Jump to content
Dogomania

Maks odszedł za TM w nocy 21/22.02.2020. Czy jestem .... agresorem ???? A może jestem tylko, starszym, zmaltretowanym owczarkiem? Szukam ludzi,którzy we mnie uwierzą i pomogą mi znaleźć dom

Recommended Posts

Posted

Smutna wiadomość ale odszedł bez bólu i miał wspaniałe trzy lata w kochającym domu. Dla nas, którzy zostają taka nagłka śmierć jest przykra ale dla odchodzących najlepsza.

• Like 1
Posted

Od rana mysle o Maksiu ale tez o staruszkach u Murki m.in.o Mileczce Klarze Argusiu  pewnie naiedlugo z nimi tez przyjdzie sie pozegnac i pewnie tez nie doczekaja wlasnego domku :(:(

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Tianku napisał:

Od rana mysle o Maksiu ale tez o staruszkach u Murki m.in.o Mileczce Klarze Argusiu  pewnie naiedlugo z nimi tez przyjdzie sie pozegnac i pewnie tez nie doczekaja wlasnego domku :(:(

Arguś to nasz dogo-weteran

Posted
22 godziny temu, Tianku napisał:

Też mnie to martwi... nigdy bym nie przypuszczała, że Max odejdzie jako pierwszy z zamojskich staruszków. W ogóle nie myślałam o tym, że może odejść. Martwiłam się o stawy i z obawą patrzyłam jak stawia tylne łapki... A tu takie coś:(

Rozliczenie zrobię jak będę mieć fakturę od weta za utylizację i jak dostanę wpłaty od Fundacji ZEA (rachunek wysłałam przed weekendem).

Został prawie cały worek karmy i 5 puszek. 

I pół opakowania Canivitonu.

Caniviton może być dla Klary jako zamojskiej koleżanki, a karma? Dla Miłej się nie bardzo nadaje, bo w składzie jest olej rybi.

Posted
4 godziny temu, Murka napisał:

Też mnie to martwi... nigdy bym nie przypuszczała, że Max odejdzie jako pierwszy z zamojskich staruszków. W ogóle nie myślałam o tym, że może odejść. Martwiłam się o stawy i z obawą patrzyłam jak stawia tylne łapki... A tu takie coś:(

Rozliczenie zrobię jak będę mieć fakturę od weta za utylizację i jak dostanę wpłaty od Fundacji ZEA (rachunek wysłałam przed weekendem).

Został prawie cały worek karmy i 5 puszek. 

I pół opakowania Canivitonu.

Caniviton może być dla Klary jako zamojskiej koleżanki, a karma? Dla Miłej się nie bardzo nadaje, bo w składzie jest olej rybi.

Nikt chyba nie spodziewał się, że Maksa tak szybko zabraknie, a brak go bardzo :(

Spieszmy się kochać...

Faktura przyszła dzisiaj, jutro prawdopodobnie będzie opłacona.

Posted

Stan konta:   887,29 zł na dzień 03.03.2020r. 

Taka kwota pozostała na koncie Maksa [*] 

Proszę o decyzję, jak podzielić tą kwotę i na jakie psiaki. Jeśli mogę coś zasugerować to moim zdaniem w największej potrzebie jest jednooka, chora Miłeczka oraz strauszka Klara, suczki z zamojskiego schroniska.  

• Upvote 4
Posted

Popieram Twoją propozycję, Asiu. Obie sunie, są z tego samego schroniska, z którego był Maksio, obie starsze i z kłopotami finansowymi.

Równocześnie, dziękuję Ci, że byłaś takim wspaniałym skarbnikiem naszego Maxa, dbając o Jego finanse przez cały czas i zabiegając, żeby zawsze były pieniądze na wszystkie jego potrzeby. 

• Like 2
  • Upvote 3
Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Ja bym jeszcze dołączyła Kaśkę. Ona też jest z zamojskiego schronu.

Jo37 Kasia ma potężne wspomożenie. Myślę, że Miła i Klara są bardziej potrzebujące.

• Upvote 2
Posted

Czy ktoś ma zastrzeżenia do następującego podziału pieniędzy po Maksiu

Miła - 444, 29 zł

Klara - 443,00 zł