konfirm31 Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Ok. To wrzucę na Warszawę w piątek (przed weekendem) i wyróżnię na najdłuższy termin. No, to zmieniłam już dziś na Warszawę i trochę zmieniłam tekst. Niestety, nie potrafię wyczyścić statystyki na telefonie. Max ma od razu oglądalność powyżej 280 ;) , czyli tę ze Słupska. Pobrań telefonu, nie miał w Słupsku wcale :(. Wyróżnienie ma na miesiąc. https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-owczarek-max-szuka-wyjatkowego-czlowieka-CID103-IDmwq2I.html Quote
UlaFeta Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 17 godzin temu, konfirm31 napisał: Ok. To wrzucę na Warszawę w piątek (przed weekendem) i wyróżnię na najdłuższy termin. No, to zmieniłam już dziś na Warszawę i trochę zmieniłam tekst. Niestety, nie potrafię wyczyścić statystyki na telefonie. Max ma od razu oglądalność powyżej 280 ;) , czyli tę ze Słupska. Pobrań telefonu, nie miał w Słupsku wcale :(. Wyróżnienie ma na miesiąc. https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-owczarek-max-szuka-wyjatkowego-czlowieka-CID103-IDmwq2I.html Dzięki kochana:) Quote
UlaFeta Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Nie ma problemu...Mogę zrobić. Zmodyfikuję tekst, który napisałam, dodam inne zdjęcia i mogę wstawić na Warszawę. Poproszę tylko o wyróżnienie... Zaplace za wyróżnienie. Komu i ile? Zrobcie może na Gdansk? Quote
konfirm31 Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Dziewczyny, razem damy radę! Musi się nam i Maxowi wreszcie udać! Quote
Murka Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Byłoby super, gdyby Max znalazł dom. Zdjęcia postaram się zrobić nowe jak najszybciej. Quote
konfirm31 Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 27 minut temu, Murka napisał: Byłoby super, gdyby Max znalazł dom. Zdjęcia postaram się zrobić nowe jak najszybciej. Dzięki :). Max w 100% zasłużył na własny dom, chociaż pewnie on sobie nie krzywduje i jest szczęśliwy Quote
Alaskan malamutte Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 6 godzin temu, UlaFeta napisał: Zaplace za wyróżnienie. Komu i ile? Zrobcie może na Gdansk? Postaram się dzisiaj jeszcze napisać tekst dla Maxa, wybiore zdjęcia z tych, co są, a jak Murka wrzuci nowe to podmienię. Jak ogłoszenie będzie aktywne, wrzucę link tutaj na forum. Zrobię na Gdańsk. Quote
Alaskan malamutte Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Obiecane, zrobione https://www.olx.pl/oferta/piekny-max-w-typie-owczarka-niemieckiego-czeka-na-wyjatkowy-dom-CID103-IDwmmD5.html 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 7 godzin temu, konfirm31 napisał: Dziewczyny, razem damy radę! Musi się nam i Maxowi wreszcie udać! Quote
Murka Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Zapomniałam dodać, że dzisiaj przyszła karma zakupiona przez Anulę - 2 worki:) Max ok, nie wygryza się. Sierść jednak nie jest zbyt piękna, nadal jest dość tłusta i planuję kąpiel zapobiegawczą jak się zrobi nieco cieplej (szampon jeszcze jest). Quote
konfirm31 Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Alaskan, super ogłoszenie dla super psa :). Murko, dzięki za wieści. Jak Max się nie wygryza, to już ok. Widocznie ma skórę skłonna do łokotoku. Jak zje to co ma teraz, może mu kupić wersję dla seniorów, o której pisała Alaskan i która ma mniej tłuszczu? Może się będzie mniej przetłuszczać? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dnia 27.06.2018 o 15:52, UlaFeta napisał: Zaplace za wyróżnienie. Komu i ile? Moge prosić o wyróżnienie tego ogłoszenia? koszt to 17,81zł promowanie na miesiąc. https://www.olx.pl/oferta/piekny-max-w-typie-owczarka-niemieckiego-czeka-na-wyjatkowy-dom-CID103-IDwmmD5.html Wrzuciłam na razie na Wrocław...po weekendzie zmienię na inne miasto. Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dnia 26.06.2018 o 21:43, helli napisał: Bonusik dla Maksiusia w drodze (50) Pieniążki w kwocie 50zł już na koncie Maxa. Pięknie dziękujemy Quote
UlaFeta Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Moge prosić o wyróżnienie tego ogłoszenia? koszt to 17,81zł promowanie na miesiąc. https://www.olx.pl/oferta/piekny-max-w-typie-owczarka-niemieckiego-czeka-na-wyjatkowy-dom-CID103-IDwmmD5.html Wrzuciłam na razie na Wrocław...po weekendzie zmienię . Ja nie umiem:( Zaplac proszę zwroce Ci kase. Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Ja nie umiem:( Zaplac proszę zwroce Ci kase. Ok, nie ma problemu Quote
UlaFeta Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ok, nie ma problemu Dziękuję:) Quote
konfirm31 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Z mojego ogłoszenia na Warszawę, Max ma dużo wyświetleń, ale ani jednego pobrania telefonu. Poprzednio, też tak było na Warszawie. W przyszły weekend, przeniosę go na Poznań. Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 32 minuty temu, konfirm31 napisał: Z mojego ogłoszenia na Warszawę, Max ma dużo wyświetleń, ale ani jednego pobrania telefonu. Poprzednio, też tak było na Warszawie. W przyszły weekend, przeniosę go na Poznań. Krysiu, na Poznań ma u mnie...Może Katowice? Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Napisałam jeszcze jeden tekst na ogłoszenie Maxa. Może ktoś??? Im więcej ogłoszeń tym większa szansa, że w końcu domek go odnajdzie. Max- wspaniały pies w typie owczarka niemieckiego dla ludzi o wielkim sercu! Max to ok 8-9 letni piękny, przyjacielski pies w typie owczarka niemieckiego. Ma fantastyczny kontakt z człowiekiem, ceni sobie bliskość i wspólne spacery. Mimo swojego wieku jest aktywny. Chętnie się bawi piłeczką i gania za nią. Jest ciekawski, wesoły. Ładnie chodzi na smyczy, wraca na zawołanie. Łagodny w stosunku do ludzi. Zachowuje czystość, nie niszczy. Historia tego wspaniałego psa jest bardzo smutna. Został porzucony, trafił do schroniska. Podczas walki z psem w boksie został dotkliwie pogryziony i stracił ucho. Jednak ten mały defekt w niczym mu nie przeszkadza. Nadal jest wspaniałym, dorodnym przedstawicielem swojej rasy. Porusza się z gracją, jego wygląd jest imponujący. Max nie dogaduje się z dużymi i małymi psami. Nie akceptuje kotów. Max jest wykastrowany, zachipowany, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Czeka na dom w hotelu dla zwierząt. Pomagamy w transporcie. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Więcej informacji pod podanym numerem telefonu. Tekst można modyfikować, dopisywać, wykreślać. Quote
Tyśka) Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Bardzo, bardzo podobają mi się WSZYSTKIE ogłoszenia Maxa - zarówno te z ręki AM, jak i konfirm, macie talent. Oby ktoś docenił Was i naszego Maxiulka... Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Ogłądalność ogłoszenia Maxa na Poznan jest imponująca....ale oprócz tego jednego telefonu, nikt więcej nie dzwoni.... Od: 25 cze Do: 25 lip Max, piękny pies w typie owczarka niemie... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 26 lip Statystyki Wyświetleń: 1003 Tel: 5 Obserwuje: 14 Wypromowałam też na Wrocław.... Od: dzisiaj Do: 27 lip Piękny Max, w typie owczarka niemieckieg... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 29 lip Statystyki Wyświetleń: 107 Tel: 0 Obserwuje: 1 Quote
agat21 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Pewnie ludzi przyciąga opis, że "w typie owczarka niemieckiego", a potem jak doczytają, ile ma lat i że bez ucha.. . Musi na ogłoszenie trafić ktoś z sercem. Quote
Alaskan malamutte Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Dnia 29.06.2018 o 14:42, agat21 napisał: Pewnie ludzi przyciąga opis, że "w typie owczarka niemieckiego", a potem jak doczytają, ile ma lat i że bez ucha.. . Musi na ogłoszenie trafić ktoś z sercem. Na taki właśnie domek czekamy, z sercem... Quote
UlaFeta Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Dnia 28.06.2018 o 04:48, konfirm31 napisał: Alaskan, super ogłoszenie dla super psa :). Murko, dzięki za wieści. Jak Max się nie wygryza, to już ok. Widocznie ma skórę skłonna do łokotoku. Jak zje to co ma teraz, może mu kupić wersję dla seniorów, o której pisała Alaskan i która ma mniej tłuszczu? Może się będzie mniej przetłuszczać? Ja bym się tym łojotokiem nie przejmowala.Najwazniejsze,ze się nie wygryza:) Nie kombinujmy już z karma,prosze.Niech zostanie na tej co jest. Quote
Recommended Posts