Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
27 minut temu, agat21 napisał:

Trzymam mocno kciuki za jak najszybszy wyjazd Zulki ze schronu. Deklaracji mam już dużo :( Na razie 3 dyszki jednorazowo (jutro mój psiak ma zabieg na powiece, mam nadzieję, że nie zedrą w lecznicy ze mnie ostatniej koszuli, to może uda mi się więcej troszku podesłać)

agat...bardzo Ci dziękuje, jak zawsze pomagasz moim pieskom!

przykro mi z powodu Twojej psinki, mam nadzieje, że szybciutko wyzdrowieje. Trzymam za nią kciuki:)

Posted
17 minut temu, Nadziejka napisał:

Podobny obrazlaluniu zagladam

sciskam  mocno mocno

za zycie nowe

dziękuje Ewuniu, że zaglądasz:) Bardzo potrezbne ksiuki zwłaszcza w czwartek- żeby wszystko dobrze poszło z wyjazdem!

Posted

Korzystając z zaproszenia zaglądam do Zuli. W końcu to przyszła koleżanka chłopaków z Zamościa  pieski_dwa.gif

Mogę zadeklarować dyszkę stałej, ale też podratować jakimś bonusikiem w miarę możliwości.                                                         

Posted
11 godzin temu, milagros19853201 napisał:

z deklaracja slabiej

jaby sie zwolnila zulkcia bedzie w pierwszej kolejnosci

moge wesprzec sunie bazarkami gdzie bedzie beneficjentka

11 godzin temu, maarit napisał:

Zaglądam  i ja... Niestety mogę tylko trzymać kciuki.

10 godzin temu, *Magda* napisał:

Ja też póki co tylko zaglądam...

10 godzin temu, Mysza2 napisał:

Melduję się u Zuleczki:)

Witajcie dziewczyny

Bardzo dziekuje ze odpowiedzialyscie na zaproszenie i zajrzalyscie do Zuleczki :) pozdrawiam cieplo i prosze zebyscie z nami zostaly

Posted
10 godzin temu, JOLY napisał:

Mogę wysłać fanty na bazarek jeśli potrzeba   ( wyślij adres na pw,    i nr konta cos wpłacę jednorazowo Trzymam kciuki . Pozdrawiam

www.beardedyork.pl

Witaj JOLY Jak najbardziej przyjme fanty za bazarek z wielka radoscia:) baaardzo Ci dziekuje za chec pomocy i za przybycie do suni:)

8 godzin temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie do psinki. Ode mnie 20 zł stałej.

Koja jestes kochana! Zawsze pomagasz moim pieskom dziekuje ogrooomnie! 

8 godzin temu, ania75 napisał:

10 zł stałej i nr konta poproszę :)

Dziekuje Aniu ze przybylas na watek i dziekuje z calego serduszka za deklaracje :)

5 godzin temu, Isiak napisał:

Jaki z niej zjawiskowy lisek! Cudna jest! Proszę też o numer konta, podeślę grosik. 

Witaj Isiaczku Tak wyjatkowo oryginalna jest Zuleczka. Mam nadzieje ze to pomoze jej przyciagnac do siebie tego swojego czlowieka juz na zawsze:) rowniez dziekuje za pomoc!

5 godzin temu, iwstar58 napisał:

Korzystając z zaproszenia zaglądam do Zuli. W końcu to przyszła koleżanka chłopaków z Zamościa  pieski_dwa.gif

Mogę zadeklarować dyszkę stałej, ale też podratować jakimś bonusikiem w miarę możliwości.                                                         

Witaj iwstar:) tak Zuleczka bedzie razem z chlopakami zamosciakami Mam nadzieje ze sie zaprzyjaznia i spedza u Anetki fajne, radosne, nie za dlugie ferie zimowe-:) dziekuje za deklaracje!

Dziewczny dzis bede z Patrycja ustalac ostatnie szczegoly transportu

Chcialabym zeby juz bylo jutro i zeby juz Zulcia wyjechala z tego koszmaru

Biedna nawet nie wie ze wreszcie poruszyla serca! I dostala szanse:)

Konto rozesle jak tylko Zulcie przetransportujemy

Trzymajcie kciuki

I jeszcze raz DZIEKUJE za wszystko

Posted

Zulka bardziej przypomina welsh corgi pembroka niż jamnika - jest prześliczna; aż dziw, że nikt jej nie wypatrzył. Dajcie znać, jak będzie organizowany bazarek, dorzucę  jakąś książkę o zwierzakach.

Posted

Zaglądam na zaproszenie. Mogę zadeklarować wpłatę jednorazową po wypłacie marcowej, teraz limit kasy na psy wyczerpany. Poproszę o dane do przelewu na PWi ew. przypomnienie, jeśli wyleci mi z głowy! Deklaruję jednorazowo 100 zł.

Posted

Trzymam kciuki za udaną podróż Zulki do DT. Co do "typu rasy",  to zgadzam się z Sową,  chociaż jak dla mnie,  to raczej cardigan.   Ciekawe czy w dobrych warunkach postawi uszy? 

Posted

Konfirm, masz rację!!! Oczywiście cardigan - wiele razy próbowałam zapamiętać, która z odmian ma lisi ogon i zawsze, patrząc na konkretnego psa, mówiłam "pembroke" myśląc o cardiganie. Już nawet tłumaczyłam sobie, że skoro cardigan to sweterek, to i cardigan-pies jest bogaciej ofutrzony, ale i tak mylę się zawsze:-))).

Posted

Jestem u Zulki wyskrobie cos napewno jednorazowo ale dopiero w przyszlym tygodniu :(  niskopodlogowce przegubowce mnie rozczulaja a Zulka jest sliczna oby dlugo na domek nie czekala

Posted

Mnie się też od razu skojarzyła z cardigan welsh corgi, a że mam słabość ogromną do tej rasy, to serce mi mocno zabiło na jej widok. Gdybym nie miała aktualnie naszej suni specjalnej troski, to bez namysłu porwałabym Zulkę do siebie!
Z dawnych lat, kiedy jeszcze jeździłam na wystawy, pamiętam fajną reklamę hodowli corgi: "Myślisz corgi - myśl Lisiura". Lisiura to był przydomek tej hodowli, pasuje jak ulał, prawda? :)

Posted

Dziekuje kochane ze tak licznie przybylyscie

I jeszcze odkrylyscie w zuleczce rasowca:)

Rzeczywiscie weszlam teraz w internet i Zulcia ma pewnie z 70 procent z tej rasy! Znalazlam takiego przedstawiciela bialo rudego - pozniej sciagne zdjecie i dodam dla porownania- tez bialo rudy tez z biala piersia i bila koncowka ogona tylko na pyszczku wiecej bialego:) no i Zulcia lapki na wyzsze od typowego rasowca ale rzeczywiscie jest podobna

Ja tez lubie takie niekopodlogowce:) zobaczymy jak wypieknieje u Anecik :)

Posted
2 godziny temu, Sowa napisał:

Zulka bardziej przypomina welsh corgi pembroka niż jamnika - jest prześliczna; aż dziw, że nikt jej nie wypatrzył. Dajcie znać, jak będzie organizowany bazarek, dorzucę  jakąś książkę o zwierzakach.

Dziekuje :) upomne sie bo bedzie bazarek ksiazkowy na pewno I dziekuje Sowa ze jestes z nami!

2 godziny temu, agusiazet napisał:

Zaglądam na zaproszenie. Mogę zadeklarować wpłatę jednorazową po wypłacie marcowej, teraz limit kasy na psy wyczerpany. Poproszę o dane do przelewu na PWi ew. przypomnienie, jeśli wyleci mi z głowy! Deklaruję jednorazowo 100 zł.

Dziekuje Ci BARDZO BARDZO

w marcu bedzieZulcie czekac sterylizacja wiec akurat bedzie na ten cel :)

1 godzinę temu, Tianku napisał:

Jestem u Zulki wyskrobie cos napewno jednorazowo ale dopiero w przyszlym tygodniu :(  niskopodlogowce przegubowce mnie rozczulaja a Zulka jest sliczna oby dlugo na domek nie czekala

Witaj Tianku 

Bardzo Ci dziekuje :)