Murka Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Z wetem już uzgodnione, przyjmie go w poniedziałek. Żeby tylko pozwolił się zabrać. Oni w schronisku pewnie dadzą mu jakiś uspokajacz. Mam nadzieję, że nas nie pozjada:) Nasz wet może wystawić rachunek na SMON, nie będzie z tym problemu, a mi oszczędzi papierologii:) Quote
mar.gajko Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 2 minuty temu, Murka napisał: Z wetem już uzgodnione, przyjmie go w poniedziałek. Żeby tylko pozwolił się zabrać. Oni w schronisku pewnie dadzą mu jakiś uspokajacz. Mam nadzieję, że nas nie pozjada:) Nasz wet może wystawić rachunek na SMON, nie będzie z tym problemu, a mi oszczędzi papierologii:) Mureczko, może być więcej niż 350. Bo trzeba mu zrobić wszytsko co się da. To trzeba będzie 2 faktury, na SMON do kwoty 350 i reszta na drugą.No i robale, cos już na kleszcze kupić. Może od razu na stawy trzeba (chyba, że w necie taniej). Quote
DONnka Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 5 minut temu, Murka napisał: Z wetem już uzgodnione, przyjmie go w poniedziałek. Żeby tylko pozwolił się zabrać. Oni w schronisku pewnie dadzą mu jakiś uspokajacz. Mam nadzieję, że nas nie pozjada:) Nasz wet może wystawić rachunek na SMON, nie będzie z tym problemu, a mi oszczędzi papierologii:) No to świetnie :) Zadzwonię do Ciebie w niedzielę, podam dane do faktury i adres na jaki wysłać Quote
Murka Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Przed chwilą, DONnka napisał: No to świetnie :) Zadzwonię do Ciebie w niedzielę, podam dane do faktury i adres na jaki wysłać Jak się nic nie zmieniło od czasów niewidomego Mareczka, to mam wszystko:) Quote
DONnka Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 4 minuty temu, Murka napisał: Jak się nic nie zmieniło od czasów niewidomego Mareczka, to mam wszystko:) Dane się nie zmieniły, ale potrzebujemy innego opisu fakturki, więc wolę dokładnie wytłumaczyć, o co chodzi Quote
konfirm31 Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Tyle dobrego tu się wreszcie dzieje! I ja wierzę w doświadczenie i mądrość Murków. Musi być dobrze. W ONku, też może dojść do głosu owczarkowa intuicja, że tym Ludziom warto zaufać. Jak tyko Misiek będzie pod opieką Murków, wpłacam swoją skromną deklarację na konto skarbnika. Z niecierpliwością czekam na poniedziałek. 2 Quote
Havanka Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 8 godzin temu, konfirm31 napisał: Tyle dobrego tu się wreszcie dzieje! I ja wierzę w doświadczenie i mądrość Murków. Musi być dobrze. W ONku, też może dojść do głosu owczarkowa intuicja, że tym Ludziom warto zaufać. Jak tyko Misiek będzie pod opieką Murków, wpłacam swoją skromną deklarację na konto skarbnika. Z niecierpliwością czekam na poniedziałek. I ja tak sądzę. Do tej pory nie miał dobrych doświadczeń z ludźmi, więc jaki ma być: grzeczny, potulny, przytulas? Musi upłynąć trochę czasu, żeby poczuł się w końcu bezpieczny. A łatka agresora została mu przypięta wyjątkowo szybko i bezpodstawnie. Quote
Tola Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 4 minuty temu, mar.gajko napisał: Dwa dni. Nerwy mnie zeżrą. Mój Tz umówiony jest z TZ Murki w poniedziałek o 13 w schronie. Kciuki wciąż potrzebne! Quote
Jo37 Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Dobrze, że psiak niedługo będzie wolny. Myślę, że możemy rozpocząć poszukiwanie skarbnika. Quote
Anula Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Jestem myślami i trzymam kciuki. Owczuś już niedługo będzie na wolności. Być wolnym to jeszcze nic takiego ale odzyskać wolność to niebo. Quote
AgaG Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Wysyłam mu do Murki szeleczki nowiutkie, które zostały z zakupów dla Misia BIBI. i mocno trzymam kciuki za jego zdrowie i dochodzenie do siebie w hoteliku. 1 Quote
konfirm31 Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Czekamy. To już dzisiaj o 13. Kciuki na maksa. Quote
Tola Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Owczarek już w drodze do murkowego weta - wszystko odbyło się bez żadnych problemów - staruś wyszedł sobie po prostu z boksu na smyczy, pospacerował z TZ Murki, zrobił co trzeba i w drogę do lepszego świata ! Oby tak dalej. Teraz czekamy na jutrzejsze wieści od Murki :) 8 Quote
dwbem Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Też mi łzy stanęły w oczach, że ta bieda już wolna. Ten schron to mordownia a pies był asgresywny z bólu, uszy są bardzo bolesne. Ja tez adoptowałam psa, którego chciano uspić bo agresywny - pogryzl dziewczynę własnie zbólu bo mial potwornie chore uszy. Wzięłam, wyleczyłam i przez 4 lata nawet u mnie nie warknął, nawet z bólu. Więc napewno jak psina będzie miała zdrowe ucho to bedzie normalna. 2 Quote
konfirm31 Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Wybierzcie Dziewczyny skarbnika. A może Jo37 się zgodzi? Ja deklaruję stałą 30 zł od marca, tak jak pisałam. Quote
Recommended Posts