AgaG Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 "dopóki pies nie będzie całkowicie wyleczony" ciekawe, czy ta formułka ze schronu odnosi się do uszu czy może do całej kondycji psa???? stary pies zwykle zawsze ma dolegliwości, choroby. Niektórych nie da się wyleczyć "całkowicie" a często wcale, podobnie jak u ludzi. Gdybym miała w przypadku adopcji moich psów - staruszków czekać "dopóki nie będą całkowicie wyleczone", to bym ich nigdy nie dostała do adopcji. Ogromnie ta sytuacja jest przytłaczająca. odbiera się szansę psu.. Quote
Tola Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Byłyśmy dzisiaj z Alaskan w schronie; owczarek jest w oddzielnym boksie - zdjęcia słabej jakości, ale robione z oddali Quote
konfirm31 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Uf, dobrze, że Dziadek jest na osobnym wybiegu. To daje większą szansę na wyleczenie. A ONeczkę widziałam :(( Quote
mar.gajko Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Jest. To dobrze. To nic, że bez uszka. Chociaż, gdybyśmy mogli go wziąć zaraz jak chcieliśmy, miałby ucho. Trudno. Dobrze, że jest. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 2 minuty temu, mar.gajko napisał: Jest. To dobrze. To nic, że bez uszka. Chociaż, gdybyśmy mogli go wziąć zaraz jak chcieliśmy, miałby ucho. Trudno. Dobrze, że jest. Też odetchnęłyśmy z Tolą, jak go zobaczyłyśmy. Jest w kojcu sam, nikt mu nie dokucza, trochę smutny, ale sam i bezpieczny. 2 Quote
DONnka Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 8 godzin temu, konfirm31 napisał: Uf, dobrze, że Dziadek jest na osobnym wybiegu. To daje większą szansę na wyleczenie. A ONeczkę widziałam :(( Dokładnie Odliczam dni .... Mam nadzieję, że ze strony schronu to nie jest granie na zwłokę 1 Quote
konfirm31 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 40 minut temu, DONnka napisał: Dokładnie Odliczam dni .... Mam nadzieję, że ze strony schronu to nie jest granie na zwłokę DONnka, ja tak się boję nawet pomyśleć :(((((( Quote
agat21 Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 17 godzin temu, mar.gajko napisał: Jest. To dobrze. To nic, że bez uszka. Chociaż, gdybyśmy mogli go wziąć zaraz jak chcieliśmy, miałby ucho. Trudno. Dobrze, że jest. Podpisuję się. Dobrze, że jest i jest bezpeiczny 1 Quote
milagros19853201 Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 ciocia ja poprosze pw z danymi gdzie przelac pieniazki z bazarku dla psiaka Quote
Tianku Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 ten wet to chyba sobie jaja jakieś robi :( o co im chodzi wrrrrr 1 Quote
Mattilu Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Przecież u Murki on będzie miał dobrą opiekę, niech go już wydadzą, wszystko dla niego będzie lepsze od tego schronu... Quote
konfirm31 Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 21 minut temu, Mattilu napisał: Przecież u Murki on będzie miał dobrą opiekę, niech go już wydadzą, wszystko dla niego będzie lepsze od tego schronu... Wątpię, żeby schronisko kierowało się dobrem psa :( Quote
Tola Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 2 godziny temu, beka napisał: strasznie długo to trwa Bardzo długo:( Podczas ostatniej rozmowy wet powiedział, żeby nie dzwonić, bo jak tylko pies będzie do zabrania to mój TZ dowie się o tym pierwszy. Tylko kiedy to będzie :( Wypada, żeby TZ znowu podjechał do gabinetu. Quote
mar.gajko Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Zaglądam tu, ale sama nie wiem co pisać. Czy w ogóle coś pisac. Czekam. Tyle mogę. Quote
Tola Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 TZ był u weta 2 marca - wet mówił wtedy o kolejnych 10 - 14 dniach - wychodzi, ze to pod koniec tego tygodnia. Wiem, ze to wszystko wygląda bardzo dziwnie, ja sama boje się już tutaj zaglądać, bo wciąż nie mogę Wam napisać, ze to już dziś, jutro, pojutrze :( Quote
Tianku Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 musimy czekać :( bo jak będziemy naciskać to mogą na złość utrudniać :( Quote
Tola Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Wreszcie!!! Dzisiaj dzwonił wet - w poniedziałek owczarek może opuścić schron - trzymajcie kciuki! 8 Quote
terra Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za przeprowadzkę. 1 Quote
Recommended Posts