczywiście3 bez Promyczka :) Na stronie sklepu nie było takiej fotografii, a myślę o takim dla mojej staruszki, ale chciałabym wiedzieć czy brzuszek jest dobrze zakryty i czy jest solidnie ocieplony. Quote
Moli@ Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Większy kubraczek Roxi... mniejsze wycięcie na brzuszku w ubranku panienki :) Kubraczek Roxi od dołu... kilka razy prany 1 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Kubraczek Roxi wyszedł jak dla wielkopsa :-) elficzkowa, ja lepiej - wcale napisu nie zauważyłam :D Quote
Moli@ Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Kubraczek Roxi wyszedł jak dla wielkopsa :-) elficzkowa, ja lepiej - wcale napisu nie zauważyłam :D Mierzyłam Roxi ,) Panienka jest większa od Promysia .) Promyczka wymierzała WiosnaA :) Quote
Tyśka) Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Roxi nie widziałam na oczy akurat, ale Promyczka sama wiozłam :) Pamiętam że jest drobizną, nie radził sobie w kojcu, a w budzie się gubił. Dobrze, że się dogadują, nie ma awantur. Quote
elik Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 2 godziny temu, Moli@ napisał: Większy kubraczek Roxi... mniejsze wycięcie na brzuszku w ubranku panienki :) Kubraczek Roxi od dołu... kilka razy prany Bardzo dziękuję Moli, bardzo :) To dobrze, że mniej wykrojony, bo przecież to brzuszek jest najbardziej narażony na zimno. Raz z powodu delikatniejszej skóry niż na grzbiecie, a dwa, że często jest zachlapywany wodą z kałuż, czy śnieżną breją. Kupię mojej suni taki kubraczek. To już około 16-to letnia dziewczyna więc potrzebuje ciepełka :) Dzięki :) Quote
Moli@ Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Promyczek lubi śnieg :) ja też, mniej piachu w domu ,) 1 Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Dnia 3.01.2020 o 06:58, Moli@ napisał: Kupiłam dla Promyczka tablety na niedoczynność tarczycy (3 listki) zapłaciłam gotówką 30,00zł / 02.01.2020 (paragon) Po podaniu kontrolne badanie krwi Nie zrobiłam od razu, bo robiłam coś innego, a potem mi się zabyło. Soreczki 1 Quote
Tyśka) Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 shoto deklaruje 20zł stałej dla kochanego Promyczka :) Obiecała też wspierać dodatkowo jednorazowymi jak tylko będzie w stanie. :) Poproszę o numer konta to Jej przekażę. EDIT: Już dostałam konto od elik, dziękuję. Quote
elik Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: shoto deklaruje 20zł stałej dla kochanego Promyczka :) Obiecała też wspierać dodatkowo jednorazowymi jak tylko będzie w stanie. :) Poproszę o numer konta to Jej przekażę. EDIT: Już dostałam konto od elik, dziękuję. Bardzo dziękujemy za deklarację. Od stycznie Promyczek miał tylko 40,00 zł deklaracji. Teraz ma 60. To ciągle bardzo mało :( Quote
Moli@ Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Bardzo proszę o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla Gucia miejscowość Świdniki między Mieczynem a Grabowcem okolice Zamościa. Pani raz w miesiącu jeździ służbowo do Krakowa..., psiara ,) Quote
elik Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 2 minuty temu, Moli@ napisał: Pani raz w miesiącu jeździ służbowo do Krakowa..., psiara ,) To cenna wiadomość :) Dam znać Toli, może znajdzie kogoś na wizytę. Quote
Tyśka) Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Bardzo dziękujemy za deklarację. Od stycznie Promyczek miał tylko 40,00 zł deklaracji. Teraz ma 60. To ciągle bardzo mało :( Zmienię tytuł wątku, może ktoś jeszcze zarzuci małą deklaracją :( Bardzo biednie to wygląda... :( shoto żałuje, że nie może adoptować Promyczka. Razem ze mną wyciągała Promyka, a później stała w śniegu i czekała na busa. Bardzo ujął ją dziadeczek. Quote
Moli@ Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 3 minuty temu, elik napisał: To cenna wiadomość :) Dam znać Toli, może znajdzie kogoś na wizytę. Myślę że bardzo cenna :) Pani pochodzi z Krakowa. Gucio jeździłby też...a jest pieskiem bardzo zrównoważonym nie atakuje psów :) Quote
elik Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 minutę temu, Moli@ napisał: Myślę że bardzo cenna :) Gucio jeździłby też...a jest pieskiem bardzo zrównoważonym nie atakuje psów :) Dałam znać Toli. Sprawdzi gdzie to jest i odezwie się. Na razie jest poza domem. Quote
elik Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Zmienię tytuł wątku, może ktoś jeszcze zarzuci małą deklaracją :( Bardzo biednie to wygląda... :( shoto żałuje, że nie może adoptować Promyczka. Razem ze mną wyciągała Promyka, a później stała w śniegu i czekała na busa. Bardzo ujął ją dziadeczek. No cóż, nie zawsze możemy zrobić to, co chcielibyśmy :( Podziękuj Jej serdecznie za wsparcie Promysia. Quote
Moli@ Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Dałam znać Toli. Sprawdzi gdzie to jest i odezwie się. Na razie jest poza domem. Dziękuję :) Quote
Recommended Posts