Moli@ Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Czy sierść tylko ma zmieniony kolor.czy także skóra? Groomerzy nie odkażają grzebieni,szczotek ani maszynek.Być może Bartuś zaraził się jakąś chorobą skóry. Proszę pieniążki przekazać na Promyczka. Zmieniony kolor ma skóra i kolor skóry widoczny jest na zdjęciach. Włoski bardzo rzadkie i zdecydowanie krótsze w tych miejscach Quote
WiosnaA Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Czy sierść tylko ma zmieniony kolor.czy także skóra? Groomerzy nie odkażają grzebieni,szczotek ani maszynek.Być może Bartuś zaraził się jakąś chorobą skóry. Proszę pieniążki przekazać na Promyczka. Dziękuję Anulko.Ciocia elficzkowa i ciocia helli napisały mi żeby spadek przekazać Promyczkowi. Tak więc Elik kochana,przelej spadek na konto Promysia. I chyba przychodzi czas zakupu jedzonka na 80zł i puszki Promyczkowi. Moli,Promykowi tamte puszki smakują?Zamawiać taką suchą dla stada co wcześniej? Quote
elik Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 21 minut temu, WiosnaA napisał: Tak więc Elik kochana,przelej spadek na konto Promysia. Bardzo proszę :) Z konta Bartusia Na konto Promysia Quote
Moli@ Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 8 godzin temu, WiosnaA napisał: Dziękuję Anulko.Ciocia elficzkowa i ciocia helli napisały mi żeby spadek przekazać Promyczkowi. Tak więc Elik kochana,przelej spadek na konto Promysia. I chyba przychodzi czas zakupu jedzonka na 80zł i puszki Promyczkowi. Moli,Promykowi tamte puszki smakują?Zamawiać taką suchą dla stada co wcześniej? Wetka zaleca karmę dla seniorów Promyczkowi. Puchy Rocco senior wciąga aż miło Dla stada sucha karma co wcześniej. Quote
Moli@ Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Promyk po preparacie na stawy - porusza się sprawniej i szybciej..., dotyk nie sprawia bólu. Przy lekach przeciwzapalnych w nocy nie kaszle..., wczoraj dołączono antybiotyk w zastrzykach. Quote
Moli@ Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Zabezpieczyłam Promyczka od kleszczy..., zabezpieczony do 15.10. Quote
elik Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Dnia 16.09.2019 o 05:56, Moli@ napisał: Wetka zaleca karmę dla seniorów Promyczkowi. Puchy Rocco senior wciąga aż miło Dla stada sucha karma co wcześniej. Czyli zamówi9ć to samo co w sierpniu? Produkt Cena Ilość Kwota Rocco Sensitive, 6 x 800 g - Jagnięcina z ryżem 37,80 zł 1 37,80 zł 14 kg Briantos karma dla psa + Lukullus kości do gryzienia, 12 x 5 cm gratis! - Adult, łosoś & ryż 74,80 zł 1 74,80 zł Fitmin Dog for Life Light & Senior - 15 kg 109,80 zł 1 109,80 zł suma 222,40 zł Quote
Moli@ Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 5 godzin temu, elik napisał: Czyli zamówi9ć to samo co w sierpniu? Produkt Cena Ilość Kwota Rocco Sensitive, 6 x 800 g - Jagnięcina z ryżem 37,80 zł 1 37,80 zł 14 kg Briantos karma dla psa + Lukullus kości do gryzienia, 12 x 5 cm gratis! - Adult, łosoś & ryż 74,80 zł 1 74,80 zł Fitmin Dog for Life Light & Senior - 15 kg 109,80 zł 1 109,80 zł suma 222,40 zł Nie... Dla Promyczka.... puchy Rocco senior 6x800g https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/rocco_senior/222680?gclid=EAIaIQobChMIlpKI0v7X5AIVWzvgCh2VzAvlEAEYASAEEgKjrvD_BwE Drób z płatkami owsianymi 222680.0 34,80 zł (7,25 zł / kg) mam jagnięcinę z prosem dla urozmaicenia ,) Sucha karma Fitmin Dog for Life Light & Senior - worek 15kg został kupiony w sierpniu - na 6 miesięcy za opiekę Briantos 14kg - chętnie z kostkami w gratisie ,) Quote
elik Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 41 minut temu, Moli@ napisał: za opiekę Briantos 14kg - chętnie z kostkami w gratisie ,) Tej karmy jest cała gama rodzajów, jaki kupić? Quote
Moli@ Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 13 minut temu, elik napisał: Tej karmy jest cała gama rodzajów, jaki kupić? Elik, wciągną każdy rodzaj tej marki..., co kupisz będzie dobrze :) Quote
elik Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Dnia 17.09.2019 o 16:32, Moli@ napisał: Elik, wciągną każdy rodzaj tej marki..., co kupisz będzie dobrze :) Już zamówiłam, to co proponowałaś :) Tylko znowu problem z przekierowaniem na stronę szybkiej zapłaty. Zamówiłam, ale dwa razy płatność nie doszła do skutku - przekroczony limit czasu. EDIT Udało mi się dokonać zapłaty 18.09. Quote
Moli@ Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Zlecona na dziś kąpiel w szamponie dermatologicznym..., jutro umówiona wizyta w lecznicy Quote
Moli@ Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Przyjechały puchy dla Promyczka 6x800g...., za opiekę worek suchej karmy dla stada + kosteczki gratis Dziękuję :) 1 Quote
elik Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 4 godziny temu, Moli@ napisał: Przyjechały puchy dla Promyczka 6x800g...., za opiekę worek suchej karmy dla stada + kosteczki gratis Dziękuję :) Bardzo proszę :) A psiankom smacznego :) Trzeba przyznać, że błyskawica. Wczoraj zapłacone, dzisiaj dostawa. Niesamowite :) Quote
Moli@ Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 RTG kręgosłupa i płuc - bez zmian. Osłuchowo - serce, płuca (drogi oddechowe) - bez zmian. Przyczyna kaszlu nieznana. Po antybiotyku i leku przeciwzapalnym kaszle już tylko po nocy i gdy jest czymś podniecony np spotkanie psa na spacerze. Dziś w lecznicy podano antybiotyk + przeciwzapalny. Wydano 2 x antybiotyk i 2 x przeciwzapalny - w zastrzykach. Zmiany na skórze - widoczna poprawa, - co kilka dni kąpiel szamponem dermatologicznym. Quote
WiosnaA Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Dnia 14.09.2019 o 15:40, Moli@ napisał: Leki Promyczka ( na fakturze) Faktura na maila - dziś / 14.09 Dnia 14.09.2019 o 17:27, elik napisał: Melduję, że nie dostałam faktury. Otrzymałam na e-mail specyfikację bez faktury. Dziewczyny, i jak wygląda sprawa faktury z 14.09.2019? Wysłana? dotarła? Z dzisiejszej wizyty będzie kolejna faktura. Cieszę się,że Promyczek sprawdzony przez weta. Możesz śmigać maluszku :) Quote
Moli@ Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 7 godzin temu, WiosnaA napisał: Dziewczyny, i jak wygląda sprawa faktury z 14.09.2019? Wysłana? dotarła? Z dzisiejszej wizyty będzie kolejna faktura. Cieszę się,że Promyczek sprawdzony przez weta. Możesz śmigać maluszku :) Widziałaś wczoraj..., Promyczek szybszy, zwinniejszy... kręgosłup prosty (mniej wygięty). Zakaszlał ze dwa razy przy spotkaniu z nieznanym psem na spacerze. Zrobił ładną kupkę. Zrzuci jeszcze sadełko...wyrobi mięśnie i wtedy pokaże jak może szybko przebierać łapkami :) Quote
elik Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 9 godzin temu, WiosnaA napisał: Dziewczyny, i jak wygląda sprawa faktury z 14.09.2019? Wysłana? dotarła? Do dzisiaj nie otrzymałam faktury. Rozmawiałyśmy na ten temat z Moli na PW i myślałam, że upomni się o fakturę. Ja nie mogę tego zrobić, bo na specyfikacji nie na ani adresu, ani numeru telefonu. Nie rozumiem czemu wet przysłał specyfikację do faktury, zamiast fakturę. Spotykam się z tym po raz pierwszy choć płatności za wizyty w gabinetach wet. reguluję od lat. Quote
WiosnaA Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 32 minuty temu, elik napisał: Do dzisiaj nie otrzymałam faktury. Rozmawiałyśmy na ten temat z Moli na PW i myślałam, że upomni się o fakturę. Ja nie mogę tego zrobić, bo na specyfikacji nie na ani adresu, ani numeru telefonu. Nie rozumiem czemu wet przysłał specyfikację do faktury, zamiast fakturę. Spotykam się z tym po raz pierwszy choć płatności za wizyty w gabinetach wet. reguluję od lat. Ok Elu, skontaktuję się dziś z wetem i wyjaśnię. Quote
elik Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 17 minut temu, WiosnaA napisał: Ok Elu, skontaktuję się dziś z wetem i wyjaśnię. Ok Aniu, dziękuję bardzo :) Quote
Moli@ Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Do dzisiaj nie otrzymałam faktury. Rozmawiałyśmy na ten temat z Moli na PW i myślałam, że upomni się o fakturę. Ja nie mogę tego zrobić, bo na specyfikacji nie na ani adresu, ani numeru telefonu. Nie rozumiem czemu wet przysłał specyfikację do faktury, zamiast fakturę. Spotykam się z tym po raz pierwszy choć płatności za wizyty w gabinetach wet. reguluję od lat. Upominałam się..., wczoraj też prosiłam. Wetka prowadząca Promyczka jest na zwolnieniu lekarskim., wczoraj zajął się Promykiem d.Jaroszewicz. W lecznicy młyn..., tak chorują małe ozdobne rodowodowe pieski! Na praktykach technicy weterynarii i zaoczni weci - wszystkich trzeba pilnować!!. Od października będzie normalnie ,) Quote
elik Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 4 minuty temu, Moli@ napisał: Upominałam się..., wczoraj też prosiłam. Moli nie kabluję :) tylko wyjaśniam, czemu faktura nadal jest nie zapłacona. Quote
Moli@ Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Czy specyfikacja zawiera koszt leków, badań, wizyt? Quote
elik Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 8 minut temu, Moli@ napisał: Czy specyfikacja zawiera koszt leków, badań, wizyt? Jak to specyfikacja, owszem zawiera :) Tyle tylko i nic więcej. Nie ma ani wystawcy f-ry, ani jego adresu, ani co najważniejsze numeru konta. Nie ma więc jak zrobić przelewu. To otrzymałam 14.09. Niestety na podstawie tego dokumentu nie da się zrobić przelewu, dlatego też nawet nie wklejałam go na wątek. Quote
Moli@ Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 23 minuty temu, elik napisał: Jak to specyfikacja, owszem zawiera :) Tyle tylko i nic więcej. Nie ma ani wystawcy f-ry, ani jego adresu, ani co najważniejsze numeru konta. Nie ma więc jak zrobić przelewu. To otrzymałam 14.09. Niestety na podstawie tego dokumentu nie da się zrobić przelewu, dlatego też nawet nie wklejałam go na wątek. Nie da się...ale znamy koszt. + wizyta w lecznicy 15.09 - szampon dermatologiczny, leki, witaminy + wizyta w lecznicy 20.09 - RTG, leki, badanie Quote
Recommended Posts