Moli@ Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 28 minut temu, elik napisał: Moli@ czy Ciebie pogięło już całkiem???? Od kiedy to ja jestem osobą decydująca w sprawie Promyczka. Czego się czepiasz, szukasz dziury w całym!!! Ludzie złośliwi krócej żyją. Wyrywasz słowa z kontekstu, żeby mnie oczernić!!! Wiem co Ci siedzi na wątrobie, ale dla dobra psów schowaj to sobie głęboko. Już nigdy nie podejmę się skarbnikowania dla pieska, który będzie u Ciebie. Zadowolona? Nic mnie nie pogięło. Jestem bardzo zadowolona. Quote
Moli@ Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Moli@ czy Ciebie pogięło już całkiem???? Od kiedy to ja jestem osobą decydująca w sprawie Promyczka. Czego się czepiasz, szukasz dziury w całym!!! Ludzie złośliwi krócej żyją. Wyrywasz słowa z kontekstu, żeby mnie oczernić!!! Wiem co Ci siedzi na wątrobie, ale dla dobra psów schowaj to sobie głęboko. Już nigdy nie podejmę się skarbnikowania dla pieska, który będzie u Ciebie. Zadowolona? Tak z ciekawości "co mi siedzi na wątrobie"..., bo nie wiem? Quote
Tyśka) Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 Ajj... Promyś, zdradź jaki eliksir młodości wypiłeś ;) Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Jako jedna z osób, które ratowały Promyczka, serdecznie proszę o przeniesienie dyskusji prowadzonej przez Molly i Elik na priv i zaprzestanie przytyków na wątku. Ten wątek był miły i pełen dobrej energii i niech taki pozostanie. Quote
elik Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 8 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jako jedna z osób, które ratowały Promyczka, serdecznie proszę o przeniesienie dyskusji prowadzonej przez Molly i Elik na priv i zaprzestanie przytyków na wątku. Ten wątek był miły i pełen dobrej energii i niech taki pozostanie. Nie mam zamiaru, a tym bardziej ochoty, korespondować z Moli@, ale nie mogę milczeć, gdy bezpodstawnie zarzuca mi brak dbałości o zdrowie psa. Mnóstwo kasy swojej i nie swojej wydałam na ratowanie psiaków więc, gdy ktoś zarzuca mi takie brednie, to milczeć nie mogę. Zauważ, że to nie ja prowokuję. Niech tylko nie pisze kłamstw na mój temat, a będę milczeć. Quote
Moli@ Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Nadrabiamy po upałach :) Promyk używa rozumku..., na spacerku zawsze trzyma się blisko psa widzącego. W dobrej kondycji..., dotrzymuje kroku młodszemu koledze :) 2 1 Quote
rozi Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Olek w czasie upałów nad Wigrami chodził w moim cieniu :). Quote
bou Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 3 godziny temu, Moli@ napisał: Przemiły,urzekający stworek,kosmita :) Quote
Moli@ Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 9 godzin temu, rozi napisał: Olek w czasie upałów nad Wigrami chodził w moim cieniu :). Spryciarz..., w końcu po coś tą starą się ma ,) Quote
elik Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Dnia 20.07.2021 o 17:04, Moli@ napisał: Kupiłam (zostanie wypisana faktura do opłacenia) 6 listków leku na tarczycę. W lecznicy nie było, kupiłam w innej - w Boliłapce Simparica 2 tab zapłaciłam 68zł / 19.07 (paragon) dostarczę do WiosnyA tabletka od kleszczy do podania 2 sierpnia Do zwrotu należności potrzebny numer konta. Quote
Moli@ Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Dnia 23.07.2021 o 11:48, elik napisał: Do zwrotu należności potrzebny numer konta. A nie faktura ( z numerem konta) wystawiona przez lecznicę weterynaryjną? ,) Przesyłana mailowo bezpośrednio do Ciebie :) Ja faktury nigdy nie odbierałam i nie przesyłałam Tobie.... Quote
elik Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 1 godzinę temu, Moli@ napisał: A nie faktura ( z numerem konta) wystawiona przez lecznicę weterynaryjną? ,) Przesyłana mailowo bezpośrednio do Ciebie 🙂 Ja faktury nigdy nie odbierałam i nie przesyłałam Tobie.... Czego Ty chcesz Moli@? Quote
Moli@ Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Czego Ty chcesz Moli@? Ja czegoś chcę? Zacytowałaś mój wpis to odpowiedziałam! Jeżeli odpowiedzi oczekujesz od WiosnyA..., powinnaś zaznaczyć. Za Simparicę płaciłam gotówką (napisałam). Simparica 2 tab zapłaciłam 68zł / 19.07 (paragon) - nie opłacony Paragon dostarczę do WiosnyA (napisałam) Pisałam też wcześniej, że paragony będzie przesyłała do Ciebie WiosnaA Wszystkie paragony są już u WiosnyA ...., ostatni na Simparicę z 19.07 też Dnia 23.07.2021 o 11:48, elik napisał: Do zwrotu należności potrzebny numer konta. Doskonale wiesz, że opłacasz faktury przychodzące bezpośrednio do Ciebie z lecznicy, na których jest numer konta!! Osoby zainteresowane / czytające wątek wiedzą o tym... Faktury lecznica wystawia z poślizgiem - też wszyscy o tym wiedzą. Quote
elik Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 5 godzin temu, Moli@ napisał: Ja czegoś chcę? Zacytowałaś mój wpis to odpowiedziałam! Jeżeli odpowiedzi oczekujesz od WiosnyA..., powinnaś zaznaczyć. Za Simparicę płaciłam gotówką (napisałam). Simparica 2 tab zapłaciłam 68zł / 19.07 (paragon) - nie opłacony Paragon dostarczę do WiosnyA (napisałam) Pisałam też wcześniej, że paragony będzie przesyłała do Ciebie WiosnaA Wszystkie paragony są już u WiosnyA ...., ostatni na Simparicę z 19.07 też Doskonale wiesz, że opłacasz faktury przychodzące bezpośrednio do Ciebie z lecznicy, na których jest numer konta!! Osoby zainteresowane / czytające wątek wiedzą o tym... Faktury lecznica wystawia z poślizgiem - też wszyscy o tym wiedzą. Moli@ ta wstrętna wściekłość Cię zabija. Już nawet nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać moich postów. Upisałaś się tyle, a co tu do rzeczy mają faktury, lecznica... Ty zapłaciłaś i Tobie mam zwrócić. Nie utrudniaj tylko podaj nr konta. Co było, to było, trzeba do przodu iść. Quote
Moli@ Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 17 godzin temu, elik napisał: Moli@ ta wstrętna wściekłość Cię zabija. Już nawet nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać moich postów. Upisałaś się tyle, a co tu do rzeczy mają faktury, lecznica... Ty zapłaciłaś i Tobie mam zwrócić. Nie utrudniaj tylko podaj nr konta. Co było, to było, trzeba do przodu iść. Nie masz konta? hihihi nie jestem złośliwa ale czekałam kiedy napiszesz - "podaj numer konta" Zapomniałaś dodać - " czy ty uważasz że ja będę szukać " Nie masz konta to nie wysyłaj. Przeżyję. Quote
elik Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 41 minut temu, Moli@ napisał: Nie masz konta? hihihi nie jestem złośliwa ale czekałam kiedy napiszesz - "podaj numer konta" Zapomniałaś dodać - " czy ty uważasz że ja będę szukać " Nie masz konta to nie wysyłaj. Przeżyję. Twój wybór. Chyba jednak poproszę WiosnaA żeby znalazła innego skarbnika dla Promyczka, bo nie wyobrażam sobie dalszej współpracy z tak konfliktową osobą. Aniu, wybacz. Quote
Moli@ Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 17 minut temu, elik napisał: Twój wybór. Chyba jednak poproszę WiosnaA żeby znalazła innego skarbnika dla Promyczka, bo nie wyobrażam sobie dalszej współpracy z tak konfliktową osobą. Aniu, wybacz. Bardzo dobrze...., dla dobra Promyczka bo to On jest tu najważniejszy Od wielu miesięcy są problemy..., o czym WiosnaA wie doskonale. Quote
elik Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 6 minut temu, Moli@ napisał: Bardzo dobrze...., dla dobra Promyczka bo to On jest tu najważniejszy Od wielu miesięcy są problemy..., o czym Wiosna A wie doskonale. Szkoda, że dopiero teraz zauważyłaś, że tu najważniejszy jest Promyczek. Mam nadzieję, że WiosnaA powie mi co to za problemy. Jest to ostatnia moja odpowiedź, na jakikolwiek Twój post. Quote
WiosnaA Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Bardzo dobrze...., dla dobra Promyczka bo to On jest tu najważniejszy Od wielu miesięcy są problemy..., o czym WiosnaA wie doskonale. Poza problemem z paragonami i ich wysyłką o niczym więcej nie wiem. Nie wiem o co tu chodzi:( Teraz jestem bardzo zajęta ,poczytam dokładnie wątek później. Quote
Recommended Posts