Moli@ Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Promyczek/Biedronek na spacerku z kolegą Maniem ,) 3 Quote
Baltimoore Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Zdjęcia Biedronka z Mańkiem super ekstra :D : D Quote
agat21 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Ale piękny leśny spacer :) Widzę, że finanse Biedronka na razie nie są złe, więc na gwałt bazaru nie potrzebuje :) Quote
elficzkowa Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Wymiękam na widok Promyczka/Biedronka ! A jeszcze jak kiciuś jest w pobliżu to pełnia szczęścia Quote
elficzkowa Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Niechaj te wstrętne robale jak najszybciej opuszczą Promyczka. Wiosna tuż, tuż i Biedronek powinien fruwać w promieniach słoneczka bez zbędnego balastu. Quote
Moli@ Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 3 minuty temu, elficzkowa napisał: Niechaj te wstrętne robale jak najszybciej opuszczą Promyczka. Wiosna tuż, tuż i Biedronek powinien fruwać w promieniach słoneczka bez zbędnego balastu. Taki malutki piesek a był żywicielem dla tylu pasożytów...cudem przeżył i jak twierdzą weci w schronisku nie miałby szans Quote
Anula Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Taki malutki piesek a był żywicielem dla tylu pasożytów...cudem przeżył i jak twierdzą weci w schronisku nie miałby szans Moli@,on był żywcem zjadany od wewnątrz i zewnątrz.Biedny maluszek,nikt mu nie pomógł wcześniej. Quote
Bogusik Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Wszystkie bezdomniaki leżą mi bardzo na sercu ale są w śród nich takie,które mają szczególne w nim miejsce.Promyczka jak tylko zobaczyłam,to myślałam,że serce mi pęknie widząc go w takich warunkach :(Tak jak swego czasu Maksiu, tak i teraz Promyś jest moim ulubieńcem i tak już pozostanie do końca :) Moli@ wstawia takie ładne zdjęcia,że zawsze oglądam je po kilka razy, nie mogąc się nacieszyć widokiem wolnego i zadbanego Promyczka :) Quote
Moli@ Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Zapoznania...z kolegami i koleżankami... za momencik będę w grupie ,) Promyczek&Ptyś Promyczek&Remik&Ptyś 2 Quote
Moli@ Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Promyczek&Stefania&Remik Promyczek&Stefania&Remik&Ptyś Promyczek&Remik 4 Quote
elficzkowa Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Promyczek już z kolegami ! Ale super ! Mam nadzieję, że zapoznanie wypadło bezproblemowo. edit. Doczytałam, że jest i koleżanka ! Quote
Moli@ Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 2 minuty temu, elficzkowa napisał: Promyczek już z kolegami ! Ale super ! Mam nadzieję, że zapoznanie wypadło bezproblemowo. Pilnujemy...:) pierwsze zapoznanie za nami...dziś piękna pogoda maluchy nie marzły, chętnie biegały po ogrodzie...a my za nimi ;D 1 Quote
Moli@ Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 8 minut temu, elficzkowa napisał: edit. Doczytałam, że jest i koleżanka ! Były jeszcze 2 koleżanki Agusia i Melcia ale nie chciały pozować do zdjęć ;) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Promynio promienieje i wszystkie lapeczki wszystkie cudne gwiazdeczki iskiereczki promienieja wiosenkowe pozdrowionka ogroooomne przesylam Quote
Moli@ Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Kontrolna wizyta lecznicy. Badanie krwi w tym określenie poziomu cukru - Promyczek dużo pije i dużo siusia. Badanie kału Konsultacja okulistyczna Zalecenia - raz w tygodniu pryskanie skóry (2 kolejne dni) - raz w tygodniu, dzień przed pryskaniem kąpiel w VetExspert -(zakupiłyśmy w lecznicy odpowiedni szampon) - nadal podawanie leku doustnego + na poprawę flory bakteryjnej (zakupiłyśmy) - 30 dniowa kuracja witaminowa ( zakupiłyśmy w lecznicy 30 tabletek ) Wizyta - fakturka płatna przelewem - 109,00 zł Lacidofil - 14,95 zł (paragon - zapłaciłacono gotówką) Preparat witaminowy - 30 kapsułek żelowych - 18,00 zł (paragon - zapłacono gotówką) ____________________________________________________________________________ Dojazd do lecznicy - 5,20 zł (podzielony na dwa pieski) Wydałyśmy 38,15 zł - 06.03.- leki + przejazd Quote
Moli@ Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Dzwoniłam do lecznicy... wynik badania krwi dobry, glukoza w normie... wynik badania kału jutro po 13 Zadzwonię do lekarza prowadzącego po dokładne informacje 1 Quote
Recommended Posts