WiosnaA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 4 godziny temu, Moli@ napisał: Super :) 2,60zł rozliczymy przy pipecie na kleszcze..., którą mam kupić Promysiowi. Będzie grało. Dzięki. Ok,to Elunia zamówi. Dzięki Elu! W sierpniu Promyk dostał pipetę gratis od Ciebie Moli,więc możemy teraz pominąć te 2 zł.Poza tym specjalnie kursowałaś dwa razy do Białego z naszymi pieskami na swój koszt. Quote
WiosnaA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Dziewczyny,mam pytanie nie w temacie. Czy dodawanie postu na wątku u Was też trwa długo zanim pojawi się na stronie? U mnie ładuje się i zapisuje całą wieczność i muszę czekać :( Mam to w sumie już od dawna,od kilku miesięcy...nie wina netu. Quote
elik Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 godzinę temu, WiosnaA napisał: Dziewczyny,mam pytanie nie w temacie. Czy dodawanie postu na wątku u Was też trwa długo zanim pojawi się na stronie? U mnie ładuje się i zapisuje całą wieczność i muszę czekać :( Mam to w sumie już od dawna,od kilku miesięcy...nie wina netu. Mam to samo i inni o ile wiem także niestety mają tak samo :( To dogo tak nam umila życie. Quote
elik Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 14 godzin temu, WiosnaA napisał: Moli,możemy kupić puszki. Żeby nie mieszać finansów piesków ,to Promyczka ogarniemy później, a za hotelowanie Bartusia może kupmy tak ? https://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_mokra/felix_karma_dla_kota/699243 + https://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_mokra/felix_karma_dla_kota/felix/387524?rrec=true&pr=product1_rr&slot=1&exprienceid=7616&strategyid=101722 Koszt razem 115,60zł Dług za Bartusia mamy 113zł, ....2,60zł myślę,że ciocie nie pogniewają się jak dołożymy dla bezdomnych kotków. edit.,nie wiem jakim cudem Eli faktura wskoczyła do mojego postu...nie kopiowałam jej wcale i skasować tego nie mogę :( uffff,...udało się jednak wyrzucić! :) Mówisz, masz :) Przelew 1 1 Quote
dwbem Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Od dawna mam to samo, wieki się czeka zanim post się zapisze, myślałam, że to tylko u mnie. Quote
WiosnaA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 8 godzin temu, elik napisał: Mam to samo i inni o ile wiem także niestety mają tak samo :( To dogo tak nam umila życie. 5 godzin temu, dwbem napisał: Od dawna mam to samo, wieki się czeka zanim post się zapisze, myślałam, że to tylko u mnie. Ojej :(...niedobrze.... robienie bazarków musi być teraz męką :( Quote
elik Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Przed chwilą, WiosnaA napisał: Ojej :(...niedobrze.... robienie bazarków musi być teraz męką :( Robienie bazarków, aktualizacje finansów i w ogóle pisanie postów na wątkach to droga przez mękę. Dzisiaj aktualizowanie finansów psiaczków zajęło mi kilka godzin, gdy wcześniej robiłam to około 1 godziny. Fakt, że odchodziłam, od kompa, ale po prostu brakowało mi cierpliwości. Quote
WiosnaA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 26 minut temu, elik napisał: Robienie bazarków, aktualizacje finansów i w ogóle pisanie postów na wątkach to droga przez mękę. Dzisiaj aktualizowanie finansów psiaczków zajęło mi kilka godzin, gdy wcześniej robiłam to około 1 godziny. Fakt, że odchodziłam, od kompa, ale po prostu brakowało mi cierpliwości. Straszne Elu :( ...kiedyś zdarzały się awarie,ale naprawiali i wszystko śmigało,....a teraz dogo do kitu :( Quote
rozi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 10 godzin temu, WiosnaA napisał: Dziewczyny,mam pytanie nie w temacie. Czy dodawanie postu na wątku u Was też trwa długo zanim pojawi się na stronie? U mnie ładuje się i zapisuje całą wieczność i muszę czekać :( Mam to w sumie już od dawna,od kilku miesięcy...nie wina netu. Klikaj F5, czyli odświeżenie strony, kiedy już post się zapisuje. 1 Quote
WiosnaA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Klikaj F5, czyli odświeżenie strony, kiedy już post się zapisuje. No faktycznie przyśpiesza....dzięki rozi ! Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 20 godzin temu, WiosnaA napisał: Dziewczyny,mam pytanie nie w temacie. Czy dodawanie postu na wątku u Was też trwa długo zanim pojawi się na stronie? U mnie ładuje się i zapisuje całą wieczność i muszę czekać :( Mam to w sumie już od dawna,od kilku miesięcy...nie wina netu. Ciociu wszyscy mamy tak samiucko pozdrawiam Wiosenkowe lapenki i mocno mocno sciskam za domus psiaczkowy 1 Quote
Moli@ Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 11 godzin temu, elik napisał: Tu, to bardziej ogniskowiec Prawdziwy pies ,) Quote
elik Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Dostałam powiadomie4nie, że przesyłka z żarełkiem została przekazana kurierowi. Pewnie jutro dotrze. Quote
Moli@ Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Promyczek był dziś w lecznicy..., waga 10,9kg (od przyjazdu myślę że 1kg udało się zrzucić), skóra luźna na brzuszku i grzbiecie. Powłoki brzuszne miękkie. Bolesność (przy dotyku) na całej długości kręgosłupa. Pobrano krew do badania - jutro mam dzwonić - zostanie podjęta decyzja o leczeniu) Powiedziałam o luźnych stolcach po przyjeździe do nas..., nadal występują sporadycznie. Zlecono preparat - bakterie mlekowe przez 10 dni i kapsułka. Zostanie wystawiona faktura zbiorcza. Fiprex - 17,46zł / 09.09 (paragon) - zakup uzgodniony z WiosnąA Quote
Poker Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Dnia 7.09.2019 o 22:14, rozi napisał: Klikaj F5, czyli odświeżenie strony, kiedy już post się zapisuje. Ja też po chwili klikam na odświeżanie i post najczęściej jest już zapisany. Na wszelki wypadek kopiuję sobie wypowiedź. Quote
elik Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 16 godzin temu, Poker napisał: Ja też po chwili klikam na odświeżanie i post najczęściej jest już zapisany. Na wszelki wypadek kopiuję sobie wypowiedź. I powtórzony w nowym oknie poniżej. Trzeba go kasować, gdy chce się coś nowego napisać. Quote
Moli@ Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Rozmawiałam z wetką... zalecenia: - 1 x dziennie (przez 10) bakterie mlekowe (kapsułki) + 1 x dziennie Essentiale forte - lek na stawy / kręgosłup - kupię w lecznicy w sobotę Zalecenia żywieniowe: - sucha karma bez zmian - Fitmin senior + Rocco senior (puchy) Po dwóch tygodniach kontrolne badanie krwi + RTG kręgosłupa Quote
elik Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Powiadomienie od kuriera: Dzień dobry, informujemy, że dziś 10-09-2019 w godzinach 16:00-17:00 kurier Rafał (tel. 666083521) podejmie próbę doręczenia Państwa paczek o numerach: 13301001459849 Nadawca: Zooplus AG c/o Dirks Consumer Logis Skalski-Logistic Park Wroclawska 36 Street36 55-020, Zorawina (Wojkowice), PL Odbiorca: Krolowy Most 114 16-040, Grodek, PL Quote
Nesiowata Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: I powtórzony w nowym oknie poniżej. Trzeba go kasować, gdy chce się coś nowego napisać. Tak to właśnie działa. Ale jednak zaoszczędza czas. Quote
Moli@ Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 35 minut temu, elik napisał: Powiadomienie od kuriera: Dzień dobry, informujemy, że dziś 10-09-2019 w godzinach 16:00-17:00 kurier Rafał (tel. 666083521) podejmie próbę doręczenia Państwa paczek o numerach: 13301001459849 Nadawca: Zooplus AG c/o Dirks Consumer Logis Skalski-Logistic Park Wroclawska 36 Street36 55-020, Zorawina (Wojkowice), PL Odbiorca: Krolowy Most 114 16-040, Grodek, PL Otrzymałam powiadomienie... nie mamy problemów z kurierami, przesyłki dochodzą zawsze :), jedynie poczta potrafi zostawić awizo :( Quote
Recommended Posts