Moli@ Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 O konflikcie z elik WiosnaA wiedziała..., rozmawiałyśmy i pisałyśmy na PW, prosiłam Wiosnę, żeby porozmawiała z elik. WiosnaA postanowiła przejąć prowadzenie finansów Promyczka od jesieni, tego roku. O takich sprawach trudno zapomnieć..., chyba że jest powód WiosnaA przyjęła na bdt Marcelka i Lumi - której skarbnikiem jest elik Co ma do mnie elik? - Nie zgodziłam się przyjąć na dt niewidomego Fado - przebywa obecnie w hotelu za około 800zł miesięcznie. Za co podpadłam WiośnieA? - Napisałam na wątku Marcelka, żeby dokładnie czytała ulotki (silnego leku - Afobamu) Kiedy napisałam? - po wielu godzinach dywagacji na wątku czy pies ma padaczkę a może coś z główka. Wiosna nie wiedziała co się stało dlaczego zmieniło się raptownie zachowanie Marcelka. Tak, sugerowałam zejście z tego leku. Potem wpis Wiosny o tym że "znam się na wszystkim" i moja odpowiedź - dlaczego wiem coś tam o lekach uspokajających dolała tylko oliwy do ognia. Plus sugestie, żeby próbowała ze smyczą (nie tylko moje) No i zostałam wrogiem numer jeden. Quote
rozi Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Niepotrzebnie się denerwujesz. Weź to wykasuj wszystko, na co Ci to. W lecznicy nie wiadomo o co chodzi, mogły wejść jakieś nowe przepisy, jak w przychodni dla ludzi - nie można teraz zwyczajnie zamówić recepty na stałe leki w rejestracji, trzeba wniosek wypełniać, albo właśnie zapisać się na wizytę/teleporadę z lekarzem. Quote
Moli@ Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Niepotrzebnie się denerwujesz. Weź to wykasuj wszystko, na co Ci to. W lecznicy nie wiadomo o co chodzi, mogły wejść jakieś nowe przepisy, jak w przychodni dla ludzi - nie można teraz zwyczajnie zamówić recepty na stałe leki w rejestracji, trzeba wniosek wypełniać, albo właśnie zapisać się na wizytę/teleporadę z lekarzem. Weź się i nie denerwuj :( Na hasło Promyk + nazwisko WiosnyA Pani z recepcji robi zrywkę i znika za zamkniętymi drzwiami..., po kilku minutach wychodzi ktoś inny ..., za chwilę oddala się za zamknięte drzwi... i następna wchodzi. I rozmawiamy o pierdołach ani słowem o zmianach i rejestracji do wetki. Po około 10 minutach usłyszałam - że muszę umówić się na wizytę do lekarza prowadzącego. Tylko nie pisz, że jestem przeczulona... ,) Quote
Moli@ Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Przeczulona jesteś. Może. 😄 😄 😄 Chciałabym, chciała ,) W panikę wpadły...., szaleństwo. Wetka nie mogła się skupić i wyliczyć ile tab na miesiąc... to już dobrze było Quote
Moli@ Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Kurier dostarczył jedzonko dla Promyczka zakupione przez Baltimoore Trzy zgrzewki - 6 x 400g Rinti intestinal z jagnięciną + 3 opakowania rurek Dziękujemy :) ps 1/2 saszetki Doliny Noteci (królik z żurawiną) którą jadła dziś Pikusia na śniadanko ,) Ładnie pachnie... ,) Quote
Moli@ Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Kupiłam Żuravit dla Promyczka 60 kapsułek - 33zł / 24.08 (paragon) Quote
limonka80 Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 A co u dyrektora Promysia taka cisza ? Jak się chłopak miewa ? Quote
Moli@ Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 22 minuty temu, limonka80 napisał: A co u dyrektora Promysia taka cisza ? Jak się chłopak miewa ? U Promyczka OK :) dyrektorzy ,) Quote
limonka80 Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 No tak, doszedł Czakuś, ale on w randze vice .... :-)) Quote
Aska7 Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 I tak szefem wszystkich szefów jest .... PIKUNIAAAA !!! Quote
Moli@ Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: I tak szefem wszystkich szefów jest .... PIKUNIAAAA !!! Hihihi żebyś wiedziała ,) urwisica lubi ten sport ,) Quote
Moli@ Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 6 godzin temu, limonka80 napisał: No tak, doszedł Czakuś, ale on w randze vice .... :-)) Czakuś nie ma szans..., Promyczek na dzień dobry pokazał kto tu rządzi ,) Quote
limonka80 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 20 godzin temu, Moli@ napisał: U Promyczka OK 🙂 dyrektorzy ,) Dopiero teraz załapałam że to Promyś dyrektorzy, w pierwszej chwili zrozumiałam że przybył nowy dyrektor Czakuś, i teraz jest dyrektorów dwóch, dlatego napisałam że Czakuś to vicedyrektor :-)) Quote
Moli@ Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 24 minuty temu, Aska7 napisał: A perukowiec dalej rozcapierzony Już fruwają po ogrodzie "peruki"..., jesiennie Quote
agat21 Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Ale fajne tarzanko na trawie :) Tak wygląda szczęście :) Quote
mari23 Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 22 godziny temu, agat21 napisał: Ale fajne tarzanko na trawie :) Tak wygląda szczęście :) Psiakom do szczęścia niewiele potrzeba - trochę trawki...i mnóstwo miłości :) Promyś przesłodki <3 Quote
Recommended Posts