Poker Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jak struś to struś. Przecież on jest wielki. Dałyście takie imię to i macie kawał psa. :) Dobrze ,że jest łagodny i nie pozjada reszty . Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 6 godzin temu, Poker napisał: Jak struś to struś. Przecież on jest wielki. Dałyście takie imię to i macie kawał psa. :) Dobrze ,że jest łagodny i nie pozjada reszty . Imię ma "radyskie". Można mu je zmienić ale przez to rozmiar psa się nie zmniejszy :). 1 Quote
Anecik Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 W nocy spokojnie, 3 x nasikane i 1 kupa. Biała, którą zmiotłam szczotką. Rano się wybiegały, wysikały, zjadły śniadanko. Żaden jeszcze nie szczekał, Struś jest przyjacielem wszystkich ale muszę oczywiście uważać na Tyćkę - bo mała i Ronisia - bo męska konkurencja na pokładzie. Rysa też super dziewczyna, przybiega na zawołanie. Struś niekoniecznie ale przytulak na maksa. Ogony w górze, czują się jak w domu chociaż nie uważam żeby to kieyś były psy domowe. Tyle reszta po 15.00. Pa Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Dziękuję anecik za poranne newsy:). Mam nadzieję, że szybko załapią, że "te sprawy" załatwia się na zewnątrz. Po SPA i zdjęciach do ogłoszeń zacznę Strusia ze zdwojoną siłą ogłaszać aby szybko zapanował u Ciebie spokój i porządek:). 1 Quote
kiyoshi Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Zaglądam do Strusia:) Rzeczywiście jest większy niż sądziliśmy, na oko to chyba nawet blisko 30 kg będzie tak jak stoi przy (chyba) anecik na zdjęciu...Taki wielkości labradora prawda? To jedna niespodzianka, drugą jest jego wspaniały charakter. Ze swoją urodą i tak dobrym charakterem szybko znajdzie dom- dużo osób chce adoptować psy właśnie tej wielkości, widzę to po ogłoszeniach, które robię dla ludzi. Po SPA będzie prawdziwą gwiazdą:) Quote
Jo37 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nie myślałam, że on taki duży. Dobrze, że ma fajny charakter. Quote
Havanka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ja niestety wczoraj nie dotrwałam do przyjazdu psiaczków. Cieszę sie, ze pierwsze wieści z DT są optymistyczne ! Tycia w porównaniu do Strusia, to maleństwo ! Mogłaby "robić" za pchełkę w jego futerku. 1 Quote
Onaa Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Podglądam sobie wątek kudłaczka od czasu do czasu:), jak będę robiła bazarek to w 1/2 będzie dla niego. Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 4 minuty temu, Onaa napisał: Podglądam sobie wątek kudłaczka od czasu do czasu:), jak będę robiła bazarek to w 1/2 będzie dla niego. Bardzo serdecznie dziękuję :). Struś bardzo kiepsko finansowo stoi :(. Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Tutaj przy nodze widać, że jest on faktycznie duży. Quote
malawaszka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 wow też myślałam, że on mniejszy, ale 30 kg to na pewno nie waży, mniej niż 20 urocze psisko <3 mam nadzieję, że znajdzie domek szybko Quote
Bogusik Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Wielkość Strusia,rzeczywiście chyba nas wszystkich zaskoczyła.Ale jest śliczny i powinien po spa. szybko znaleźć domek :) Quote
milagros19853201 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 zapisze sobie wateczek slabiej z deklaracja ale jakby byly potrzebne fanty na bazarek napewno cos by sie znalazlo Quote
Mattilu Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Zapisuje watek. Moge dolozyc 20 zl deklaracji, poprosze nr konta i nazwe banku, albo Paypal :) Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 58 minut temu, milagros19853201 napisał: zapisze sobie wateczek slabiej z deklaracja ale jakby byly potrzebne fanty na bazarek napewno cos by sie znalazlo Bardzo dziękuję. Tak myślę o stworzeniu bazarku, gorzej u mnie z czasem ale może coś wymyślę. Może byśmy połączyły fanty, ja też coś znajdę ale nie za wiele, można by z połączenia fantów jakiś bazarek stworzyć :) 25 minut temu, Mattilu napisał: Zapisuje watek. Moge dolozyc 20 zl deklaracji, poprosze nr konta i nazwe banku, albo Paypal :) Bardzo pięknie dziękuję za deklarację:). Prześlę nr konta i nazwę banku. Jeszcze tylko zapytam czy jest to deklaracja stała ? Quote
Onaa Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Weszłam niepotrzebnie na stronkę psów z Radys na fb, :(:( Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 28 minut temu, Onaa napisał: Weszłam niepotrzebnie na stronkę psów z Radys na fb, :(:( Kochana, ja to samo niepotrzebnie dzisiaj zrobiłam i na Sputniku się zatrzymałam dłużej :( Quote
kiyoshi Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 4 minuty temu, Sara2011 napisał: Kochana, ja to samo dzisiaj niepotrzebnie dzisiaj zrobiłam i na Sputniku się zatrzymałam dłużej :( a ja się bardzo ciesze, że tam zaglądnęłyście...nawet jeśli serce teraz boli, to może kolejna i kolejna osoba dołączy się i kolejne pieski wyjadą gdy nasza trójka znajdzie domy? Myślałyśmy bardzo z Elą nad Sztamą...już prawie ona miała jechać ale jednak przyjechała Rysa. Może uda sie jej pomóc? dla 10 osób składka po 30 zł na m-c to nie jest fortuna a dla psa to szansa na życie w hoteliku z którego szybko pójdzie do domu... Przepraszam za tą dygresje... :) Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 24 minut temu, kiyoshi napisał: a ja się bardzo ciesze, że tam zaglądnęłyście...nawet jeśli serce teraz boli, to może kolejna i kolejna osoba dołączy się i kolejne pieski wyjadą gdy nasza trójka znajdzie domy? Myślałyśmy bardzo z Elą nad Sztamą...już prawie ona miała jechać ale jednak przyjechała Rysa. Może uda sie jej pomóc? dla 10 osób składka po 30 zł na m-c to nie jest fortuna a dla psa to szansa na życie w hoteliku z którego szybko pójdzie do domu... Przepraszam za tą dygresje... :) Oj boli, boli serce. Tymczasem ja martwię się czy Struś czegoś nie zmalował u anecik. Sunie są grzeczniejsze a chłopaczyska jak to chłopaczyska :) Quote
kiyoshi Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Oj boli, boli serce. Tymczasem ja martwię się czy Struś czegoś nie zmalował u anecik. Sunie są grzeczniejsze a chłopaczyska jak to chłopaczyska :) sądze, że za jakąś godzinę już będzie coś wiadomo:) Psiaki pewnie biegają w anecikowym ogrodzie i są szczęsliwe :) Quote
Onaa Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Czy widziałyście może na żywo Sztamę ? Rozumiem że raczej tyle wiadomo o tych psinach :( co jest na stronie "Psy z Radys" i nic więcej. Quote
Anula Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Struś jest śliczny.Sądzę,że szybko znajdzie dom. Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 18 minut temu, Onaa napisał: Czy widziałyście może na żywo Sztamę ? Rozumiem że raczej tyle wiadomo o tych psinach :( co jest na stronie "Psy z Radys" i nic więcej. Ja wiem tylko to co na stronie "Psy z Radys". Nie sądzę, żeby ktoś z nas widział na żywo Sztamę. Może trzeba pytać wolontariuszki pod nickiem "Psy z Radys" o szczegóły, bo one na pewno mają taką możliwość aby zobaczyć na żywo psiaka. Quote
Sara2011 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 4 minuty temu, Anula napisał: Struś jest śliczny.Sądzę,że szybko znajdzie dom. Anula, musi znaleźć szybko domek bo anecik tam oszleje z tym zwierzyńcem:). Quote
sybil Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Na stronie "Schronisko Radysy" - Adopcje - samice jest takie mimronkowe cudo Ma numer 2925 i wiek 3 lata. Jeśli wciąż tam siedzi to teraz będzie miała ok.7. drugi to piesek ma nr 3932 i też ok. 3 lata - jeśli siedzi tam 3-4 lat to będzie miał ok. 7 oczywiście pod warunkiem, że strona jest aktualizowana i psiaczki żyją.... Chciałoby się im wszystkim pomóc tylko jak?.... Quote
Recommended Posts