Jump to content
Dogomania

PROMYŚ ODSZEDŁ kochany przez Moli@, u której zaznał prawdziwej rodziny przez wiele lat. Dziękuję za wspaniałą opiekę i miłość do tego malego-wielkiego psiaka

Recommended Posts

Posted

O konflikcie z elik WiosnaA wiedziała..., rozmawiałyśmy i pisałyśmy na PW, prosiłam Wiosnę, żeby porozmawiała z elik.

WiosnaA postanowiła przejąć prowadzenie finansów Promyczka od jesieni, tego roku. O takich sprawach trudno zapomnieć..., chyba że jest powód

WiosnaA przyjęła na bdt Marcelka i Lumi - której skarbnikiem jest elik

Co ma do mnie elik? - Nie zgodziłam się przyjąć na dt niewidomego Fado - przebywa obecnie w hotelu za około 800zł miesięcznie.

Za co podpadłam WiośnieA? - Napisałam na wątku Marcelka, żeby dokładnie czytała ulotki (silnego leku - Afobamu)

Kiedy napisałam? - po wielu godzinach dywagacji na wątku czy pies ma padaczkę a może coś z główka. Wiosna nie wiedziała co się stało dlaczego zmieniło się raptownie zachowanie Marcelka. 

Tak, sugerowałam zejście z tego leku.

Potem wpis Wiosny o tym że "znam się na wszystkim"  i moja odpowiedź - dlaczego wiem coś tam o lekach uspokajających dolała tylko oliwy do ognia.

Plus sugestie, żeby próbowała ze smyczą (nie tylko moje)

No i zostałam wrogiem numer jeden.

Posted

Niepotrzebnie się denerwujesz. Weź to wykasuj wszystko, na co Ci to.

W lecznicy nie wiadomo o co chodzi, mogły wejść jakieś nowe przepisy, jak w przychodni dla ludzi - nie można teraz zwyczajnie zamówić recepty na stałe leki w rejestracji, trzeba wniosek wypełniać, albo właśnie zapisać się na wizytę/teleporadę z lekarzem.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Niepotrzebnie się denerwujesz. Weź to wykasuj wszystko, na co Ci to.

W lecznicy nie wiadomo o co chodzi, mogły wejść jakieś nowe przepisy, jak w przychodni dla ludzi - nie można teraz zwyczajnie zamówić recepty na stałe leki w rejestracji, trzeba wniosek wypełniać, albo właśnie zapisać się na wizytę/teleporadę z lekarzem.

Weź się i nie denerwuj :(

Na hasło Promyk + nazwisko WiosnyA  Pani z recepcji robi zrywkę i znika za zamkniętymi drzwiami..., po kilku minutach wychodzi ktoś inny ..., za chwilę oddala się za zamknięte drzwi... i następna wchodzi. I rozmawiamy o pierdołach ani słowem o zmianach i rejestracji do wetki. Po około 10 minutach usłyszałam - że muszę umówić się na wizytę do lekarza prowadzącego.

Tylko nie pisz, że jestem przeczulona... ,)

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Przeczulona jesteś. Może.

😄 😄 😄

Chciałabym, chciała ,)

W panikę wpadły...., szaleństwo. Wetka nie mogła się skupić i wyliczyć ile tab  na miesiąc... to już dobrze było

Posted

Kurier dostarczył jedzonko dla Promyczka zakupione przez Baltimoore

Trzy zgrzewki -  6 x 400g Rinti intestinal z jagnięciną + 3 opakowania rurek

Dziękujemy :)

c52d728997e5806fmed.jpg

ps

1/2 saszetki Doliny Noteci (królik z żurawiną) którą jadła dziś Pikusia na śniadanko ,) Ładnie pachnie... ,)

Posted
6 godzin temu, limonka80 napisał:

No tak, doszedł Czakuś, ale on w randze vice .... :-)) 

Czakuś nie ma szans..., Promyczek na dzień dobry pokazał kto tu rządzi ,)

Posted
20 godzin temu, Moli@ napisał:

U Promyczka OK 🙂

dyrektorzy ,)

Dopiero teraz załapałam że to Promyś dyrektorzy, w pierwszej chwili zrozumiałam że przybył nowy dyrektor Czakuś, i teraz jest dyrektorów dwóch, dlatego napisałam że Czakuś to vicedyrektor :-))

Posted
22 godziny temu, agat21 napisał:

Ale fajne tarzanko na trawie :) Tak wygląda szczęście :)

Psiakom do szczęścia niewiele potrzeba - trochę trawki...i mnóstwo miłości :)

Promyś przesłodki <3