Jump to content
Dogomania

Maks odszedł za TM w nocy 21/22.02.2020. Czy jestem .... agresorem ???? A może jestem tylko, starszym, zmaltretowanym owczarkiem? Szukam ludzi,którzy we mnie uwierzą i pomogą mi znaleźć dom

Recommended Posts

Posted

Zbiórka dla Maxa na Ratujemy Zwierzaki; zbiórka czeka na akceptację, ale wg nowego regulaminu już od tej chwili jest aktywna.

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha

Im więcej będzie udostępnień na FB, tym Max ma większą szansę  na uzbieranie całej kwoty.

Podsyłajcie link znajomym, rodzinie;  wielka też prośba do osób mających konto na Fb - udostępniajcie, pokazujcie Maxa na FB

Posted
Dnia 26.05.2018 o 02:50, alma591 napisał:

Karmę wysłałam wczoraj pocztą.Przepraszam ,że dopiero teraz,ale miałam problemy transportowe.Powinna dojść w poniedziałek  lub wtorek.

Karma dziś doszła:) także od jutra Max ją będzie dostawał.

Posted

Dzięki za info.Na początku trzeba ją mieszać z poprzednią karmą i stopniowo zwiększać ilość.Napisz proszę potem, czy Maksiowi smakuje,bo moja sunia nie chciała.

Posted

Max nie jest wybredny, wtrynia karmę aż mu się ucho trzęsie:)

Leczenie skończone, wygląda na  to, że skóra jest już ok. Niestety ucho znów go boli, potrzepuje nim. Wzięłam dziś od weta Otomax.

Póki co Max pozdrawia i obecne upały najchętniej spędza wylegując się w cieniu:)

44f0a227c1937126gen.jpg

541143fdba15f283gen.jpg

941d7cf066e6120bgen.jpg

ee74a88a902d606bgen.jpg

ea7cc487aafb91dfgen.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 26.05.2018 o 12:45, jola&tina napisał:

Napisałam na Skarpecie im. Talcott.

Dnia 26.05.2018 o 12:53, konfirm31 napisał:

No, to się wyjaśniło. I oby z jak najlepszym skutkiem dla Maxa :) 

Mam potwierdzenie, że Max dostał kasę od Skarpety im Talcott. Jak tylko pieniążki wpłyną na konto, wpiszę w rozliczenie!!

Posted
20 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Na konto Maxa wpłynęło 20 zl od Elf i Mango. Pięknie dziękujemy!53kwiatek.gif

Dnia 2.06.2018 o 17:50, terra napisał:

Zapraszam na bazarek w połowie dla Maksa:

2 godziny temu, jola&tina napisał:

Przelałam dzisiaj na konto Maxiowego skarbnika 110 zł z bazarku.

♡♡ Dziękuję wszystkim za bazarkową pomoc, Uli i Fecie za torebkę i trud jej dostarczenia :) ♡♡

4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Na konto Maxa wpłynęło 200 zł od Skarpety im. Talcott. 

Obrazek5__zpsjcp6pwef.jpg

Piękne podziękowania dla wszystkich za trud i pomoc dla Maxa

stylowi_pl_ogrod_41928285.gif

Posted
Dnia 3.06.2018 o 23:33, agat21 napisał:

Murko, a moja wpłata na Maksia nie dotarła? 

Dotarła oczywiście:)

agat21 wpłaciła dla Maxa 40 zł:)

Posted

Przeczytałam na wątku skarpetowym, że Max ma przyznane wsparcie i proszą o kontakt w tej sprawie. Alaskan, Murko, decydujcie, co najbardziej potrzebne jest teraz Maxowi. Inna karma, spłata zadłużenia? 

• Like 1
Posted
5 godzin temu, konfirm31 napisał:

Przeczytałam na wątku skarpetowym, że Max ma przyznane wsparcie i proszą o kontakt w tej sprawie. Alaskan, Murko, decydujcie, co najbardziej potrzebne jest teraz Maxowi. Inna karma, spłata zadłużenia? 

Przydałaby się karma. Tylko jaka ?

Posted
5 godzin temu, konfirm31 napisał:

Myślę, że karma i opłata za leki. Za pobyt w hoteliku damy rade zapłacić. Jeszcze będzie 80 zł może ciut wiecej z mojego bazarku, no i bazarek terra trwa...

18 minut temu, jola&tina napisał:

Przydałaby się karma. Tylko jaka ?

Moje Kazanisko je Brit Care Grain Free Senior Light Salomon&Potato. Karma jest naprawdę dobra, w przystępnej cenie, za worek 12 kg 142 zł tutaj https://kelpi.pl/brit-care-grain-free-senior-light-salmon-potato-12kg.html?gclid=CjwKCAjwr-PYBRB8EiwALtjbz6WEw_5V9hNvsFiteoKaQVkCxDAsl8H4XPvBV2W85vFJO_aTZS-BjhoCgjIQAvD_BwE